Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oldukca hareketli bir sezin geciriyoruz ama kadrida altermatif sıkıntım var sene basinda colman selcuk egemen glo sezer badur cale teofilo yu takimdan gonderdim takima petrovic,antunes ve toloi yi kattim.cagdas atan sene sonunda bedelsiz olarak takima katilacak.transfer sezonunda yerli oyunculara yonelicem.jaja mukemmel oynuyor takimi sirtlayan
    adam.ayrica pawel de mukemmel oynuyor
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• pawel i nasıl oynatıyorsun tek forvet mi çift mi? bi de hangi forvet tipinde ?

Yorum

• İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        pawel i nasıl oynatıyorsun tek forvet mi çift mi? bi de hangi forvet tipinde ?
        Çift forvet oynuyorum Barış uç forvet olarak görev verdim ben Pawel'e çok maçta ipten aldı beni asistleride gayet iyi.

İlk sezonumda ligi 3.sırada bitirdim.Baya keyif aldım Pawel sakatlanmasa idi daha iyi bir pozisyonda olabilirdim.Bakalım 2.sezonumda neler olacak Türk oyunculara yöneleceğim transfer döneminde
        En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 06.06.2011, 19:09.
        As Roma
        Francesco Totti "10"

Yorum

• Aston Villa'yla üçüncü sezonumuzda da başarı elde edemediğimiz için yönetim tarafından işime son verildi. İki-üç gün sonra Chelsea'den gelen teklifi hiç düşünmeden kabul ettim. Artık yavaş yavaş istediğim takımları çalıştırmaya başladığımı düşünüyorum. Chelsea'den sonra Türkiye'ye Trabzonspor'a dönmek istiyorum. Ama şimdi Chelsea'nın başarısı için elimden geleni yapacağım.

İlk maçımızı Reading deplasmanında 3-1 kazandık ve bir maç eksikle 8. sıraya yükseldik. Transfer dönemini beklemeden aramızdan ayrılacak olanları ve takıma gelecek olanları belirledim. Ashley Cole sezon sonunda ayrılmak istediğini söyledi. Saygı duyuyorum. Yerine başka bir futbolcu bakacağız. Aston Villa'da da sol bek sıkıntısı çekiyorduk. Savunmanın göbeğinde oynayan Hangeland ve Alex'i yeterli bulmadığım için transfer listesinde bulunan Simon Kjaer'e sözleşme teklif ettik. Şimdilik sonucu bekliyoruz ama transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum. Aston Villa'dan da tanıdığım Alexis Sanchez'i renklerimize bağladık. Yine transfer listesinde bulunan Hamsik'le de anlaştık.

Bakalım kalan paraya göre bir sol bek bir de sağ bek almayı düşünüyorum.

Yorum

• Kjaer bizi değil Leverkusen'ı tercih etti.

Birtan var mı bana önerebileceğin stoper, sağ bek, sol bek?

Yorum

• @Keresenli

-Zuiverloon(Sağ bek) vardı WBA'da. Özellikleri ilk bakışta tatmin etmeyebilir ama ben o oyuncuya kefilim.
              -Ucuz ve kaliteli stoper istersen, Arjantin'in Racing Club takımına göz atmanı tavsiye ederim. Oyuncular satılmadıysa, 2 tane iyi stoper olmalı o takımda.
              -Arthur Boka'yı sol bek için ucuza kapatabilirsin belki. Yararlı olur

Ben hep ucuz oyuncular aldığım için sana bunları tavsiye ettim. Ayrıyetten genç olsun, ya da çok iyi olsun benim param var dersen başka oyuncularda tavsiye edebilirim.
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Trabzonspor'da 2 sezon üst üste 4.olmayı yediremedim istifa ettim. Roma istedi beni. Geldiğimde fena kadroları yoktu bende hücum bölgesine 3 takviye yaptım, takım taş gibi oldu:
                -----------------------Curci-----------------
                Van der Wiel---- Mexes---- Burdisso--- Molinaro
                --------------------De Rossi------------------
                Elia*---------------------------------- Barnetta
                -------------------Bernardo*------------------
                ----------Kießling*------------- Suarez--------
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Teşekkür ederim hocam hemen bakıyorum oyunculara.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nasıl yapacauk o işi?
                    Hamachi ile oynarsın.Farklı sitelerde FM turnuvaları düzenleniyor zaten.

