Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aşk;sevdiğin kzın bitarıfını kaldırmaktır.

.

İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ilk gözüme çarpan cümle buydu.

Birde bana sorr
    Kahrolsun endüstiryel futbol.
    YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tek Askim Trabzonspor
      Baska aska gerek Yok
      Bende çok merak ediyorum çatlıyorum merakdan hatta acaba bir bayan çıkabilir mi beni Trabzonspor aşkından bir gıdım olsun geri çekecek valla ya çok zor imkansız hadi 5 sene önce daha gençtik ama şimdi bu Aşk pekişmişken hiç sanmıyorum ama tabi insan oğlu belli olmaz biri pat diye bir çıkar yok yok çok merak ediyorum ya
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Fazla merak iyi değil Emirhan sende Selami gibi kara sevdaya tutulursun mazalllah ççç

Yorum

• Yok bana birşey olmaz alışkınım

Ey gidi Selami ben bilseydim Sana Ankara'da Uzun hava okurdum devre arasında !

Sevdalık iyidir ama valla iyidir Ruhu açar insanın görüşü ilerler dayanıklı olur.

Yorum

• Alışkınsan tamam kardeşim

Yorum

• Bu başlığa çoktandır girmiyorum.....
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• sen gidince ölecemimi sandın
                bak işte yanıldın
                göz yaşı sana ait
                sensizlik ise bana
                sakına karşıma çıkma
                hatalarını unutmam asla
                allah affetsede
                kulu olarak ben affetmem asla

tamamıyla kendime ait buda

Yorum

• Şu başlığa girip böyle kendimden geçesim, uzun uzun cümleler yazasım geliyor. Başlığa bir giriyorum. Yazacaklarımın hepsini buluyorum.
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Kanaltürk'de Her gece 01:45'den 04:00'e kadar Mehmet Coşkundeniz ile Aşk Doktoru Magazinden Reytingden uzak gecenin derin saatlerinde İnsan ve Aşk Hakkında Herşey Öneriyorum tavsiye ediyorum edinilecek çok bilgi var izlenmesi gereken bir program.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kanaltürk'de Her gece 01:45'den 04:00'e kadar Mehmet Coşkundeniz ile Aşk Doktoru Magazinden Reytingden uzak gecenin derin saatlerinde İnsan ve Aşk Hakkında Herşey Öneriyorum tavsiye ediyorum edinilecek çok bilgi var izlenmesi gereken bir program.

Çok zor. Heleki o saatlerde.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Kanaltürk'de Her gece 01:45'den 04:00'e kadar Mehmet Coşkundeniz ile Aşk Doktoru Magazinden Reytingden uzak gecenin derin saatlerinde İnsan ve Aşk Hakkında Herşey Öneriyorum tavsiye ediyorum edinilecek çok bilgi var izlenmesi gereken bir program.
                        Emirhan o kadarda değil la bizi bozmazmı.
                        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok zor. Heleki o saatlerde.
                          Yok valla nescafenizi alıp arkanıza yaslanıp hafif bir ses tonuyla dinlenecek bir program adam çok mantıklı ve sistematik olarak anlatıyor herşeyi.

İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emirhan o kadarda değil la bizi bozmazmı.
                          Bozmaz Selami adam sadece bilgi veriyor 1000'lerce e mail mesaj geliyor o sorular arasında seninde bir sorunun çıkabiliyor adam çok güzel anlatıyor öneriyorum 1 gece izleyin katıalcaksınız.

Yorum

Kitabını al sabah oku.O saatte uyuyoruz
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• adaş sen aşmışsın burada ki herkesin sana yetişmesi imkansız
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Aynen Emirhan
                                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X