Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuradaki yorumları okudukça gaza geliyorum. Akşama oyunu kurup oynasak fena olmayacak.

Tabi öncelikle bazı sorularım var.

- Trabzonspor nasıl potansiyel var mı ?

- Türkiye ligi için yabancı kuralını nasıl düzeltiyoruz ? (Direkt editör falan yazmayın anlamıyorum editör işini pek)

- PTT 1. Lig oynamaya değer mi ? (Adana Demirspor ? )

- Yurt dışından takım önerileriniz nelerdir ? Southampton seçmeye değer mi ? Başka takım da olabilir buna alt ligler de dahil.

- Son olarak önereceğiniz yama var mı ?

Cevaplar için teşekkürler.

Süreniz başladı.

"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şuradaki yorumları okudukça gaza geliyorum. Akşama oyunu kurup oynasak fena olmayacak.

Tabi öncelikle bazı sorularım var.

- Trabzonspor nasıl potansiyel var mı ?

- Türkiye ligi için yabancı kuralını nasıl düzeltiyoruz ? (Direkt editör falan yazmayın anlamıyorum editör işini pek)

- PTT 1. Lig oynamaya değer mi ? (Adana Demirspor ? )

- Yurt dışından takım önerileriniz nelerdir ? Southampton seçmeye değer mi ? Başka takım da olabilir buna alt ligler de dahil.

- Son olarak önereceğiniz yama var mı ?

Cevaplar için teşekkürler.

Süreniz başladı.

1- Trabzonspor ilk sene çığrından çıkaran bir futbol oynuyor ancak nokta transferlerle 2. ve 3. sene durumu düzeltebilirsin. Cardozo ilk sene çok gollü bir performans gösteriyor.

2-Yabancı kuralı için istersen sana bir yama atabilirim ve bu yamayı oyun içinde nasıl etkinleştirebileceğini de anlatabilirim.

3- PTT 1.Lig çok zevk vermiyor açıkçası. Oyuncu kalitesi düşük. Spor Toto Süper Lig bile az zevk veriyor.

4-Yurt dışından takım önerilerim Everton, Tottenham, Roma, Sky Bet'ten Watford çok iyi bir takım, lige çıkartabilirsin.

5-Yabancı sınırlamasını kaldıran yamayı önerebilirim.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• beyler Trabzon da ilk yıl şampiyon olursanız iho acayip bütçe veriyor, bana 11m euro verdi. gereksiz isimleri sattım, maaşlardan kurtuldum bu kadroyu oluşturdum. ekran görüntüsü atamıyorum, 2. sezon başındayım kurduğum kadro ;

______________onur_________________

__bosig____aykut____s.aziz_____ricardinho

____________praet___ekici

_____sisto________________savitsky

____________waris__cardo

yedekler: fatih, ozan tufan, medjani, constand, s.gürler, yatabare, soner

transfer sezonu bitmeden bir bomba daha patlatmak istiyoruz. genç yıldız jovic e kanca attık. )) gelirse yatabare yi satacağım.

önemli not: şikeye sadece 2-3 maçta bulaştım, ciddi ve uzun süreli sakatlıklara tahammülüm yok. 6-7 ay bekleyemem, direk şike yapıyorum kapatıp açıyorum...

edit: sayfaya tecavüz etmişim, sildim gereksiz kısmı. insanın transfer başarılarını felan anlatası geliyor da işte, neyse... (:
        En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 28.02.2015, 17:25.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şu sana önerilen bazı oyuncular oluyor sözleşmesiz.. Onlara dikkat et, ben aldım dünya yıldızı çıktı adam gelir gelmez değeri 20 milyon Euro olarak başladı.. Satsam en az 70m

Yorum

• Football Manager 2015

İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu sana önerilen bazı oyuncular oluyor sözleşmesiz.. Onlara dikkat et, ben aldım dünya yıldızı çıktı adam gelir gelmez değeri 20 milyon Euro olarak başladı.. Satsam en az 70m

Kimmiş bu 20 milyonluk adam
            ( ゚д゚)

Yorum

• Şuan 2023 yılında Brezilya'lı oyun kurucu Nathan.. Yarın profilini atarım buraya.

Yorum

• Sağlam logo ve fotoğraf paketi atabilecek var mı ?

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1- Trabzonspor ilk sene çığrından çıkaran bir futbol oynuyor ancak nokta transferlerle 2. ve 3. sene durumu düzeltebilirsin. Cardozo ilk sene çok gollü bir performans gösteriyor.

2-Yabancı kuralı için istersen sana bir yama atabilirim ve bu yamayı oyun içinde nasıl etkinleştirebileceğini de anlatabilirim.

