Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nerdee Adem?
    Öyle bir talihsiz kızcağız arıyoruz ama yok.
    Gamzeee, bak ararım Selman'ı şimdi
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden ben ya.

Arkadaşlar düğün davetiyelerim basılıyo hepinizi bekliyorum..
      Selami gerçekten evleniyor musun ?
      Allah bahtiyar etsin

Yorum

• Neler oluyor?
        Barıs Memısss

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nerdee Adem?
          Öyle bir talihsiz kızcağız arıyoruz ama yok.
          Gamze bende bakiyom Selmana buralardan bir kiz ama maalesef daha bulamadim
          YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selami gerçekten evleniyor musun ?
            Allah bahtiyar etsin
            ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
            ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neden ben ya.

Arkadaşlar düğün davetiyelerim basılıyo hepinizi bekliyorum..

Selami ne iş ?
              Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
              **Latocan**

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gamzeee, bak ararım Selman'ı şimdi
                Abi sen zahmet etme, ben kendim arayıp da söylerim

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gamze bende bakiyom Selmana buralardan bir kiz ama maalesef daha bulamadim
                  anam bana kız bulacak diye canı çıkıyor. ALLAH rızası için biri de benle ilgilense. valla anam çok dua eder.

Yorum

• İlk olarak Tuğba ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Komik olan ne ?

Yorum

• Selami enişte
                      Barıs Memısss

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Komik olan ne ?
                        pardon......
                        ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                        ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• Ortaya Selman'ı atıpta konuyu kaynatmayın.
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Dilek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Selami enişte
                            Ne dersun.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              anam bana kız bulacak diye canı çıkıyor. ALLAH rızası için biri de benle ilgilense. valla anam çok dua eder.
                              Yok mu ana duası alacak olan?

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ortaya Selman'ı atıpta konuyu kaynatmayın.
                                abi sana gene şiddetle katılıyorum

İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne dersun.
                                kim kimin eniştesi yahu. seloooooooo bir el koy şu işe be kardeşim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X