Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karamsar bir dönem geçiriyorum şu sıralar. Büyüyorum galiba

Eline sağlık Adil abi. Şu şiirlerinle BMN'ye renk katan en önemli isimlerden birisin vallahi
    Kişisel olarak bakış aynen öyle, Sağol teşekkür ederim,

Şöyle bir düşünecek olursan bu iş neden böyle oluyor diye belki düşünenleriniz olmuştur,

Açıklamasını yapayım;

Ben 1977 yılında 15 yaşında, bir ördeğin sudan başını yeni çıkarmış vaziyeti ile alık alık düşünürken, birden Trabzonspor'un çok dolu, atom bombası gibi sesini duydum.

Lise yıllarımda o çoşku ile gençliğin en güzel, (olgun) evet diğer yaştaşlarıma göre öyleydim, havadar ve fırıldaklığı sevmeyen birisi olarak okulu bitirdim, O yıllarda olan hatıra defterimde şiirlerim hala saklıdır, çok düşünüyordum, sonra askerlik hayatı, çok sıkı disiplin ile bir askerlik yaptım,

Askerlik dönüşünde bir boşluktaydım, iş yapamamak, kendini ıspatlamamak vardı, şiire verdim, hemde sınavlara girmekle zaman geçirirken, önce KTÜ deki memurluk sınavını kazandım, on parmak daktilo biliyordum, o yıllarda torpil (GÜDÜMLÜ TORPİL)im yoktu, kazandığım sınavı veremedim, kahrettim, yerime bir lise mezununu almışlardı, o da sakattı, her neyse ben yine hazırlandım, bir haftada iki sınavı bir kazandım, biri Emniyet, diğeri Tapu Kadostra, biz ise disiplinden yana tavır aldık, zira okulunda dahi maaş vardı, parası da iyi idi, orayı tercih ettik....

Her neyse geceler geçermi? ne yapacaksın nöbette, giderken söyle, güneş doğarken söyle, yağmurda söyle, soğukta söyle, en son emekli oldum, başka bir iş yapmayı düşünmeyen bir kişi olarak sadece burada yazıyorum.

İzmire gittim, Müdürümü ziyaret ettim, (Çarşıbaşılı B.Çağatay) şiirlerine baktım, bende öyle yazabilirim hissi uyandırdı, o kitaplaştırdı, ben ise düşünmüyorum, sadece BMN ye bir renk katabilmeyi düşünüyorum, oğlum yaşında olanlar, ve onların ağabeyleri ile zaman geçirmek çok güzel, kahvehanede zaman geçirmekten çok çok iyidir diye düşünüyorum.
    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kişisel olarak bakış aynen öyle, Sağol teşekkür ederim,

Şöyle bir düşünecek olursan bu iş neden böyle oluyor diye belki düşünenleriniz olmuştur,

Açıklamasını yapayım;

Ben 1977 yılında 15 yaşında, bir ördeğin sudan başını yeni çıkarmış vaziyeti ile alık alık düşünürken, birden Trabzonspor'un çok dolu, atom bombası gibi sesini duydum.

Lise yıllarımda o çoşku ile gençliğin en güzel, (olgun) evet diğer yaştaşlarıma göre öyleydim, havadar ve fırıldaklığı sevmeyen birisi olarak okulu bitirdim, O yıllarda olan hatıra defterimde şiirlerim hala saklıdır, çok düşünüyordum, sonra askerlik hayatı, çok sıkı disiplin ile bir askerlik yaptım,

Askerlik dönüşünde bir boşluktaydım, iş yapamamak, kendini ıspatlamamak vardı, şiire verdim, hemde sınavlara girmekle zaman geçirirken, önce KTÜ deki memurluk sınavını kazandım, on parmak daktilo biliyordum, o yıllarda torpil (GÜDÜMLÜ TORPİL)im yoktu, kazandığım sınavı veremedim, kahrettim, yerime bir lise mezununu almışlardı, o da sakattı, her neyse ben yine hazırlandım, bir haftada iki sınavı bir kazandım, biri Emniyet, diğeri Tapu Kadostra, biz ise disiplinden yana tavır aldık, zira okulunda dahi maaş vardı, parası da iyi idi, orayı tercih ettik....

