Çok sağol Birtan. Geç olmadı, oyunu kapatmıştım zaten. Yarın açar açmaz söylediğin oyunculara bir göz atacağım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 kişininde çevrimiçi olduğu bir zamanı nasıl bulupta oynamayı düşünüyorsun acaba ?
Biz kuzenimle 2 kişilik oyun açtığımızda bile zaman bulmakta zorlanıyorduk
Bir sitenin kendi kullanıcıları arasında düzenlemiş olduğu turnuvanın kuralları:
Kurallar
- Oyunda transfer yapmak yasak, her takım en fazla 12 oyuncuyu yedek olarak belirleyebilir ve bunlardan en fazla 3 tanesini oyuna sokabilir
- Kırmızı kart gören oyuncu bir sonraki maçta oynayamaz.
- Hile konusunda birşey sölememe gerek yok sanırım. Zevkine maçlar yapacağız. Sorun çıkmaması için maçı yapan 2 kişininde maç sonu screen alması zorunludur.
- Oyun kopmuşsa kalan dakikalarla maç oynanacak, kalan dakikalarda elde edilen skor ilk skora eklenerek sonuç belirlenecektir. Bu kuralın selameti için hamachi'de chat bölümünden irtibat halinde olmanız gerekli.
- Maça gelmeyen taraf 3-0 hükmen mağlup olacak.
- Turnuva esnasında siteden ceza alıp uzaklaştırılanlar hükmen mağlup sayılacaktır.En son Gürsoy61 tarafından düzenlendi; 06.06.2011, 23:25.
- Alıntı
Yorum
-
Oyuna yeni başladım.Trabzonsporu aldım,Süper Kupa'da Bursa'ya elendikten sonra Avrupa Liginde de PSG ye elendim.Lige iyi başlamadım ama şuan toparladım sayılır.1 maç eksiğimle 3.sıradayım.Fakat çok gol yiyorum.16 haftada 14 gol yedim.Lider Fener sadece 5 gol yerken,2.Bursa 8 gol yedi(6 sını Fenerden yedi)
Kadrom şu şekilde:
Onur
Tayfun-Giray-Glowacki-Cale
Yattara-Selçuk(Ceyhun)-Colman-Alanzinho
Jaja
Umut
Özellikle Tayfun çok formda.Şuan ligin en iyi 2.oyuncusu.Glowackininde 5 golü var 16 haftada.Yattara'da sağ kanatta iyi iş çıkarıyor ancak şu aralar sakat olduğundan yerine Serkan Balcıyı oynatıyorum.Jaja bildiğimiz Jaja,bir var bir yok.Umutsa görevini eksiksiz yere getiriyor.
Yeni scoutlar aldım takıma ve Fransa-İngiltere-İskandinavya'ya yolladım.Özellikle forvet ve defansa adam arıyorum.Forvete buldum bir tane,parasını çıkarmak için de Burak'ı sattım ancak yönetim paranın bir kısmına el koydu.Malesef 1.5 trilyon gibi bir param var.Teofilo'yu da satacağım.Faty Papy'i Kasımpaşa'ya kiraladım ve iyi iş çıkarıyor orada seneye vazgeçilmezlerimden olacaktır.
İlginçtir,Ozan İpek'e Bursaspor 25 trilyon istiyor,Alex'e Fenerbahçe 30 trilyon gibi bir para istiyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamachi ile oynarsın.Farklı sitelerde FM turnuvaları düzenleniyor zaten.
Listeyi başlatıyorum o zaman.8 kişi olsak yeterlidir.
1-Maniack61I am titanium
- Alıntı
Yorum
-
Eğer dediğiniz gibiyse bende oynarım. Lig yaparız sanmıştım, o yüzden zor olur dedim.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamachi ile oynarsın.Farklı sitelerde FM turnuvaları düzenleniyor zaten.
Listeyi başlatıyorum o zaman.8 kişi olsak yeterlidir.
1-Maniack61
yok mu artıran)
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Maniack61
2-İlyas Bahadır
3-Rayman35
Küçük bir not:Oyunun sürümleri aynı olmalı.En son çıkan patch hangisiyse onu kullanırız.
Yarın akşama kadar liste tamamlanırsa takımları belirler kuraları çekeriz,perşembe günü maçlara başlarız.''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu transferi neden yasak
- Alıntı
Yorum
-
Himm..+ bu oyunun hızlanması açısındna önemli bi ayrıntı1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
Editörle uğraşmamanı tavsiye ederim..crash dumps hatasını anında alırsın..sonra zaten oyunun tadı kalmaz1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
- Alıntı
Yorum
Yorum