İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 12.03.2009, 20:28.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
-
İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaşık olunca ne yaptığını bile bilemiyor insan ya
sonra düşünüyosun ne mal'mışım diyosun ama deyiyor be
Harun yabancı olmadığın için bu konuyu açmak istedim, yazdıktan sonra bende okuyacağım, bakalım ucu nereye dayanacak.
Aşkın tarifine mal girermi? girerse olur aşk-ı mal,
Bir değeride olmalı, olursa işte lazım oluyor çuval,
Taşıma bak kaldıramazsın, ararsın birde hamal,
Aşk-ı mal'lama, emtia-mal ise böylece olur kaval,
*-*
Aşık'ı mal yaparsak olmaz, çünkü onda yanma var,
Mal'ı yakarsak, canın yongasında duman var,
Duman'a hasta olan Kızılderilinin içinde haberi var,
Harun kardeş Kızılderilinin atasında Türk'ün kanı var.
*-*
Tamam dersek olabilirmiyiz mal gibi aşık,
Mal gibi aşk bize uymaz, orası çok karışık,
İlk baharda bile çiçek açan bir sarmaşık,
Kavak yeli o yaşta akla mal olur sanmıştık.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşe birde olumlu yönden bakalım ben hep öyle baktım öyle de bakacağım Her Ayrılık Bir Ders Her Ders Biraz Olgunlukdur.İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyide Sultanım ben daha birleşemedim ne ayrılması
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMAL'LI AŞIK VE AŞK NASIL OLUR ?
Harun yabancı olmadığın için bu konuyu açmak istedim, yazdıktan sonra bende okuyacağım, bakalım ucu nereye dayanacak.
Aşkın tarifine mal girermi? girerse olur aşk-ı mal,
Bir değeride olmalı, olursa işte lazım oluyor çuval,
Taşıma bak kaldıramazsın, ararsın birde hamal,
Aşk-ı mal'lama, emtia-mal ise böylece olur kaval,
*-*
Aşık'ı mal yaparsak olmaz, çünkü onda yanma var,
Mal'ı yakarsak, canın yongasında duman var,
Duman'a hasta olan Kızılderilinin içinde haberi var,
Harun kardeş Kızılderilinin atasında Türk'ün kanı var.
*-*
Tamam dersek olabilirmiyiz mal gibi aşık,
Mal gibi aşk bize uymaz, orası çok karışık,
İlk baharda bile çiçek açan bir sarmaşık,
Kavak yeli o yaşta akla mal olur sanmıştık.
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilirim Harun bilirim 5 kere zoom'layıp kaç tane kirpiği var onu sayardım ya hey gidi günler hey be Aşk Böyle birşeyHAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Emirhan buna bir cevap da ben bekliyorum
Birleşememişse bekleyerek hiç birşey olmaz armut pişip ağza düşmez ve doğanın kanunudur Atağı yapan herzaman erkekdir kadında yapar ama atağı hep erkek yapmışdır
Eğer ki Platonik olarak manyaklaşma gibi bir zevkiniz yoksa karşısına çıkın ve söyleyin
Unutmayalım ki İnsanın en doğal hali ve İnsanın kendini en iyi şekilde özünü ve kişiliğini sergilemesi en yararlı etkileme biçimidir herşeyi açık ve net bir şekilde söylenmesi gerekir
Ve Çekinen Korkan Utananlarada şu sözümü söylüyorum bu benim hayat anlayışımdır.
Bir şeyi yapmayıp Pişman Olucağıma Yapar Rezil Olurum !
En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 14.03.2009, 18:36.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şeyi yapmayıp Pişman Olucağıma Yapar Rezil Olurum !
Emirhan Kardesim Bu Sözünü Tuttum WallaTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şeyi yapmayıp Pişman Olucağıma Yapar Rezil Olurum !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYürü be Emirhan
Nasıl? İşe yarıyor mu bari felsefe
Yaramasa bile için rahatlar ne olacak içinde bir uhte kalmazTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkek İç Meselelerini Anlatmazmış ama Yararını gördük tabi
Şöyle kallavi bir masaya ve üzerindeki bardaklara bakar o iş"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim demiş anlatmaz diye
Şöyle kallavi bir masaya ve üzerindeki bardaklara bakar o işTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum