İlk olarak Eomer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Şöyle bir düşünecek olursan bu iş neden böyle oluyor diye belki düşünenleriniz olmuştur,
Açıklamasını yapayım;
Ben 1977 yılında 15 yaşında, bir ördeğin sudan başını yeni çıkarmış vaziyeti ile alık alık düşünürken, birden Trabzonspor'un çok dolu, atom bombası gibi sesini duydum.
Lise yıllarımda o çoşku ile gençliğin en güzel, (olgun) evet diğer yaştaşlarıma göre öyleydim, havadar ve fırıldaklığı sevmeyen birisi olarak okulu bitirdim, O yıllarda olan hatıra defterimde şiirlerim hala saklıdır, çok düşünüyordum, sonra askerlik hayatı, çok sıkı disiplin ile bir askerlik yaptım,
Askerlik dönüşünde bir boşluktaydım, iş yapamamak, kendini ıspatlamamak vardı, şiire verdim, hemde sınavlara girmekle zaman geçirirken, önce KTÜ deki memurluk sınavını kazandım, on parmak daktilo biliyordum, o yıllarda torpil (GÜDÜMLÜ TORPİL)im yoktu, kazandığım sınavı veremedim, kahrettim, yerime bir lise mezununu almışlardı, o da sakattı, her neyse ben yine hazırlandım, bir haftada iki sınavı bir kazandım, biri Emniyet, diğeri Tapu Kadostra, biz ise disiplinden yana tavır aldık, zira okulunda dahi maaş vardı, parası da iyi idi, orayı tercih ettik....
Her neyse geceler geçermi? ne yapacaksın nöbette, giderken söyle, güneş doğarken söyle, yağmurda söyle, soğukta söyle, en son emekli oldum, başka bir iş yapmayı düşünmeyen bir kişi olarak sadece burada yazıyorum.
İzmire gittim, Müdürümü ziyaret ettim, (Çarşıbaşılı B.Çağatay) şiirlerine baktım, bende öyle yazabilirim hissi uyandırdı, o kitaplaştırdı, ben ise düşünmüyorum, sadece BMN ye bir renk katabilmeyi düşünüyorum, oğlum yaşında olanlar, ve onların ağabeyleri ile zaman geçirmek çok güzel, kahvehanede zaman geçirmekten çok çok iyidir diye düşünüyorum.
Yorum