Her neyse geceler geçermi? ne yapacaksın nöbette, giderken söyle, güneş doğarken söyle, yağmurda söyle, soğukta söyle, en son emekli oldum, başka bir iş yapmayı düşünmeyen bir kişi olarak sadece burada yazıyorum.

İzmire gittim, Müdürümü ziyaret ettim, (Çarşıbaşılı B.Çağatay) şiirlerine baktım, bende öyle yazabilirim hissi uyandırdı, o kitaplaştırdı, ben ise düşünmüyorum, sadece BMN ye bir renk katabilmeyi düşünüyorum, oğlum yaşında olanlar, ve onların ağabeyleri ile zaman geçirmek çok güzel, kahvehanede zaman geçirmekten çok çok iyidir diye düşünüyorum.
      Kahvehanede sigara dumanı çekmektense çalışmak bile tercih edilebilir bence de

Abi bence sen de düşünmelisin şiirlerini kitaplaştırmayı. BMN'yi toplumun bir nevi özeti olarak görüyorum ben ve oldukça ilgi görüyorsun. Hobi için hep buradayız zaten

Allah hepimize senin gibi vatana hizmet edip emekli olup anılarını bizim gibi gençlerle paylaşabilmeyi nasip etsin.

Konudan oldukça uzaklaştık gerçi. Gamze buralardaydı demin kızmaz inşallah
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de geleyim dile, edeyim bir kaç kelam
        Çakayım Adil abiye en güzelinden bir selam
        Aşka yok dedik bilmem ki var mıdır
        Madem varsa neden uzaklarda dolanır?
        Ayaklar dört parmakta esas durup selam veren,
        Yok deyipte, reklamını yaparken kaldımı çaren,

Aleyküm selam derim, demeyeni selam alan yapma,
        Selamın aşkını düşünmeyen, doğru selamdan sapma,

Not: Gamze hanımın kızacağını tahmin etmem.
        BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Aşk, birine aşık olduktan sonra onun için yollara düşmek. onun için kendi memleketinde her şeyi düşünmek.(ki tarihi bile 14.şubata denk getirmek. o kadar yani ) ve aylar sonunda ona bunu söylemek. buraya kadar aşk, aşk. ya sonrası.....
          "ben eğitimimim düşünüyorum diyerek" ondan ayrılmak zorunda kalmak. 14 şubat günü istanbuldan ayrılmak. sonra, onun tatil dönüşü okula geldikten sonra senin en yakın arkadaşlarından biriyle çıkması ve senin deney yaparken arkanda el ele dolaşması kadar saçma ve bir o kadarda b..tan birşey aşk. ama artık rahatım. hayatımda o hatayı bir kere yaptım. artık beklemedeyim. bazı şeyleri kadere bırakmakta yarar var. o seni gelir bulur !!

Yorum

• Evet Adil abi Romantik aşkı arıyorum ama bulamıyorum çünkü arandığında bulunan birşey değil bakalım karşıma çıkacak mı

Bu arada ikilemde kalınmış

Aşk'ı çocukca mı yaşamak gerekir yoksa çocukca yaşamamak mı gerekir?Niçin?
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Nerde ne zaman çıkacağı belli olmuyor ki bi bakmışın aşıksın

Yorum

• Evet Aşkı Halite soracaksınız.Aşk adamı Halit
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İsmini şu an hatırlayamadığım ( kitabı da bulamıyorum ) bir emekli emniyet müdürünün 'Cansuyu' isimli bir şiir kitabı vardı.
                  Vaktiyle babam getirmişti eve bu kitabı.
                  Hatta iyi hatırlıyorum, son şiir Fenerbahçe'ye yazılmıştı, acayip sinirlenmiştim bu kitabın bizim evde ne işi var diye.
                  Ömer'in Adil abiye hitaben yazdıkları üzerine ben de bunu belirtmek istedim.
                  Mesajı yolladım.

