Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar depremle yaşamayı öğrenelim artık lütfen

Yok konuşmayalım unuturuz felan olmaz.

Ayrıca şunu söyleyeyim eğer böyle hani içerde kelebek uçması heycanlanma yemek yiyememe gibi belirtiler gösteren Aşk-ı deryaya kapıldıysanız anında yaşayın kaçırmayın nasıl gerekiyorsa öyle yapın.

Çünkü 15-20 Seneye bu aşk işi biter. Çok farklı bir düşünce sistemine girdik , ortam hızlıca değişiyor.

Yani demem o ki bu kadar doğal şeyler hissedemeyebiliriz.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar depremle yaşamayı öğrenelim artık lütfen

Yok konuşmayalım unuturuz felan olmaz.

Ayrıca şunu söyleyeyim eğer böyle hani içerde kelebek uçması heycanlanma yemek yiyememe gibi belirtiler gösteren Aşk-ı deryaya kapıldıysanız anında yaşayın kaçırmayın nasıl gerekiyorsa öyle yapın.

Çünkü 15-20 Seneye bu aşk işi biter. Çok farklı bir düşünce sistemine girdik , ortam hızlıca değişiyor.

Yani demem o ki bu kadar doğal şeyler hissedemeyebiliriz.
      Buna kesinlikle katılıyorum her insan bir kere yaşamalı , inanın 5-6 yaş olgunlaşırsınız

Ve üzülmeyin aşk acısı çekiyorum diye
      Twitter Adresim

Yorum

• Allah bu kız milletinin şizofreninden korusun bizi.. Çok çektirdi bana valla.

Yorum

• size bir sır veriyim kızlara ulaşmak için onları her açıdan tatmin edin
          klinik ortamlarda yapılan deneyler sonucu %100 e yakın başarılı sonuç vermiştir.

Yorum

• -------------------------------

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hoslandigim kizi neden asagiliyorum ?

Iki adam gibi SOhbetimiz yok. Kulagi biraz sivri diye en son Avatar dedim kiza
              Kardeşim ne yaptın sen?
              Romantizmin dozajını iyi ayarla.

Yorum

• Eger ben sabahin bu saatinde burdaysim Bunun Sebebi asktir
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Uzun zamandan sonra derin bir konuya girelim bakalım , Bazı saptamalarım var ;

Şimdi klişe bir söz müdür bilemem ancak " Türk Kadını Sert ve Maço erkeklerden hoşlanır"

Şimdi yüzeysel olarak bakıldı mı tüm bayanlar bu söze yok ya davar mıyız biz sertlikten hoşlanalım biz kadınız arkadaş romantik , anlayışlı erkeklerden hoşlanırız diyeceklerdir.

Şimdi bayanların verdiği bu cevapda doğru ama konunun özüne girelim , daha derinine.

Şimdi hem çevremde ki hemde kendi yaşadıklarımdan anladıklarım yada saptadıklarım şunlar ;

Bir erkek bir bayanla bir ilişki içerisinde tamam güzel , Bu erkek ve bayanda Türk burasıda tamam.

Kadınlar hitaplarda , haraketlerde , bir ortam içerisinde davranışlarda yumuşak olunmasını efedi olunmasını kesinlikle ister , zaten bunun dışında birşey istemesi kadının taş devrinden geldiğini gösterir ama şu derine inelim derine.

İki kişinin yaşadığı ilişkide kendi aralarında geçen diyaloglar ;

Bunlar canım , cicim , aşkım , bal peteğim , bonibon şekerim evresinin daha sonrasında ki daha çok birbirini tanıma artık "evliymişcesine" bir hayat sürmelerine başladıklarında kendi aralarında belli şeyler şekillenir. Birbirlerine tanıdıkları imtiyazlar , ikili anlayışlar.

Bakın sakın bu düşüncemde yanlış anlaşılma olmasın tane tane söylüyorum ;

Bu diyaloga gelmiş bir ilişki evresinde erkek bayana karşı bir dominantlık kurmalıdır ; Bu dominantlık alenen olmasada içten içten bayan tarafından istenilir. Bu istek söylenilmez ama böyle bir istek vardır.

Ancak erkek büyük bir hata yaparda bu isteğe karşılık vermezse bayan için bu sorun olmaz kendi kafasında "Hımm Demek ipleri almadın eline eyvallah hayatım deh bakayım " der.