Listeyi başlatıyorum o zaman.8 kişi olsak yeterlidir.

1-Maniack61

Yorum

• Aslında turnuva yapsak hiç fena olmaz ama.. Ben bu Hamachi işinden bir şey anlamadım bugüne kadar. Eğer yapabilen biri varsa katılırım ben de turnuvaya.

Yorum

• Kontratı biten bir sürü oyuncu var ama tekliflerim çok az ya başkandan para falan istemek yok mu ?.Sene içinde bir adama çok para verebiliyordum ücret olarak ama lig bitti aylık teklifi çok az
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kontratı biten bir sürü oyuncu var ama tekliflerim çok az ya başkandan para falan istemek yok mu ?.Sene içinde bir adama çok para verebiliyordum ücret olarak ama lig bitti aylık teklifi çok az
                          Boardroom diye bir bölüm var takımının adının yazdığı sekmenin altında. Oraya girip bak, muhtemelen mevcut maaşlar, maaş bütçeni aşmıştır. O zaman oyunculara çok az para verebilirsin.

Eğer transfer bütçen varsa, bunu maaş bütçesine çevirebilir ya da ' interact with board>finance>wage budget' diyip ek para isteyebilirsin yönetimden. Yalnız dikkatli ol, çok şey istersen ters tepebilir, kendini kapının önünde bulursun
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hamachi ile oynarsın.Farklı sitelerde FM turnuvaları düzenleniyor zaten.

Listeyi başlatıyorum o zaman.8 kişi olsak yeterlidir.

1-Maniack61
                            8 kişininde çevrimiçi olduğu bir zamanı nasıl bulupta oynamayı düşünüyorsun acaba ?

Biz kuzenimle 2 kişilik oyun açtığımızda bile zaman bulmakta zorlanıyorduk
                            En son mda61 tarafından düzenlendi; 06.06.2011, 22:36.
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Boardroom diye bir bölüm var takımının adının yazdığı sekmenin altında. Oraya girip bak, muhtemelen mevcut maaşlar, maaş bütçeni aşmıştır. O zaman oyunculara çok az para verebilirsin.

Eğer transfer bütçen varsa, bunu maaş bütçesine çevirebilir ya da ' interact with board>finance>wage budget' diyip ek para isteyebilirsin yönetimden. Yalnız dikkatli ol, çok şey istersen ters tepebilir, kendini kapının önünde bulursun
                              Teşekkürler Dorukhan bir bakayım şu olaya bütün oyuncular kaçtı bu yüzden ya
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kjaer bizi değil Leverkusen'ı tercih etti.

Birtan var mı bana önerebileceğin stoper, sağ bek, sol bek?
                                Usta geç oldu biraz ama Dante için treni kaçırmamışsan mutlaka al. Metalistten Gueye'de çok sağlam. Juhasz her takımda rahat oynar. İnternacional'de Dalton diye stoper var o da çok iyi oluyor 1-2 sene sonra.

Sağ bek olarak Ajax'dan Van der Wiel, Diego Renan, Romario diye bi çocuk var oyuna 16 yaşında başlıyor ama ilerleyen yıllarda harika oluyor bi arat Romario diye en genç olan profile bi bak istersen. Sol bek için alabiliyorsan Coentrao'yu al. Molinaro'da çok iyi. Napoli ile oynarken almıştım çok istikrarlı. Wolfsburg'dan Marcel Schafer'de kaliteli adam genç. Hertha BSC'den Ronny'i ben Roberto Carlos'a benzetiyorum o da iyi adam.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X