oyunu kuramadık ne hikmetse...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
- Alıntı
-
Trabzonspor'da ilk sezon için arkadaşlara tavsiyelerim daha ligde 3. maçta olmama rağmen.. Transferler konusunda..
Alanzinho ile Henrique'yi direk kulüplere önerin transfer listesine koyup, Alan'ı 1,5 M €, Henrique'yi 3 M €'ya sattım. Janko'yu da satacaktım sakat olduğu için kimse ilgilenmedi.
Bonservissiz olarak stopere alternatif için Onyewu'yu, orta sahaya alternatif olarak Mohamed Sissoko'yu aldım. 2 M €'ya transfer listesinde olan Mustafa Pektemek'i aldım Henrique yerine yerli almış oldum. Sol beke yine bonservissiz Obradovic'i aldım. Bosingwa'dan bile daha iyi özelliklere sahip bir sol bek. 3 resmi maçta oynadı şu ana kadar 6-3 yenildiğim maçta bile takımın en iyisiydi. Kadir Keleş ve Zeki Yavru kötü olduğundan, Volkan Yaman'ı sol beke alternatif 80 bin euro ve hem sağ hem sol bek Hakan Aslantaş'ı da 240 bin euro gibi cüzzi miktara alternatif yerli olarak kadroya kattım. İkisi de oynadıkları maçta sırıtmadılar.
Ligde ilk maç Karabükspor'u evimde 3-1 yendim. İkinci maç deplasmanda Kayserispor'a 6-3 yenildim. Oyunun en az 2-3 update'e ihtiyacı var. Şu an saçma goller oluyor, dengesiz skorlar çıkıyor. Avrupa Ligi'nde rahatça gruplara kaldım. İlk eşleştiğim takımı 9-0 ve 6-0'lık skorlarla geçtim. Şu an tam 10 yabancım var. Avrupa'da 8 yabancı ile ilk 11 kuruyorum genelde ama ligde de çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yani hedefim 3.lük çünkü kadro gerçekteki gibi çok dengesiz oynuyor çünkü. Aykut Demir, Mustafa Pektemek, Olcan Adın, Volkan Şen, Emre Güral, Hakan Aslantaş, Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Volkan Yaman, Aykut Akgün, Abdulkadir Özdemir.. Beni yerli olarak dönüşümlü idare ediyorlar. Yusuf Erdoğan özellikler çok kötü ve kötü de oynuyor. Abdulkadir beklediğimin tam aksine özellikleri iyi ve iyi oynadı oynattığım maçlarda.
- Alıntı
Yorum
-
Ben 3. Sezonumda şampıyon oldum
Ve bosta o kadar oyuncu varki inanamayacaksınız belki
Wijnaldum su bosta be kulup bulamadı
Adrian hariç büyün yabancıları yolladım
17-22 yas arası brazilya ve arjantinden 6 tane adam aldım
Oyunda en büyük sıkıntı türk pyuncu sıkıntısı
İlk 2 sene 3-5-2 oynadım mecburen
Su anda 4-3-2-1 dondum
Yusuf mustafa erkan zengin cenk aykut demir iyi oyunculat
Cem karacanı bedavaya aldım
Der stegenı bedavaya aldım
Su an ki hedefim 3 tane türk almak takıma
- Alıntı
Yorum
-
İlk sezonum sonunda 5. oldum. Bosi, Malouda, Onur, Olcan, Volkan Şen, Alanzinho, Henrique, Janko, Zokora hepsini yolladım. Takımın maaş bütçesi 32 milyon dolardan 18 milyon dolara düşürüldü ekonomik sebeplerle.
Bunların yanında devre arasında Guardado'yu kiraladım. Stopere Madlung'u aldım, adam ligde kornerlerden 15 gol civarı attı. Forvete de Wellington Paulista aldım yarım sezon sözleşme yapabildik ve sezon sonunda serbest kaldı.
Sezon sonu Erkan Zenginle anlaştık, Santostan ve Wolfsburg'dan 17 yaşlarında 2 forvet aldım, biri bedava.
