Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bilgisayar o kadar kötü değil ama oyun belli bir süre oynayınca donuyor.. Bu yüzden ikrah ettim..

Yorum

• Football Manager'in yapımcısı Miles Jacobson, FM 2013 oyununa Türkçe dil seçeneğinin eklendiğini duyurdu.

Hayırlı uğurlu olsun..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İyi bari..

Yorum

• Trabzonspor ile çok sağlam bir kariyer yapıyorum yıl oldu 2020.Artık yeni Trabzon stadyum diye yeni bir mabedimiz var.Antrenman tesisleri en üst düzeyde.

Birçok kupa kazandık hepsi aşağıdaki ss'lerde mevcut.

Yorum

• Football Manager 2013'te Türkçe dil seçeneği olacak.

Yorum

• Artik Bu sene rahat Rahat oynarim Ne zaman cikicak
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Kasım ayında falan çıkar diye tahmin ediyorum.

Yorum

• FM türkçe dil seçeneğiyle iyiden iyiye patlama yapar bence
                  "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Şenol Güneşi yardımcı antrenör yapmak istiyorum. Haftada bir transfer teklifi yapıyorum. Olmuyor aga. Şotayı yapmayı denedim oda olmadı. Oyuna yeni antrenör ekledim, Kayseriyi seçtim işsiz kalsın diye. Gene teklif ettim, adam işsiz, yinede yanaşmiyor pazarlık etmeye. Başka bir yolu yokmu bunun ya??

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şenol Güneşi yardımcı antrenör yapmak istiyorum. Haftada bir transfer teklifi yapıyorum. Olmuyor aga. Şotayı yapmayı denedim oda olmadı. Oyuna yeni antrenör ekledim, Kayseriyi seçtim işsiz kalsın diye. Gene teklif ettim, adam işsiz, yinede yanaşmiyor pazarlık etmeye. Başka bir yolu yokmu bunun ya??

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                      Editöre girip işine Manager'in yanında Asistan Manager de yapabiliri ekleyeceksin. İtibarını düşüreceksin. Şenol Güneş'de olur Mourinho da olur yardımcın istersen Sadri'yi indir yap top toplayıcı
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Editöre girip işine Manager'in yanında Asistan Manager de yapabiliri ekleyeceksin. İtibarını düşüreceksin. Şenol Güneş'de olur Mourinho da olur yardımcın istersen Sadri'yi indir yap top toplayıcı
                        Bide Editöre nereden girecegimi söyleseydin cok güzel olurdu.

Portonun scout, Barcelonanin antrenör ekibini toplayacagim.

Edit: Skidrow versiyonunu indirdigim icin acamadim programi... -.-
                        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 27.07.2012, 03:07.

Yorum

• Skidrowun Editör sorununuda cözdüm!!!!

Oyunun kurulu oldugu dosyada "edidör"e girdikten sonra "special folders.xml" isimli dosyayi Notepad ile actim.

olan yerleri

olarak degistirdim. Editör calisti.

Nasi yaptim ama???

Yorum

• napoli ile efsane oldum, maradona'nın yanına adımı yazdırdım
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• nedir bu sendeki napoli sevdası bi anlatda bilelim Bende TRABZONSPORLA EFSANE OLMA YOLUNDA hızla ilerliyorum da tek sıkıntım istediğim futbolcuları bulamıyorum arama butonundan delirdim hangi klüpte oynadığınıda bilmeyince yok oğlu yok adamlar para çok alacak adam yok alamıyoruz istediğimiz ünlüde gelmiyo genç alayım diyorum 2012-1013 sezonundan tavsıye edin hangi takımda oynadığıyla beraber ama
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nedir bu sendeki napoli sevdası bi anlatda bilelim Bende TRABZONSPORLA EFSANE OLMA YOLUNDA hızla ilerliyorum da tek sıkıntım istediğim futbolcuları bulamıyorum arama butonundan delirdim hangi klüpte oynadığınıda bilmeyince yok oğlu yok adamlar para çok alacak adam yok alamıyoruz istediğimiz ünlüde gelmiyo genç alayım diyorum 2012-1013 sezonundan tavsıye edin hangi takımda oynadığıyla beraber ama
                                scout'larını gönder abi özellikle doğu ve orta avrupa ile güney amerika'ya.. onlar sana canavar gibi topçular bulurlar.

napoli'ye gelirsek, Trabzonspor'a benzettiğimden
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X