İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
erkeğin bekar gezmesi kötü kızın değil de erkeğin kötü''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu habu Selami ciddimi?
Valla abla bana çok ciddi geldi msnde
Beni mi kekledi bilmiyorum ama var bişeyler tam olarakta söylemediLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla abla bana çok ciddi geldi msnde
Beni mi kekledi bilmiyorum ama var bişeyler tam olarakta söylemedi
Oylemi? Selami yap bakayim ablana bi aciklama?YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTotti'nin bir akrabası ile evlenicem benZeuussss
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecem okulun bitsein, askere git birde iş bul bakalım anan 1 dakika tutacak mı seni tekÖzkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOylemi? Selami yap bakayim ablana bi aciklama?bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRomayı yakacaksın yaniZeuussss
la bırak evlenmeyi falan bjk maçına gidiyomuyuz
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasemin abla yarın Recep abi yayında tüm açıklamaları yapıcak söz verdim ona burda söyleyemem vallaha.YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTotti'nin bir akrabası ile evlenicem ben
eheheheDüşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
- Alıntı
Yorum
Yorum