Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ozan kardeşimizin sorusuna cevap istiyorum Selamiii
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Sonunda Selami abinin nasıl biri olduğu anlaşıldı...
      Delikanlı
      Kaya gibi serrt
      Trabzonspor'Lu(en fanatiklerinden)
      Daha ne olsun...
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ozan kardeşimizin sorusuna cevap istiyorum Selamiii
        En güzel cevap budur.

İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sonunda Selami abinin nasıl biri olduğu anlaşıldı...
        Delikanlı
        Kaya gibi serrt
        Trabzonspor'Lu(en fanatiklerinden)
        Daha ne olsun...
        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Selami yenge duymasın bence bu cevabı ayrılık sebebidir..

Yorum

• Herşeyin bir şakadan ibaret olduğunu söyliyerek konudn çıkıyorum arkadaşlarçççççç

kusura bakma selo biraz güldük işte
            HAMSİ
            Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selami yenge duymasın bence bu cevabı ayrılık sebebidir..
              Benim sevdiğim insan bu tür konulara takılıp ayrılık kelimesinden bahsetmez Dilara.

İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herşeyin bir şakadan ibaret olduğunu söyliyerek konudn çıkıyorum arkadaşlarçççççç

kusura bakma selo biraz güldük işte
              Gülüncek adammıyım ben Harun.

Neyse bizde yakalarız birgün.

Yorum

• Neyse Selami konuyu fazla uzatmıcam Sitede bi karizman var
                HAMSİ
                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak lazrail_eko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  '^+'^+%+^&^+/(&/(+!-AH ŞU KIZLAR AH''^+'^+%&%&+%

-öpersin küstah olursun öpmezsin aptal yerine konursun
                  -iltifat edersin yalan der
                  -etmezsin bırak der
                  -her istedigine ewet desen karaktersiz karşı çıkarsan alnlayışsız olursun
                  -çok sık aradıgında sıkıldım der az arasanız küser
                  -iyi giyinirsen çapkın der dikkat etmesen zevksiz der
                  -kıskanırsın kötü huy der kıskanmazsın sewmiyorsun der
                  -Bir dakika geç kalsan kıyamet kopar kendisi bir saat geç kalsa bunda ne war der
                  Özet olarak kızlar erkeklerden kat be kat daha bencildirler diyerek bağlayabiliriz.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özet olarak kızlar erkeklerden kat be kat daha bencildirler diyerek bağlayabiliriz.

bende unutulan şeyi eklerim tam olur;

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selami sen git Mehdi ile Gökçe ye yapış sana gılıbıklığın ince noktalarını anlatsınlar
                      Ula ihbar gelmese şu yazıdan haberim bile olmayacak.Bide adımız gılıbığa çıkmış ama aşk meşk başlığından çıkmayan sen

Bugüne bugün gemileri yakıp Ankara'ya deplasmana gitmiş adamım.Kızdırmayın kafamı
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ula ihbar gelmese şu yazıdan haberim bile olmayacak.Bide adımız gılıbığa çıkmış ama aşk meşk başlığından çıkmayan sen

Bugüne bugün gemileri yakıp Ankara'ya deplasmana gitmiş adamım.Kızdırmayın kafamı

Harbi ankaraya gelerek ne kadar taş fırın olduğunu gösterdin abi bravoooo
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mehdi abi nedir bu bizden alamadıkları.
                          En son Selami Gürpınar tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 16:20.

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mehdi abi nedir bu bizden alamadıkları.

Erişmayin selamiye....Aşk doktorlarının reçeteye yazdığı tek ilaç....... Cengiz kurtoğlu-Duvardaki resim
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Erişmayin selamiye....Aşk doktorlarının reçeteye yazdığı tek ilaç....... Cengiz kurtoğlu-Duvardaki resim
                              Cengiz baba.. Yarimi ellere gelin etmişler. Hey gidi. Başladım gene.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ben selamiye bu çıktığı yolda sonuna kadar katılıyorum. kardeşim hayatı için doğru seçimi yapmıştır. aşk insanı değiştirir.

ama değiştirene bakacaksın. inanıyorum ki kardeşim kendie layık on numara bir insan bulmuştur. bu davranışı beni ile şaşırtan selami bizi daha çok şaşırtacak diye düşünüyorum.

selami gözler sende kardeşim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X