Konuya dönersem;

Vay Selami vay demek sen de ha?

(diye bağlar ve kaçarım... )

Yorum

• yazarı hatırlamıyorum ama güzel bir kitap bir ara çok tutulmuştu

AŞK KÖPEKLİKTİR adlı kitap aşkı bence gayet güzel anlatmış

Yorum

• İlk olarak samts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yazarı hatırlamıyorum ama güzel bir kitap bir ara çok tutulmuştu

AŞK KÖPEKLİKTİR adlı kitap aşkı bence gayet güzel anlatmış
                      Ahmet Ümit.

Bu kitabı dün bitirdim.
                      Enteresandı.

Yorum

• Aşık olmak hakkında güzel bir şarkı;

Gözüm sende görülmem,
                        Sesim çıkmaz duyulmam.
                        Yanımda yalnızken,
                        Sana vuruldum ben.

Düşe kalka peşinde,
                        Gerçeklerle benim işim ne?
                        Akıllı kalmam zor,
                        Yüzün hayalimdeyken.

Sesin yoksa da resmin var
                        Başımda dumanlar.
                        Yoluma çıkarsan;

Ay aşk bana bi sor,
                        Sensiz nasıl geçti bu aşk?
                        Ay aşk bana bi sor,
                        Nasıl geçti sensiz bu aşk?
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• evet gercekten güzel ve enterasan bir kitap
                          içten okuyunca insan anlıyor doğruyu yanlışı

Yorum

• Bende diyorum Neden Selami'nin tribünde taraftara sesleniş tarzı neden değişti

"Arkadaşlar lütfen ama oturmayalım" "Çekirdek yemeye mi geldik abiler"

Hani isteklerde böyle bir kibarlaşma 3'lü çekmelerde bir durgunluk 61.dakkada bir yavaşlama sahaya demir tellerden tutunarak romantik bir bakış yok yok var birşeyler !

Yorum

• YALAN

Çokmu gördün gözlerime bir tutamlık aşkı
                              Belkide kader, seni benim ellerimden aldı
                              Hatırlıyormusun evlilik hayallerimiz vardı
                              Yalan, yalan, yalan tüm yaşananlar yalan

Bumuydu tüm çaba bunun içinmiydi hayat
                              Bu kadar vefasız olamazsın bir anda sil at
                              ((Hani aşkın sloganıydı bittiği yerde başlat))

İnançdı aşk, savaşırdı kalbler, buda mı !!!
                              Resmine baktıkça deşer sana ait yaramı
                              Seven affeder alsanda bu gariban ahımı

Demli, koyu bir geleceği önüme bıraktın
                              Son yazmıyacak,hikayesi olacak bu aşkın
                              Bilirmisin hiç değeri yoktur boş zarfın
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İngiltere'de 11 yaşında bir çocuk Aşk'ın Kuralları diye bir kitap yazmış kitap hakkında konuştu 5 dakka dinledim hani çocukları hiç sevmem sempatim oldu ingiliz hayytaya ya çoğu şeye profosyonel bakıyor bir söz söyledi ağzım açık kaldı şunu dedi

"Erkekler ve Bayanlar birer mıknatıstır birbirlerini çekmeleri negatifleri ile pozisitiflerinin veya pozitifleri ile negatiflerinin bir araya gelmesine bakar Erkekler genellikle hep pozitiftir kadınlar onlara negatif görünürler ama erkeklerin anlamadığı şu kadınlar negatifini dönseydi çekim olurdu kadınlar pozitifini dönüyor ve çekim olmuyor yani kadınlar kendilerinden aşk isteyen erkeklere pozitif olarak reddediyor dedi"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X