Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Suuu Christian benitezi bi türlü bulamadim
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Oyuna girdim ki şöyle bir kadro ile karşı karşıyayım.

Oynamayalı unutmuşum kendi oyunumu ama hatırladığım kadarıyla çok iyi bir Yaya Sanogo vardı.Ayrıca bu oyunda beni şaşırtan Mustafa'nın performansı olmuştu.20 gol 14 asist falan yapmıştı heralde.Neyse buraya Sanogo'yu koyuyorum.Bu seneki performansı:
      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1-Maniack61
        2-İlyas Bahadır
        3-Rayman35
        4-Burak Zihni
        5-Mustafa Yılmaz
        6-Dorukhan Açıl

En son patch nedir Fm 2011 de bilmiyorum ancak herkes onu indirir.Hamachi'den Lan bağlantısı kuracağız zaten,herhangi bir sitede 10 saniye bile sürmez indirmesi,daha sonra tıpkı msn gibi hamachi adresi alıyor ve birbirimize bağlanıyoruz.

Turnuva'da takım seçme işlemine gelecek olursak;
        Bana güvenirseniz takımları seçip kurayı çekebilirim,isterseniz de alınmayacak takımlar olan Barcelona-Real Madrid-ManU-Chelsea-İnter-Milan vs. gibi üst düzey takımları çıkardıktan sonra geriye kalan takımları ilk gelen kapar şeklinde kendimiz seçebiliriz.Ya da Bank Asya'dan herkes 1 er takım seçebilir,Bank Asya'yı seçmemizin nedeni takım güçleri olarak arada bariz bir fark bulunmaması.
        6 kişi ile mı yapacağız oyunu ?
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Trabzonspor kariyerime başladım. İlk işim oyuncuların sözleşmelerini uzatmak oldu. Egemen ve Ceyhun'un sözleşmelerini beş sene uzattık. Selçuk'la da uzatmak istedim ama para konusunda anlaşamadık şimdilik. Daha sonra tekrar deneyeceğim.

İlk ve şimdilik son transferimiz Vaclav Kadlec oldu. Fenerbahçe ve Barcelona'nın da istediği Kadlec'i takımımıza kattık. İleride çok önemli bir futbolcu olacağını düşünüyorum. Duruma göre belki 1461 Trabzon'dan da aramıza oyuncu katabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            6 kişi ile mı yapacağız oyunu ?
            Farketmez.6 lı olursa 3 er li gruplarda ilk 2 ye kalanlar yarı finale yükselir,çapraz eşleşme olur.8 li olursa da 4 lü gruplarda ilk 2 ye giren yarı finale yükselir.

Yorum

• Christian Benitez çok övülüyor forumlarda falan. Kolombiya'dan iyi oyuncular çıkıyor. Amerika liginde oynayan Kolombiya'lı bir forvet var adı Fredy Montero. Hertha BSC'de Bundesliga'ya çıktığımız ilk sezonda 25 gol atıp gol kralı olmuştu. Maliyeti en azla 3.000.000 € olur.
              Birşey söylemek istiyorum ön libero arayan arkadaşlara 2 önerim olacak. Daha öncede önermiştim bu isimleri.

Cruzeiro'dan Henrique

Gremio'dan Adilson

2 oyuncuda genç ve verim almama şansınız yok. Çok çalışkan adamlar.

Yorum

• En az dört tane 4 sene Trabzonspor'un alt yapısında oynamış oyuncu lazım. Nerden bulacam ben şimdi öyle oyuncu arkadaş? Tolga var bir tane daha var ama başka yok. Tam da Bursaspor'la oynayacağımız süper kupa finalinden önce çıktı ya. Bir gün atlasam maçta yenilecem kesin.

Yorum

• Arkadaşlar kullandığınız antrenman programlarından memnunsanız, nereden indirebileceğimi söyler misiniz ?

Yabancı bir siteden indirmiştim, herkes çok övüyordu ama bütün oyuncularımın özellikleri hızla düşüyor. Roma'dayım, en iyi antrenörlerle çalışıyorum ama program iyi değil işte. Önerilerinizi bekliyorum
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En az dört tane 4 sene Trabzonspor'un alt yapısında oynamış oyuncu lazım. Nerden bulacam ben şimdi öyle oyuncu arkadaş? Tolga var bir tane daha var ama başka yok. Tam da Bursaspor'la oynayacağımız süper kupa finalinden önce çıktı ya. Bir gün atlasam maçta yenilecem kesin.
                    Ahmet Sarı'yı koyabilirsin o kontenjana ama hiç oyuncu bulamadığın zamanlar bir tane boş bırakıp 6 yedekle çıkarsan maça oluyor.
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Sağol Dorukhan.

Bursaspor maçını Gustavo Colman, Zafer Yelen ve Kadlec'in attığı goller ile 3-1 kazandık. Sezonun ilk kupasını da böylelikle almış olduk. Ligin ilk maçında Gençlerbirliğini 5-0 mağlup ederek müthiş bir başlangıç yaptık. Kadlec ve Ceyhun iki tane, Alanzinho da bir tane gol attı bu maçta.

Şimdi Avrupa Ligi ön eleme maçında Lille ile karşılaşacağız. Açıkçası hiç umudum yok ama elimizden geleni yapacağız.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Suuu Christian benitezi bi türlü bulamadim
                        Santos Lagunada oynuyor..
                        SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                        ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• Beklediğim gibi Avrupa'dan elendik. İlk maçımızı Fransa'da 1-0 kaybettik. Trabzon'da oynanılan mücadelede ise 3-0 mağlup olduk. Bu kadroyla Avrupa'ya kalmak mucize olurdu zaten.

Gelelim lig maçlarımıza. Gençlerbirliği galibiyetinden sonra Kayserispor deplasmanına gittik. Kadlec ve Zafer Yelen'in attığı goller ile maçı 2-1 kazanmayı başardık. Daha sonra Bucaspor'u evimizde ağırladık. Yarım saat içinde Kadlec, Selçuk ve Jaja'nın golleri ile 3-0 öne geçmemize rağmen Bucaspor ikinci yarıda durumu 3-2'ye getirdi. Colman'ın da 43. dakikada kaçırdığı bir penaltı vardı. Ceyhun ve son dakikada Selçuk'un attığı goller ile maçı 6-3 kazandık.

Dördüncü maçımızı da Gaziantespor'la oynadık. Maçın 7. dakikasında 1-0 geriye düşmemize rağmen maçı 3-1 kazandık. Jaja, Kadlec ve Burak gol atanlardı. Artık yarın da Fenerbahçe'yle olan maçımızı oynarım. Şimdilik 12 puan ile 1. sıradayız. Eskişehirspor da aynı puanda ikinci sırada.

Kadlec ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu 4 lig maçında 6 gol atarak kanıtladı. Barcelona'nın neden almak istediği de ortaya çıkmış oldu böylelikle. Fenerbahçe avucunu yalasın.

Yorum

• Jaja'yı takımda tutmakta zorlanabilirsin kardeşim devre arasında bi sözleşme teklifi et hemen. Takımda ki en iyi yabancı oyuncu.

Yorum

• Més Que Un Club

Yorum

• İstifa etmezsen birşey bilmiyorsun!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X