............................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle............................yazdıklarınız çok anlamsız lakırdılar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeda avatarında şaşırmışlığını gösteriyor zaten
Yengeye selamlar, hala tanistiracaksin umuttum sanma
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı zamanda Akçaabatlı erkeklere de...
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kötü birşey demedim ki Kurban olurum zaten Akçabatlı bayanlara
10sayfa geriden bu mesajı nasıl seçtin ya Hayret Ülkemizin ve Memleketimizin Bütün insanlarına Kurban Olayım
Öncelikle: Akcaabat iki a ile yazilir
Sonrasinda: 10 sayfa geriden bu mesaji secmis olmamda da bir Akcaabatlilik söz konusu sanirim efendim
İlk olarak Remzi tarafından gönderildieveet Seda demekki neymiş
- Alıntı
Yorum
-
Birde İnsanlarda çok şey büyüdükçe değişir bugün mesela Liseden arkadaşlarımla buluştum da şunu konuştuk biz lisedeyken sevgilimiz olduğu zaman genellikle şu nedenle Kavga eder veya bozuşurduk işte "Sen şuraya gidemezsin" "bunla neden konuştun" felan filan işte aslında o zamanlarda bunu yapardık ama içden içe karşımızdakini sıktığımız için üzülüdük ama serde erkeklik vardı veya o zaman çocuklukdu evet bence çocuklukdu bugün o günlerimizdeki anılarımızı paylaştık ve dedik ki
Ya Ne kadar kaba egosit bir duyguymuş değil mi dedik yani resmen "Dizini kır evinde otur" demişiz çok geri kafalılık geldi bize bunun farkına şimdi vardık tabi insanlar gün geçtikçe fikirlerinde ilerleme oluyor ve değişiyor da aslında herkesin kafasını önüne alıp bir düşünmesi gerek 2'li ilişkilerde.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsk yokturTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut bak neden böyle yapıyosun başlıkda alta bak kimse kalmadı yine kaçtı millet depresyona soktun herkesiGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert Marabaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseda akçaabat'ın neresindensin?
ßenede oralıyımdaa.
Benim Mekanlarım Buraları
Akçabatlılara saygımız sonsuz yanlış anlaşılmasın Kartal'da 750 tane akçabatlının arasındayım yaniTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan KIm Kacarsa Kacsin önemli degil Ama SOrun ayni Ask yokturTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildiDemekki aşk varmış ve Dilara da geri vites yapmışortada kaldın böyle tek başınaççç
Dilara ve Selami istisna ve Remzican, biliyorsun ki istisnalar kaideyi bozmaz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVardır !!!!!!!!
Vardir vardir, kizma Emirhan
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVardır !!!!!!!!Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan yoktur diyorsam yokturTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen hiç aşık olmadın mı ?Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
Yorum