Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Git tabi ne var duruyorsun ayakta ne işin var lak laktan başka
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İnsanoğlu ne zaman bencillikten kurtulur,işte o zaman aşk daha güzel olur.

Yorum

• Sinavlar öncesi bir insanin basina gelebilecek en kötü sey Asik olmasidir
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Daha kötüsü de var.22 Mayısta şampiyonluk hayallerinin suya düşmesi,23 Mayısta finallerin başlaması.

Yorum

• Yalnızlığa alıştım ben
            Hiç yoktun sanki önceden!
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Kim demiş haram nedir biLmez hayyam ? Ben haramLa heLaLi karıştırmam . .
              SeninLe iciLen şarap heLaLdir sensiz iciLen su biLe haram ...

Hey gibi Hayyam ne güzel demiş...
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canberk bunun ana fikri ney

Tam olarak ne demek istemiş Hayyam Üstad

Yorum

• Sen git arkadaş ol sonra anlarsın

Hatta al bunu dinle sen

Rafet El Roman - Seven Bilir

PS:Olayla ne alakası var lan ? türünden sorular sorma bende bu gece mantık arama çok manyak bir ruh hali içerisindeyim
                  O yazıyı da o ruh hali içerisindeyken paylaştım. Kısaca sarhoşum alttan al (Sarhoşluk'ta içki manasında değil onuda yanlış anlamayın )
                  BordoMavi.Net

Yorum

• O zaman ben uyuyayım,ilk kez bir Pazartesi okula gideyim belki arkadaş olurum

Yorum

• Eğer aşka bir ceza verebilseydim, Benim gibi onunda sevmesini isterdim

Orhan baba çok güzel demis vallah :P

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O zaman ben uyuyayım,ilk kez bir Pazartesi okula gideyim belki arkadaş olurum
                        Olum ciddiyim git arkadaş ol bak bunları normal kafayla yazıyorum.
                        Git tanış muhabbet et Sultan çok güzel açıkladı metodları hadi yaparsın sen güveniyoruz sana...

İlk olarak alfadog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer aşka bir ceza verebilseydim, Benim gibi onunda sevmesini isterdim

Orhan baba çok güzel demis vallah :P
                        Ula uşak ne ettun gece gece yaa
                        BordoMavi.Net

Yorum

• vallah ben birsey etmedim gece gece orhan baba dinliyince boyle oliyor iste

Yorum

• Aşk bir dengesizlik işi
                            Sensiz olmaz, sensiz olmaz
                            Dengeye dönüşen bir sevgi
                            Sensiz olmaz

Bülent Ortaçgil.
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• bugün 2 arkadasla beraber bilmedigimiz bi sehirde otel nerde var diye sormak icin arabayla durduk.
                              cami indirdim kiza burda : "pardon bakarmisiniz, burda etap hotel nerede acaba" diye sorunca kiz basladi gülmeye
                              kiz : "bilmiyorum" dedi sonra ve bizde yola devam ettik.

kiz kim bilir ne düsündü ben öyle sorunca

ama o kiz cok tatliydi. havali falan degil, dogaldi. bidaha asla göremicez o kizi ya

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bugün 2 arkadasla beraber bilmedigimiz bi sehirde otel nerde var diye sormak icin arabayla durduk.
                                cami indirdim kiza burda : "pardon bakarmisiniz, burda etap hotel nerede acaba" diye sorunca kiz basladi gülmeye
                                kiz : "bilmiyorum" dedi sonra ve bizde yola devam ettik.

kiz kim bilir ne düsündü ben öyle sorunca

ama o kiz cok tatliydi. havali falan degil, dogaldi. bidaha asla göremicez o kizi ya
                                Gel beraber gidelim deseydin üstat...Ben olsam öle derdim
                                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                                Harabat ehlini hor görme şakir,
                                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X