Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O kadar kovulmanın ardından 4'te 4 yaptım Trabzonspor ile sonunda. İlk sezon sadece teknik ekibe yatırım yaptım başarı geldikçe arttırdım şuan 20-25 kişilik ekip var. Takım uçuşta 5-6 rahat gelir İHO 3'te 3 yaptı seçilemedi

Avrupa kulüpleri kapımda yatıyor ama Ancelotti manyağı da benim gibi 4'te 4 yaptığı için Madrid olmadığından yola devam ediyorum. Transfer bütçesi çok fazla artmıyor. İstanbul takımlarına oranla yarı yarıya artış var. 4'te 4'e rağmen 40 Milyon TL bütçe veriyor..

Kadroyu paylaşayım ben bir ara..
    Bütçeyi arttırmanın yolu her sene bir yıldız satıp onun parasını maaş bütçesine aktarmak.

Sonraki sene tamamını sana vermeyecek olsa da normalde olandan çok artış yapıyor bu şekilde.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bütçeyi arttırmanın yolu her sene bir yıldız satıp onun parasını maaş bütçesine aktarmak.

Sonraki sene tamamını sana vermeyecek olsa da normalde olandan çok artış yapıyor bu şekilde.
      Trabzonspor yıldızları peşkeş çekme değil alma yeridir!

4. Şampiyonluktan sonraki kadro hali. 24 yaş ortalaması ile Şampiyon takım

Toplam personelim ekrana sığmıyor ben de Ana kadro personelini aldım

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor yıldızları peşkeş çekme değil alma yeridir!

4. Şampiyonluktan sonraki kadro hali. 24 yaş ortalaması ile Şampiyon takım

Toplam personelim ekrana sığmıyor ben de Ana kadro personelini aldım

Paşa gönlün bilir.
        Fukara
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• FM 2014'ü yükledim arkadaşlar ama bu isimler farklı baya crack denedim isimler değişmedi.

Yama kurmam mı gerekiyor.
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• Ben bunun 95-96 yıllarında geçen oyununu oynamıştım 5 büyük lig vardı sadece. İtalya ligi çok iyiydi. Şimdi 2014'ü görünce bir an irkildim. Bir ara Tsigalko filan vardı ondan sonra bıraktım bu işleri
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Aylar sonra oyunu açıyorum.Bakalım ne olacak : )
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• 1-2 hafta içinde transferler bitince, güzel bir yamayla yeni bir kariyere başlıycam.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1-2 hafta içinde transferler bitince, güzel bir yamayla yeni bir kariyere başlıycam.
                  bence yönetimin transfer yapmasını bekleme,editorden al papiss cisseyi başla sezona

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence yönetimin transfer yapmasını bekleme,editorden al papiss cisseyi başla sezona
                    hileye gerek yok

Yorum

hileye gerek yok
                      o zaman kendin yap transferi mesela çin liginde oynayan paraguaylı forveti al fmde çok iyi

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o zaman kendin yap transferi mesela çin liginde oynayan paraguaylı forveti al fmde çok iyi
                        adamın ismini versene. bi de kaça bırakıyorlar?

Yorum

Adamın ismini versene. bi de kaça bırakıyorlar?
                          Barrios'u diyor galiba

Yorum

• valla ben 4. sezonumda sonunda gördüm şampiyonluğu ama ekonomi berbat haldeydi ikidebir yönetim değişti, mali yükümlülükler fln şampiyon yapınca takımı direk istifa ettim artık ingiltere serüvenindeyim
                            FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Barrios'u diyor galiba
                              Barrios pahalı ya. O paraya daha iyilerini bulurum.

Yorum

Barrios pahalı ya. O paraya daha iyilerini bulurum.
                                o zaman Nilmar'ı al ya da Lisandro Lopez
                                En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 20.07.2014, 12:32.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X