Yeni sezon için Guardado ile %10 maaş (160K) +60k ücrete kiralık anlaşıyorum, maaş bütçemin altında olmama rağmen bütçeyi ayarlama seçeneği çıkmıyor ve alamıyorum. Benzer şekilde Barazite ile de anlaşıyorum çok az bir paraya ancak onda da aynı sorun.Bu sorunu nasıl aşacağım bilmiyorum.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonsporla oynamak pek kolay degilmis. Bende herkes gibi ayni hamleleri yaptim. Zokora, Henrique, Alanzinho, Bamba sattim, yerlerine Mustafa Pektemek'i aldim ve Hakan Calhanoglunu kiraladim. Ilk lig macini aldim, elemeler de iyi geciyor. Takimi 4-1-4-1 oynatiyorum ve gayet basariliyiz, özellikle Adrian cok iyi oynuyor. Transfer sezonu bitmeden bir Stoper daha kiralarim, sezona böyle girerim.
- Alıntı
Yorum
-
Oyunda bile Trabzonspor'u yönetirken türlü olumsuzluklarla karşılaşılıyorsa gerçek hayatı düşünmek bile istemiyorum. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. Ben FM 13 oynuyorum kafam size nazaran çok rahat. Ligde son 4 sezonu Trabzonspor ile şampiyon geçirirken Şampiyonlar Ligi'nde devamlı olarak 2. tur ve çeyrek final görüyorum. Transfer bütçem 60 milyon € 'nun üzerinde maaş bütçem de çok rahat. Gönül isterdi ki size biraz yardım edeyim ama maalesef edemiyorum.
Hadi hayırlı oyunlar."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk sezonum sonunda 5. oldum. Bosi, Malouda, Onur, Olcan, Volkan Şen, Alanzinho, Henrique, Janko, Zokora hepsini yolladım. Takımın maaş bütçesi 32 milyon dolardan 18 milyon dolara düşürüldü ekonomik sebeplerle.
Bunların yanında devre arasında Guardado'yu kiraladım. Stopere Madlung'u aldım, adam ligde kornerlerden 15 gol civarı attı. Forvete de Wellington Paulista aldım yarım sezon sözleşme yapabildik ve sezon sonunda serbest kaldı.
Sezon sonu Erkan Zenginle anlaştık, Santostan ve Wolfsburg'dan 17 yaşlarında 2 forvet aldım, biri bedava.
Yeni sezon için Guardado ile %10 maaş (160K) +60k ücrete kiralık anlaşıyorum, maaş bütçemin altında olmama rağmen bütçeyi ayarlama seçeneği çıkmıyor ve alamıyorum. Benzer şekilde Barazite ile de anlaşıyorum çok az bir paraya ancak onda da aynı sorun.Bu sorunu nasıl aşacağım bilmiyorum.
- Alıntı
Yorum
-
Ligde 6macta 16puan topladim. Kimse alamaz sampiyonlugu elimdenPara olmadan da basarili olabiliyorsun
- Alıntı
Yorum
-
Oyunda başarılı olmak demek; verilen sözlerin sezon sonunda yerine getirilmiş olması demek.
Verdiğiniz sözlere dikkat edin
İpucu olsun.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Emre Güral leblebi gibi gol atiyor, kendi gözümle görmesem inanmazdim
- Alıntı
Yorum
-
henrique oyunda çok gerçek dışı. aşırı gol atıyor. şaka değil gerçek.
alanzinho volkan gönderdim şimdi sıra malouda ve jankoda.
maloudayı %50 maaş ödeterek kiralık veriyorum.
bi adam aldım kanım ısındı nedenide sonradan ortaya çıktı.
mhirsi ismine bakıp aldım fakat diğer ismi idriss
idriss mhirsi
4.5 yıldız potansiyelindehttp://www.sadriseneristifa.com
yönetimin artık misyonu tamamladığını ve "kadromuz yeterli" söylemlerini atanlardan sıkılanları imzaya davet ediyoruz.
--- Sensiz 1 Eksiğiz.. 1 İmzada sen at ---
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
Yorum