Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bırakacağım ispanya ligini hiç sarmıyor şampiyonluk mücadelesi yapamıyorsun rakipler açık ara önde ya barca ya real. 4 sezonluk kariyeri iptal edip ingiltere italya almanya arasından birinde boy göstermek istiyorum.

Yorum

• Beyler ben oyuncu alıyorum fakat oyuncular 2 sene sonra takıma katılacak diyor bunun önüne nasıl geçerim. Transferlerde sezon sonu seçeneği bile yok özellikle genç oyuncularda oluyor.

Farkettim de 16 yaşındaki oyuncular için böyle oluyor. 17 yaşında oyuncu hemen katılıyor.
      En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 16:40.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aziz Yıldırım kadrosu ama iş görür.
        Més Que Un Club

Yorum

• Pilot klüp istedim ingilizce olduğu için anlayamadım fakat şu anda pilot klüp isteyemiyorum seçenek aktif değil. Acaba hazırlanıyorlar mı
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Göztepeyle 11. sezonumdayım takımdan ne yıldızlar geçti bir bilseniz Sırasıyla 4.sezondan itibaren gelen yıldızlar : Guiza,Fabio Aurello,Paulo Cannavaro,Jo,Gago,Hugo Rodellaga,Barış Özbek , Mandanda , Hanrique , Mauro Zarate , Marek Hamsik , İbrahim Afellay , Wendel , Wilshare , Paulo Hanrique , Samir Nasri

Yorum

• TrabzonSpor'da 4. sezonuma başlayacağım ve 40milyon Euro Transfer bütçemiz var

Takımda Gago, Babel , Granero , J.Martinez , Van buyten'i kontejyandan satmak zorunda kaldım. Ve 5 tane 4.5 yıldızlık gençlerimiz var. Yerli kalitemiz düşük. Giray Ediz Bahtiyaroğlu ve genç stoper Mehmet Demirtaş var. Atakta ise İbrahim Akın Cenk Tosun Burak Yılmaz üçlüsü. Alternatifler ise Murat Ceylan Alper Potuk.

Gençlerimiz ise Manu Arsenal R.Madrid Barcelona gibi takımların kıskacında.
              En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 10:16.

Yorum

• Uefa'Da Final oynayıp Juventus'a kaybettikten sonra Şampiyonlar Liginde Yarı Finalde R.Madrid'e her iki maçta da 1-0 kaybederek veda ettik. Yeni sezonda 7Puan geriden geliyoruz. TAkıma revizyon kattık.
                Şu ana kadar her sene şampiyon olduk. Tesisleri ve Antreman sahasını yeniledik. Stadyum için izin çıkmadı. Transfer bütçesi 30m.

Yorum

• Ben hala 2010 oynuyorum. Her sezon parlayan futbolculara Avrupa'dan taliplerin olması ve futbolcuların ayrılmak istemesi ile uğraşıyorum. Uefa kupasını da aldım artık başarılı bir klüp konumundayız ama hala gitmek istiyorlar. Sonunda herkesi satıp paf takımla lige çıkacam o olacak
                  ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• west ham utd ile yeni oyun başladım.
                    ilk sene transfer yapmadan averajla 9. oldum FA cup ta finalde chelsea ye kaybettim amaonlar şampiyon oldukları için kontenjandan euro cup ta oynama fırsatım oldu.
                    2.sezona başlarken 3-5 tane bedava adam aldım alternatif olsunlar diye.
                    tam lige başlarkende transfer bütçemi arttırdılar madem bana para verecektiniz ne diye bedava adam arattırdınız bana :@
                    bakalım 2011-2012 sezonunda neler yaşayacağım.

Yorum

• Ben hala 2009'dayım.Trabzonsporu 2 sene üst üste şampiyon yaptıktan sonra transfer için fazla para isteyince kovulduk .İstersem kayıtlı yerden devam ederdim ama etmedim sonra alatasaraydan teklif geldi oraya gittik orda da ilk senemizde uefa kupasını kazandık.Yeni sezon için kadroyu ayarlarken dün bilgisayara virüs girdi format attım C'deki oyunun dosyalarını D'ye attım,kayıtlı oyunu da D'ye atmıştım formattan sonra eski yerlerine kopyaladım ama oyun açılmıyor framework'tan olabilir filan dediler onu deniyorum.
                      En son evrents tarafından düzenlendi; 16.07.2011, 13:13.

Yorum

• tükçe yaması varmı çoğu yazıyı kapsayan. bendeki yama yüzde 20 mi falan herhalde çoğu ing

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tükçe yaması varmı çoğu yazıyı kapsayan. bendeki yama yüzde 20 mi falan herhalde çoğu ing
                          Sanırım bu yardımcı olur.

C/Programfiles/sport/fm2011/data/lang.

Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle

Yorum

• Sports İnteractive bu sene Football Manager 2011′e Türkçe ekleyecek gibi söylentiler dolaşıyordu fakat bunun gerçek olmadığı ortaya çıktı. Bazı FM siteleri çeviri yapmaya başladı. Fakat yıllardır çıkan Türkçe yamaların ne kadar uyduruk olduğunu hepimiz gördük.
                            Ben FM’yi şu ana kadar hiç Türkçe oynamadım çün %100 çeviri diye paylaşılan dosyanın %90′ı hatalıydı. Bu da oyunu çok saçma hale getiriyordu. İngilizceleri mi yetersizdi, yeterince özen göstermiyorlar mıydı, yoksa acele mi ediyorlardı bilmiyorum ama şu ana kadar yapılan çeviriler orjinalinin yerini alamadı.
                            Benim ingilizcem iyi fakat bu işin hiç de kolay olmadığını gördüm. 41,829 tane çeviri bekleyen cümle veya kelime var. Bunların hepsini kendi başıma yapmak aylarımı alır. Bu nedenle iyi derecede İngilizce bilen arkadaşlarımızın yardımlarına açığım. Bu Türkçeleştirme projesinde siz de bulunmak istiyorsanız başvurabilirsiniz.

oyunun türkçe yamasını ararken böyle bişeye rastladım.10 kişilik bir ekip kursalar adam başı 4200 cümle yapar.ben şahsen uğraşmam millet türkçe oyun oynayacak diye

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sanırım bu yardımcı olur.

C/Programfiles/sport/fm2011/data/lang.

http://s2.dosya.tc/upload/XVQUQq/english.zip.html
                              bende de bu var . en kapsamlısı bu mu acaba ?
                              7
                              Cngz_61

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende de bu var . en kapsamlısı bu mu acaba ?
                                evet bu yıl sorunlar çıkdı yapamadılar yama
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X