Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sonunu bilmediğin bir şey içinde gururunu yedirmekte olmaz ama.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İşde sonun bir bilsem bi çıkar yol bulsam
      HAMSİ
      Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Sultan nerdesin yardım et
        HAMSİ
        Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Aşk İçinden Çıkılmaz bir Oyundur.. Girdinmi Bırak ESC 'yi, CTRL ALT DELETE yapsan Bile Kurtulamassın..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aşkda gurur olmaz aga
            Sus light erkek seni.

Hadi sen git de telefonuna bak belki mesaj gelmiştir.

Bir Davut Güloğlu dinliyim iyi gider şimdi.
            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Harun cts gününün akşamına kadar hallet bu problemini.
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aşk İçinden Çıkılmaz bir Oyundur.. Girdinmi Bırak ESC 'yi, CTRL ALT DELETE yapsan Bile Kurtulamassın..
                ççç ne güzel ya güzel anlatım
                ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• Geldim Harun'um geldim Harun Galiba çok fena aşık oluyorum ne yahu SSK'dan numara mı açtırrıyorsun SSK'lı oluyorum gibi Oldun mu olmadın mı kesin birşey söyle

Kubilay Reset At Oyuna bir daha gir olmadı başdan kur oyunu setup'ı sende değil mi nasıl olsa
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Neyse aga yüz yüze konuşuruz artık
                    HAMSİ

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aşk İçinden Çıkılmaz bir Oyundur.. Girdinmi Bırak ESC 'yi, CTRL ALT DELETE yapsan Bile Kurtulamassın..
                      o zaman rest at çıkarsın

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geldim Harun'um geldim Harun Galiba çok fena aşık oluyorum ne yahu SSK'dan numara mı açtırrıyorsun SSK'lı oluyorum gibi Oldun mu olmadın mı kesin birşey söyle

Kubilay Reset At Oyuna bir daha gir olmadı başdan kur oyunu setup'ı sende değil mi nasıl olsa
                        Emirhan setup bende ama crackli, orjinal kullanamadığımızdan böyle olur hem her reset bilgisayarın ömrünü bitirmekte.. Reset ata ata sonumuzu düşünemiyorum Kapatmadan çıkmak önemli oda çok zor ..

Yorum

• Ya Pc'ne format at yada bu oyunla devam et yama felan indir Kubilay.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya Pc'ne format at yada bu oyunla devam et yama felan indir Kubilay.
                            Haklısın..

Bu arada Yine bahar geldi ve bu başlıkta bundan sonra neler olur neler ..
                            Zaten yavaş yavaş hareketlenme başlamış ..
                            En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 10.03.2009, 22:23.

Yorum

• Bu başlık Mayısın ortaları gibi 100 sayfayı aşar kilitlenir yenisi açılır Transfer başlığı gibi yani

Yorum

• Harun, son bir ayda şahsen tecrübe ettiğim bir durum var; Tavlama aşamasında ne göründüğün gibi ol, ne de olduğun gibi görün. Kendin olma kısaca. Şansın inanılmaz derecede artıyor
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X