Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kız dediğin İstanbul gibi olacak.

Ben Trabzonspor olacak fethedeceğim onu

Yorum

• Tek aşk Trabzonspor ulan

Gerisi yalan...

Yorum

• hani iftara bir saat kala getirdin ya o pilavı,haftalardır patatesten başkasını görmeyen şu bünyeye bayram havası yaşattın ya,seviyorum seni be
        Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
        Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• AŞIK OLMAK ÜZÜLME KEDER ELEM HÜZÜN SEVİNÇ GÖZYAŞI DRAM DUYGUSELİ KARŞINDAKİ İNSANI SEVİYORSUN FAKAT O SENİ SEVMİYOR KENDİNİ İFADE ETMEK İSTİYORSUN AMA ONUN UMRUNDA DEĞİL SEVİYORSUN GÖZYAŞI DÖKÜYORsun fakat umrunda değil kaç gecedir üşüyorsun hüzün bulutları üzerinde geziyo ama kimsenin umrunda deil anlaşılmak istiyorsun kimsecikler anlamıyor ve ilerlemek sevilmek istiyorsun önüne bir set çıkıyo dönüyorsun hüzünlenerek aglıyorsun feryadını kimsecikler duymuyor hayata baglanmak istiyorsun fakat sevgiden yoksun nasıl yaşabilirsinki bazen anlamsız gelsede sana yaşam ilerliyorsun yinede düşe kalka devam edmek zorundasın ya sefillere oynuyorsun sevdiğinin umrunda değil sonun sevgiden mahrum gidiyorsun aslında sevgi sevmeyi sen yaşıyorsun fakat o karşılıklı sevenler çıkar uğruna sevdikleri için kaybetiyolar bence ==yalagız cocuk==

Yorum

• Unutacağım seni, unutacağım sesini
            Öyle bir unutacağımki
            İsmini bile unutacağım
            Saçlarının rengini, gözlerinin ışıltısını
            Dahada unutacağım şaşıracaksın
            ...Seven unuturmu diyeceksin
            Çektirdiğin acılardan sonra
            Sevmeyi bile unutacağım...

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tek aşk Trabzonspor ulan

Gerisi yalan...
              Aşk'dan darbe yiyen insan piskolojisi

Dalga geçmiyorum esrafurullah ama tek bir söz söylüyorum "Kendini Kandırıyorsun"

Allah Aşkı
              Vatan Aşkı
              Takım Aşkı
              İnsana Duyulan Aşk
              Hayvana Duyulan Aşk

Bunlar hep farklı katogoriler şimdi boş olan kategori yerine başka birşey koyarsan olmaz , çaya tuz atılmaz.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• tek aşk karşı cinse duyulan saygı

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hani iftara bir saat kala getirdin ya o pilavı,haftalardır patatesten başkasını görmeyen şu bünyeye bayram havası yaşattın ya,seviyorum seni be
                  heheh çok güzel
                  Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aşk'dan darbe yiyen insan piskolojisi

Dalga geçmiyorum esrafurullah ama tek bir söz söylüyorum "Kendini Kandırıyorsun"

Allah Aşkı
                    Vatan Aşkı
                    Takım Aşkı
                    İnsana Duyulan Aşk
                    Hayvana Duyulan Aşk

Bunlar hep farklı katogoriler şimdi boş olan kategori yerine başka birşey koyarsan olmaz , çaya tuz atılmaz.
                    ama o boşluguda bır şekılde başka katagorılerle doldurmak yada yamamak lazım
                    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Hiçbir lokantada tek başınıza oturabileceğiniz şekilde dizayn edilmiş masa bulamazsınız. Toplum sizi yalnızlıkdan kurtarmak için gerekirse ruh sağlığınızla oynar!..

Yorum

• aşkımla buluşmak için bayramda Bursa'da olacağım kendisi koyu cimbomludur ama

Yorum

• İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aşkımla buluşmak için bayramda Bursa'da olacağım kendisi koyu cimbomludur ama
                          bu olmadı işte

Yorum

• Benim gibi bir adam da aşık oldu ya. Saygı duyuyorum artık bu başlığa. Bugüne kadar sevgilim olan hiçbir kıza bile aşık olamayan ben, gittim yakın arkadaşıma aşık oldum sanırım. Şimdi oha ilk defa mı aşık oldun yani demeyin boşa. Arada olur gibi olduğum oluyordu. Ama bu resmen farklı bir boyut kazandı. Ulan nerden bileydim ben böyle olacağını? Hay allah belasını versin ya.

Bari Ceyhun, Selçuk, Giray ve Egemen sözleşme yenilese.
                            En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 11:08.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Sevdiğim karikatürlerden biri.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Çok güzel moral veren bir karikatür.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X