Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oyun crack cıksada oynaska pc boşboş duruyo sadece bakıyom ::

Yorum

• Emre Güral ' ı ilk sezon 1461 ' e kiralık göndermiştim döndüğünde ğs nin sürekli istemesi sonucunda oyuncuyu oynatma kararı aldım ve harika performans gösteriyor sol açıkta

Bütün işe yaramaz adamları yolladım Halil ve Serkanı toplam 3 trilyona yollayamadım bile çok yüksek kontrat istiyorlar . Sattığım takımlarda bu bedelleri karşılayamıyor :/
      En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 02.12.2012, 16:37.

Yorum

• Mcfadden ve Grygera'yı beleşten kapın baya iş yapıyorlar Türkiye Ligi'nde hele bizim takıma çok iyi gidiyorlar.

Yorum

• fm 2012 yi tekrardan oynayım dedim ama crack bulamadık ya la..
          anlaşılan 72 lirayı vereceğiz
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Uefa kupasinda shaktar ' a elendim ilk mac deplasmanda 0-0 bitmişti , kendi sahamda 3-1 ondeydim koruyamadim ve 3-3 bitti Sivasspor ile kupa macinda 2-0 ondeyken yine koruyamadim 2-2 bitti bu aralar skorlari koruyamiyoruz :/

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uefa kupasinda shaktar ' a elendim ilk mac deplasmanda 0-0 bitmişti , kendi sahamda 3-1 ondeydim koruyamadim ve 3-3 bitti Sivasspor ile kupa macinda 2-0 ondeyken yine koruyamadim 2-2 bitti bu aralar skorlari koruyamiyoruz :/

Koruyamıyorsan bence verimli bir kamp ve hazırlık dönemi geçirememişsin.Ya da taktikte hata yapıyorsun..

Bunun yanında oyuncuların idmanda çok yoruluyor olabilir...
              #LiverpooL#
              -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

Uefa kupasinda shaktar ' a elendim ilk mac deplasmanda 0-0 bitmişti , kendi sahamda 3-1 ondeydim koruyamadim ve 3-3 bitti Sivasspor ile kupa macinda 2-0 ondeyken yine koruyamadim 2-2 bitti bu aralar skorlari koruyamiyoruz :/

Antrenman sekmesinde daha çok maç antrenmanı kısmına ayarla ve savunma yerleşimi çalıştır takıma bir süre...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

2 farkla öne geçtiğinde taktik bölümünden zaman geçiri sona getir.
                  Bordomavi.net

Yorum

• Ali Kemal Denizci'nin sürekli araştırıp hiç bir şey bulamama gibi bir özelliği var. Oyunda sadece ona eklenmiş bu özellik.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Antrenman sekmesinde daha çok maç antrenmanı kısmına ayarla ve savunma yerleşimi çalıştır takıma bir süre...

İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2 farkla öne geçtiğinde taktik bölümünden zaman geçiri sona getir.
                      Teşekkürler . Zaman gecir oldugunu bilmiyordum valla birde oyun oynuyoruz peh

Yorum

• Menajer dediğin böyle olur

İlk hafta GS yendim o günden beri inanılmaz öz güvenli oynuyorum çift forvet

rakiplerin kadroları çok daha iyi ama inancımızla, hırsımızla şampiyon olacağız

fm 13 oynayamadık daha ama bunla idare ediyoruz

28 atmış dört yemiş heyt be takıma bak kurban olam
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Ligde 26 maç sonunda 58 puanla liderim. En yakın rakibimle (gs) aramda 7 puan var.

Avrupa Ligi'nde Lyon'u eledim ve çeyrek finale yükseldim. Türkiye Kupası'nda da yola devam
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Sezonu 2. tamamladım şikecilerin ardından ve sezonu kupasız tamamladım Şampiyonlar Liginde önce Metalist ' i sonra da A.Bilbaoyu eledim . Gruplarda Chelsea - CSKA - Anderlecht ile eşleştim ilk maçımda CSKA deplasmanında 4-3 kaybettim ilk 2 için kötü oldu ama daha çok maç var halletmeye çalışıcaz . Ligde 4 te 4 yaptım şikeciler ile aynı puandayım

Yorum

• Avrupa Ligi çeyrek finali ikinci maçında (ilk maç deplasmanda 1-1 bitti) Arsenal'i 5-3 yendim

Halil 4 gol attı, 3. golünü kendisi görse intihar eder
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avrupa Ligi çeyrek finali ikinci maçında (ilk maç deplasmanda 1-1 bitti) Arsenal'i 5-3 yendim

Halil 4 gol attı, 3. golünü kendisi görse intihar eder
                                haydi fm ciler bunu açıklayın

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X