Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bide bana diyoki Facebookdan sıkıldım meğer kız kapattırmışçççççç
    HAMSİ
    Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• ççç ççç ççç Harunn yeter da artık senide biliyoruz

Yorum

• İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ççç ççç ççç Harunn yeter da artık senide biliyoruz
        allaha şükür bişeyimiz yok an taştan daha taşız evelallah

döverim seni bak ççç
        HAMSİ
        Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Yavaş döv Ağzımı açmak istemiyorum Ganita yı bırak tüm Forumun konusu olursun ççç :P

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Engin abi etma ben öle birimiyim.

Selami takılıyoruz boşver seni gılıbık olsan bile seviyoruz

Yorum

• Yüz yüze görüşen arkadaşlar da bilir ne kadar sert biri olduğunu ...
              Bi tanısanız Alemin en delikanlı adamı dersiniz...
              Hem kız peşinden koşuyor yoksa...
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• yediniz toprağımın başını
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yüz yüze görüşen arkadaşlar da bilir ne kadar sert biri olduğunu ...
                  Bi tanısanız Alemin en delikanlı adamı dersiniz...
                  Hem kız peşinden koşuyor yoksa...
                  Ofluyuz direk Allah'a bağlıyız
                  Selami abi de öyle

Yorum

• '^+'^+%+^&^+/(&/(+!-AH ŞU KIZLAR AH''^+'^+%&%&+%

-öpersin küstah olursun öpmezsin aptal yerine konursun
                    -iltifat edersin yalan der
                    -etmezsin bırak der
                    -her istedigine ewet desen karaktersiz karşı çıkarsan alnlayışsız olursun
                    -çok sık aradıgında sıkıldım der az arasanız küser
                    -iyi giyinirsen çapkın der dikkat etmesen zevksiz der
                    -kıskanırsın kötü huy der kıskanmazsın sewmiyorsun der
                    -Bir dakika geç kalsan kıyamet kopar kendisi bir saat geç kalsa bunda ne war der
                    MEKAN 34 VATAN 61
                    BİZE HERYER TRABZON

Yorum

• Ula duydum ki burada Selo'ya yükleniyorlarmış layt erkek diye

Böyle bir adamda laytlık olur mu ula ! Facebook kapatmış olsa bile normaldir bana göre çünkü orada birsürü kız bu yakışıklı çocuğa askıntı oluyordur Ne olsun yani sevgilisiyle kavga edip dursun mu yosmalar yüzünden sorarım size ?
                      Şimdi sevgilisi maça gitme dese gelmeyecek mi yani Selami ? Sanmıyorum . Eğer gelmezse o zaman layttır Selami cevap ver böyle bir şey olursa kıza mı yol verirsin yoksa amigoluğa mı Bu cevap benim için dönüm noktasıdır . Saygıyla arz ederim ...

Yorum

Yavaş döv Ağzımı açmak istemiyorum Ganita yı bırak tüm Forumun konusu olursun ççç :P
                        Benmi Allahtan başka bişeyden korkum yok evel allahçççççç

Biz sevgiyide bağlılığıda tam manasıyla yaşarız ama kurallarımızdan ödün vermeyiz mutlu etmeyide mutlu olmayıda biliriz evelallah
                        HAMSİ

Yorum

• Neyse AŞK güzel diyerek konuyu kapatıyorum ve aşk konusunu açıyorum ççç yeter Selamicanla uğraştığınız

Yorum

• İlk olarak lazrail_eko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            '^+'^+%+^&^+/(&/(+!-AH ŞU KIZLAR AH''^+'^+%&%&+%

-öpersin küstah olursun öpmezsin aptal yerine konursun
                            -iltifat edersin yalan der
                            -etmezsin bırak der
                            -her istedigine ewet desen karaktersiz karşı çıkarsan alnlayışsız olursun
                            -çok sık aradıgında sıkıldım der az arasanız küser
                            -iyi giyinirsen çapkın der dikkat etmesen zevksiz der
                            -kıskanırsın kötü huy der kıskanmazsın sewmiyorsun der
                            -Bir dakika geç kalsan kıyamet kopar kendisi bir saat geç kalsa bunda ne war der

esetten olay tam budur

Yorum

esetten olay tam budur
                              E ÖLE DU DAN NEDİYİM yaw ben çok gördüm böyle da
                              MEKAN 34 VATAN 61
                              BİZE HERYER TRABZON

Yorum

• Bencede yeter bu kadar millet gerçek sanacak o bişey değil

Toprağam ev arkadaşım en delikanlı Trabzonlulardandır
                                HAMSİ

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X