Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Son seride Türkiye Ligi yok benim bildigim kadari ile.

Dogru mu biliyorum?
      FM'de tum ligler var sen herhalde Fifa'yla karistirdin
      Bu ülkede hukukun gücü yok güçlünün hukuku var !

Yorum

• İlk olarak Nizam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok mu bilen ?
        Crash Dumps dosyayi sil bende calismisti

Yorum

• FM'de crash dumps hatasi olanlara bunlardan birini deneyin

Crash Dumps dosyalarini silmeyi dene .

Eger 3D Macta hata veriyorsa bunu http://www.microsoft.com/download/en...ang=en&id=6812 indirmeyi deneyin

Oyunu satin alanlar FM'nin orjinal updatini denesinler

Veya logo/forma filan eklediysen onlari sil !
          -------------------------------------------------------
          Benim icin en iyi secenek Crash Dumps dosyasini silmek , FM'i otomatik kaydet secenegini secin ve hata veriyorsa o crash dumps dosyasini sil , kaydetigin oyunla tekrar oyna

Yorum

• 2012 ne zaman çıkacağı konusunda tarih varmıdır acaba ?
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• 21'inde mi ne çikacakmis, yalniz anlamadigim bende de demo var psg seçtim Trabzonspor'a baktim tek Zokora var ^^ haburda bir kaç oyuncu daha var =) yalniz "attributes" ile gösterseniz daha yi olur
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                21'inde mi ne çikacakmis, yalniz anlamadigim bende de demo var psg seçtim Trabzonspor'a baktim tek Zokora var ^^ haburda bir kaç oyuncu daha var =) yalniz "attributes" ile gösterseniz daha yi olur
                evet resimler benim değil zaten zokoranın attributes i nasıl bi foto koysana

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet resimler benim değil zaten zokoranın attributes i nasıl bi foto koysana
                  haaa, nereden bu resimler ? =) koymaya çalisirim da nasil koyuluyor ?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    haaa, nereden bu resimler ? =) koymaya çalisirim da nasil koyuluyor ?
                    başka bir siteden aldm da. prtsc tuşu olacak üstte ona tıkla oyundayken sonra painte yapıştır, kaydet buraya at

olmadıysa 8 gün bekleriz

Yorum

başka bir siteden aldm da. prtsc tuşu olacak üstte ona tıkla oyundayken sonra painte yapıştır, kaydet buraya at

olmadıysa 8 gün bekleriz
                      hepisini anladim da buraya nasil atiliyor ?

Yorum

• Giray:

Celu:

Cech:

Serkan:

Colman:

Özellikler bana göre genel olarak çok iyi olmuş.

Burak'ın profili gerçeğe göre baya sönük kalmış.
                        Bitiricilik 15'in altında olmamalıydı,Hız,hızlanma,ilk dokunuş özellikleri çok daha iyi olması gerekirdi,yeni yamada kesinlike düzeltilir.

Colman'ın Çalışma Azmi ve defansif özellikleri biraz daha artırılabilirdi,uzaktan şutları ise 14 çok fazla olmuş,bence biraz daha düşürülmeliydi.
                        Bana göre Çalışma Azmi 18,Top kapması 13 yerine 15,markajı 11 yerine 13 olabilirdi,uzaktan şut 11 ya da 12 olmalıydı.

Celu'yu ise Çekler yapmışlar herhalde,yeni yamada onunla da oynama yapılır.

Son olarak Eren'de iyi bir P.A ve Tolga'da yeni yamada iyi bir iyileştirme bekliyorum,maddi durum da ilk kez çok iyi olacaktır.
                        En son Bekir tarafından düzenlendi; 13.10.2011, 23:25.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Giray:

Celu:

Cech:

Serkan:

Colman:

Özellikler bana göre genel olarak çok iyi olmuş.

Burak'ın profili gerçeğe göre baya sönük kalmış.
                          Bitiricilik 15'in altında olmamalıydı,Hız,hızlanma,ilk dokunuş özellikleri çok daha iyi olması gerekirdi,yeni yamada kesinlike düzeltilir.

Colman'ın Çalışma Azmi ve defansif özellikleri biraz daha artırılabilirdi,uzaktan şutları ise 14 çok fazla olmuş,bence biraz daha düşürülmeliydi.
                          Bana göre Çalışma Azmi 18,Top kapması 13 yerine 15,markajı 11 yerine 13 olabilirdi,uzaktan şut 11 ya da 12 olmalıydı.

Celu'yu ise Çekler yapmışlar herhalde,yeni yamada onunla da oynama yapılır.

Son olarak Eren'de iyi bir P.A ve Tolga'da yeni yamada iyi bir iyileştirme bekliyorum,maddi durum da ilk kez çok iyi olacaktır.

bunları nereden buldun abi burak falan da varmı profili

Yorum

bunları nereden buldun abi burak falan da varmı profili
                            Burak'ı sen paylaşmışsın işte seninki ile aynı

Ben bir kac tane paylasayim belki demoyu indirmeyenlerde istek profil istiyebilirler bu baslik altinda paylasalim.. Arda Turan http://b1110.hizliresim.com/11/10/6/11334.jpg Falcao http://b1110.hizliresim.com/11/10/6/11346.jpg

Bu linkte var,birçok futbolcu.

Yorum

• hiç degisiklik yokmus yau, hem Celustka ne oyle kötü bee, Colman daha iyi olmali evet, merak ediyorum gs'nin oyunculari nasil Selçuk falan....

Yorum

• fm 2010'da celustka'nın pace ve acceleration 17'ydi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X