Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende FM'yi bitirdim artık 2012'yi bekliyorum ama zaman zaman can sıkıntısından açıp bakıyorum.

Son kariyerimi büyük bir takımla yapmayı düşünüyorum.

LaLiga'da hiç başarı yakalayamadım onun için Barcelona olabilir.

Yorum

• fm 2011 in türkçe yaması varmı ?

Yorum

• 108 puan nedir la ? Sezonu 6 puan kaybederek nasıl tamamlar bir takım ?
        En son mda61 tarafından düzenlendi; 03.09.2011, 09:20.
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Son seride Türkiye Ligi yok benim bildigim kadari ile.

Dogru mu biliyorum?
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son seride Türkiye Ligi yok benim bildigim kadari ile.

Dogru mu biliyorum?
            Niye olmasın zimbabwe ligi bile oluyordu.
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Paralı ve favori takımları şampiyon yapmak kolay.asıl zevk almak istiyorsanız alt liglerden üst liglere takım taşıyın.
              Göztepe,Karşıyaka,Sakaryaspor,Çankırıbelediye gibi takımları süper lige çıkarma başarısı göstererek inanılmaz zevk aldım.
              Hile hurda yok.Konu ile ilgili tüm sitelerde nasıl transfer yapılır, genç yetenekler nerde bulunur, herşey yazıyor.Ben zaten oyundan çok forumlarda vakit harcıyordum.Takım arka planda takır takır oynuyor
              Yada kendi liglerinde şampiyonluğa hasret olan büyük takımlarıda alabilirsiniz.Örneğin liverpool,bremen,Psg,Roma,Lazio,Sevilla gibi.

Forumlara girdiğinizde inanılmaz başarılar göreceksiz.Ne piskopatlar var, adını dahi duymadığım takıma avrupa kupası kazandırıyor.
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• alt liglerden başlamak isteyenlere İngiltere ligi tavsiyemdir.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Sarıyer le bankasya ya çıkıyorum oyun hata veriyor sanki çıkamaz diye bir kural var
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• fm 2012 acaba Türkçe olacak mı ? iyice çorba ettiler oyunu... 2011 i aldım 2 hafta oynadım bıraktım zevk alamadım. 2012 yi bekliyorum ama Türkçe olmazsa almayacağım artık, çok mu zor şu dili eklemek ! eskiden anlıyorduk menüleri haberleri vs.. ama yazılar git gide çoğaldı ee anlamadanda oynamak istemiyorum zevk alamıyorum.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• beyler 99 yılından beri championship ve football manager oynayan biri olarak size fifa manager'ı tavsiye ederim. football manager kendini bir türlü geliştiremedi. fifa manager'da çok farklı heyecanlar var.

Yorum

• İlk olarak marcusjava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler 99 yılından beri championship ve football manager oynayan biri olarak size fifa manager'ı tavsiye ederim. football manager kendini bir türlü geliştiremedi. fifa manager'da çok farklı heyecanlar var.

Abi biraz daha açarmısın ne fark varki ?

Yorum

• Fifa managerdeki çok farklı heyecanları ben neden yaşayamadım acep?

Yorum

• Live Season falan vardı yanlış hatırlamıyorsam. İstediğin tarihte başlıyabiliyordun oyuna, transferler daha heyecanlı oluyordu. Hiç oynamadım ama merak ettim şimdi valla.

Yorum

• Alayına isyan ölümüne cm 01-02
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Cem hala data güncelliyorlar mı?
                                21.12.2009 Unutmayacağız...
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                                Cemil Usta
                                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X