3- PTT 1.Lig çok zevk vermiyor açıkçası. Oyuncu kalitesi düşük. Spor Toto Süper Lig bile az zevk veriyor.

4-Yurt dışından takım önerilerim Everton, Tottenham, Roma, Sky Bet'ten Watford çok iyi bir takım, lige çıkartabilirsin.

5-Yabancı sınırlamasını kaldıran yamayı önerebilirim.
                  Teşekkürler Berke. Trabzonspor ile başlıyoruz bakalım.

Yabancı kuralını kurdum 14+14 benim için uygun.
                  En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 01.03.2015, 16:14.

Yorum

• Yeni yabancı sınırına uygun bir yama geldi mi? Resmi veya resmi değil ona göre başlayacam bende

Yorum

• psv den yusuf a 7.5m euro teklif geldi kabul ettim, gittim savitsky yi 5.7m euro serbest kalma maddesini kullanıp aldım. 17 lik jovic için bastıracaktım herşey güzel gidiyordu, yusuf psv nin teklifini beğenmedi takımda kaldı transfer sezonu bitti.

yusuf mu savitsky mi diye sezon boyunca kafa patlayacağız. ikisi de çok iyi yaw ne yapacağım bilmiyorum, yedek kalan zırlayacak bana... ulan yusuf, psv den 7.5m euro gelecekti hayallerim vardı içine ettin.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Oyuna başladık daha 1-2 gün geçmeden PSG Onur'a teklif yapacak haberleri çıkmaya başladı. Onur ille de gidicem diye tutturdu. Gitmesine izin vermiyorum adam mutsuz. İşimiz iş.

Yorum

Oyuna başladık daha 1-2 gün geçmeden PSG Onur'a teklif yapacak haberleri çıkmaya başladı. Onur ille de gidicem diye tutturdu. Gitmesine izin vermiyorum adam mutsuz. İşimiz iş.
                          Tamam izin veriyorum de zaten psg teklif yapmıyor. Onur'da vazgeçiyor ilgi göstermiyorlar diye
                          ( ゚д゚)

Yorum

Oyuna başladık daha 1-2 gün geçmeden PSG Onur'a teklif yapacak haberleri çıkmaya başladı. Onur ille de gidicem diye tutturdu. Gitmesine izin vermiyorum adam mutsuz. İşimiz iş.

iyi bir antrenör, gerektiğinde yalan söylemeyi de bilmelidir. aynısı bana oldu, onur görüşme talep etti. geçti karşıma, dedim onur bak iyi bir teklif gelirse gidişine engel olmayacağım, zorluk çıkarmayacağım. morali düzeldi sağol patron dedi, arkasından buzlu viskimi salladım ''nah satarım ahaha saffff'' diye dalga geçtim.

psg den teklifte gelmedi. takipten vazgeçtiler, ilerleyen haftalarda onur mırın kırın etmedi sadece yeni sözleşme mevzusu çıktı onuda sezon sonu hallettim. attırdım 4 yıllık imzayı. şuan bizle çok mutlu kaptanımız.

özet: az yalan söyleyin yaw durumu idare edin işte. öğrenin bunları.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamam izin veriyorum de zaten psg teklif yapmıyor. Onur'da vazgeçiyor ilgi göstermiyorlar diye
                              İzin vermedim ancak teklif de yapmadılar. Onur da kalmak istediğinden falan bahsetmiş.

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iyi bir antrenör, gerektiğinde yalan söylemeyi de bilmelidir. aynısı bana oldu, onur görüşme talep etti. geçti karşıma, dedim onur bak iyi bir teklif gelirse gidişine engel olmayacağım, zorluk çıkarmayacağım. morali düzeldi sağol patron dedi, arkasından buzlu viskimi salladım ''nah satarım ahaha saffff'' diye dalga geçtim.

psg den teklifte gelmedi. takipten vazgeçtiler, ilerleyen haftalarda onur mırın kırın etmedi sadece yeni sözleşme mevzusu çıktı onuda sezon sonu hallettim. attırdım 4 yıllık imzayı. şuan bizle çok mutlu kaptanımız.

özet: az yalan söyleyin yaw durumu idare edin işte. öğrenin bunları.
                              Bu konularda futbolcuya resti çekerim sırf bu yüzden çok futbolcuyu kaybetmişliğim vardır haklısın arada bir he canım demek lazım.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sağlam logo ve fotoğraf paketi atabilecek var mı ?
                                fmscout tan indirebilirsin.Ben ordan indirdim.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X