Bakın yine bu dediğim kadın erkeği kul köpek eder değil daha basit şeyler olarak düşünün , yani bu anlattığım ilişkide ki erkek ve bayan birbirini seviyor , aşkda var herşey tamam eksik olanda birşey yok zaten ve bu olayın olmasıda herhangi bir kötü niyet değildir.

Ben şunu anladım ki bir kadın ile erkek evlenmişse bile bakın evlenmiş yani kader arkadaşı arkadaş böyle çoluk çocuk olmuş ev bark düşünün işte bu konumda bile doğanın bir kanunu var zayıf olan ezilir. Çok bariz bir süründürme olmasa da bayan hakimiyeti eline alır.

Şimdi Bayan tipleri bu konuma göre şöyle sınıflandırılır ;

1 - ) Melek gibi hatta gibisi yok kanatı felan olan bir melekvari hanımlar yani bu zayıf noktayı değerlendirmeyen her halukarda yumuyum şekeri gibi bayanlar vardır hep sever böyle sevmek alışkanlığıdır , yaşayış tarzıdır işte bunlar haksızlığa ve kullanılma olmadıktan sonra bu zayıf düşmeyi kullanmazlar

2-) Bu durumu orta seviye kullanan yani zarar vermeyen kul köpek etmeyen ancak ipler boştaysa ben elime alırım arada bir iki kırbaç iyidir diyenlerdir genellikle bu tip bayanlar çoğunluktadır

3-) Bu durumu dibine kadar kullanır tam egemen ve bağımsız olur dediği dedik çaldığı düdüktür kimsede bu bayanlarla bir ilişki yaşayamaz kötü niyetli insanlardır.

Şimdi her erkek 1. şıkta ki bayanı arar tabi onu kullanmayacak üzmeyecek şartı ile yani erkek iyi niyetli ise gerçekten bir ilişki yaşayacaksa 1. kadını arar. Çünkü o 1. kadın annesidir aslında kız kardeşidir ablasıdır ve koruyucu meleğidir onu arar.

Şimdi gelelim sadede ; Bu bilgiler dahilinde ne kadını ne erkeği değiştirebiliriz doğanın kanunu değişmez.

Ne yapmak gerekli ne ipler boşda bırakılmalı nede kırbaç vurulmalı ipin hepsi bayana verilmeli ancak ucundanda erkek tutmalı.

Ya tekrar söyleyeyim burda aman erkekler ezdirmeyin kendinizi kadınlara kadınlar pis acımasız ah onlar varya hep onlar yüzünden çektik ah benimde vardı böyle bir tane unutamıyorum ulan çok damara bağladım ulen ben neler yaptım sizde olmayın kötü kadınlar ne geliyorsa onların başının altından geliyor gibi çağdışı , kahve ağızı bir söyleyiş amacında değilim böyle birşey demem ima bile etmem edenide pek umursamam açıkcası insaniyet olarak.

Burda çok kolay çok basit bir şekilde bir ilişkide gidişatın nasıl olması gerektiğini kendimce anlatmaya çalıştım iki taraf açısından da dengeler kurulmalı , dengeli olmalı , bu anlatılanları uygulamak çok zor zaten uygulanıldı mı örnek alınacak bir ilişki çıkıyor meydana ve uygulanamadığı için boşanmalar ve ayrılıklar gerçekleşiyor.

Dilerim herkes kendi dengelerini kurabilir ve mutlu bir ilişki yaşayabilir.

Yorum

• ....................
                    En son Bekir tarafından düzenlendi; 18.11.2010, 23:47.

Yorum

• Doğru insan yanlış zaman , yanlış zaman doğru insan.

Hep bu durumlar içinde gittim geldim.

Yorum

• Hayatımda biri yok, birinde hayatım var.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• @ Bekir Aydın

Kız'a söylemek istediğin herşeyi söyle. Sonuna şu cümleyi ekle " Eğer benimle birlikte olmak istemiyorsan bundan sonra görüşmeyelim." kabul etmez ise zaten görüşmeyi kes. Başka türlü olmaz !

Kızın amacı ne olabilir vallahi onu bende bilmiyorum. Ama bu konuşmanı yaparken mesaj ile yapma yüz yüze yap...
                          Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                          #20 COLMAN

Yorum

• Dursun Sana Metin Işıkdan Lay Lay Lom Galiba Sana Göre Sevmeler Şarkısını Armağan Ediyorum.

Yorum

• Aldım gitti sağol.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• .........................
                                En son Bekir tarafından düzenlendi; 18.11.2010, 23:47.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X