Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jaja Yı Arada Bir Forvet Oynatın İstediği Toplar Düşerse Leblebi Gibi Atıyor..
    Birtan 33 Maçda Az Atmış Bende Sadece O Kadar Fikirik Atıyor
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• yaramı deştiniz şimdi oynayasım geldi, yüklüyorum 2011 i Ts dışında takımlar zevk vermiyor önce Ts ile başlayayım teofilo felan kadro iyidir zaten transfere gerek yok, zaten istesemde yapamam bütçemiz yokmuş galiba

türkçe yama işinide hallettik, hadi bakalım başlıyoruz...

ilk işimiz selçuk ve egemen le sözleşme imzalamak olacak !!!
      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 16.05.2011, 21:22.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jaja Yı Arada Bir Forvet Oynatın İstediği Toplar Düşerse Leblebi Gibi Atıyor..
        Birtan 33 Maçda Az Atmış Bende Sadece O Kadar Fikirik Atıyor
        Jaja'dan o kadar gol beklemiyorum zaten kardeş, Welliton'a servis yapsın yeter.

*

Şmapiyonlar Liginde Sevilla ile karşılaştık, İlk maç İspanya'da 2-1, Rusya'da 3-1 mağlup olarak veda ettik. Ligde yeni sezona 4 de 4 başladık, 5. Hafta Spartak Nalchik karşısında 1-0 öndeyken skoru koruyamadık ve 2-1 mağlup olduk.

Rusya'da kadrona iyi yerli oyuncular bulundurmalısın. Kadronda ki oyuncularda belli zaman sonra teklifler geliyor muhakak ve gitmek istiyorlar. O Oyuncular gidince yeni isimleri almak zorunda kalıyorsun ama burada ki iyi oyuncular Zenit, Cska, Rubin takımlarına paylaştırılmış resmen.

Bu 3 takım ile birlikte 4. takım benim takımım, ve bu 4 takım birbirinden resmen oyuncu alamıyor. Zenit'in misal veriyorum en berabat adamına oynama garantisi veriyorsun ama gelmiyor. Yani bir ezeli rekabet meselesi var. Bu kötü bir durum tabi ki kısmen.

Bu sezona başladık, takımımızı yarı yolda bırakmak istemiyorum. Sezon sonu veya Devre arası bi durum değerlendirmesi yapabiliriz. Bu hafta Lider, 5de 5 yapan Cska ile karşılaşacağız kendi evimizde. Konuk ekip 5de 5 gidiyor ve henüz kalesinde gol görmemiş. İlkleri yaşatmak istiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilk işimiz selçuk ve egemen le sözleşme imzalamak olacak !!!

onur uda egemen ide kovucam menajerleri sinir etti beni biraz pazarlık yapayım dedim şimdi o konuşma bölümü kırmızı oldu ingilizce birşey yazıyor anlamıyorum tamam ulan istedikleri parayı verecem ama current offer diyorum yazamıyorum oraya birşey ne olacak şimdi menajerleri gider mi yapıyor bana anlamadım yardım edin sinir oldum daha başlar başlamaz, sadri başkanı şimdi daha iyi anlıyorum.

nasıl sözleşme yenileyecem ben bu adamlarla, yardım pls !!!
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

onur uda egemen ide kovucam menajerleri sinir etti beni biraz pazarlık yapayım dedim şimdi o konuşma bölümü kırmızı oldu ingilizce birşey yazıyor anlamıyorum tamam ulan istedikleri parayı verecem ama current offer diyorum yazamıyorum oraya birşey ne olacak şimdi menajerleri gider mi yapıyor bana anlamadım yardım edin sinir oldum daha başlar başlamaz, sadri başkanı şimdi daha iyi anlıyorum.

nasıl sözleşme yenileyecem ben bu adamlarla, yardım pls !!!
            Gider Yapıyorlar xD Senle Masaya Oturmuyorlar.. Mutlu Etmeye Bak.. Oyuncularla Konuşma Var Ordan Belki Bi Ümit Yada Sezon Sonuna Falan Bekliyeceksin.. Şuan Oturmak İstemiyorlar Seninle : )

Benim Nasıl Oldu Anlamadım Takımdaki Herkesin Favori Personeliym

Şampiyonlukdan Çok KAHPEŞEHİR Küme Düştü Ona Sevindim
            En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 16.05.2011, 22:42.
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Su Brezilya ligi aayip bir Lig.3 Ligte Lciktik 2 Lige simdi Sao Paolu bölgesel Liginde oynuyorum.Adamlarin 10-15 Bölgesel Ligi var.Birde yetenekler arasi Maclara davet alip duruyorum.Bonservisi elinde olan oyuncular bir birinlen oynuyor ordan oyuncu alabilirsin.Federasyon organize edyor bunu.

Biraz atraksyon yasamak isteyen Breziya liginitavsiye ederim.3 ligten baslayin ama para yok.Bonservizsi elinde olan oyuncularlan idare edeceksiniz.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Cska'yı evimizde 1-0, Rubin'i deplasmanda 3-1, Krylja Sovetov'u kendi sahamızda 2-0 mağlup ederek 2 puan fark ile 8. hafta sonunda liderlik koltuğundayız. 2 oyuncum transfer listesine konulmak istedi. İkiside Rus, Stoper Orekhov ve Ön libero Renat Sabitov. Oyuncular As takımda oynamak istiyorlar ama benim kafamda bu oyuncular As oyuncularımın yedekleri. Yani sakatlık, ceza falan olmadığı sürece oynatmıyorum. Ama Kupa maçlarında tüm yedek oyuncularıma şans veriyorum. Bu ayrılmak istemek muhabbeti bazen çok sıkıcı oluyor. Ne yani arkadaş yedek klübesinde bi adamımız olmayacak mı yedekliği sorun etmeyen.

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cska'yı evimizde 1-0, Rubin'i deplasmanda 3-1, Krylja Sovetov'u kendi sahamızda 2-0 mağlup ederek 2 puan fark ile 8. hafta sonunda liderlik koltuğundayız. 2 oyuncum transfer listesine konulmak istedi. İkiside Rus, Stoper Orekhov ve Ön libero Renat Sabitov. Oyuncular As takımda oynamak istiyorlar ama benim kafamda bu oyuncular As oyuncularımın yedekleri. Yani sakatlık, ceza falan olmadığı sürece oynatmıyorum. Ama Kupa maçlarında tüm yedek oyuncularıma şans veriyorum. Bu ayrılmak istemek muhabbeti bazen çok sıkıcı oluyor. Ne yani arkadaş yedek klübesinde bi adamımız olmayacak mı yedekliği sorun etmeyen.

trabzonla baş edemedim ilk günden istifayı verdim, bari sanal ortamda sinir hastası olmayalım

sana özenerekten yeni kariyer açtım ve spartak moskova nın başına geçtim. sistemim 4-2-3-1 welliton yaratığı forvetim... sol ve sağ açığa takviye şart doğru düzgün adam yok, ortada alex var fv arkası, iyi topçu.. merkezdeki ikili kaliteli olmalı ibson iyiymişde oraya bir takviye gerekebilir. sol beke adam lazım stoperede öyle, satılcak epey adam var takımı şampiyon yapıcam dedim iyi transfer bütçesi verdiler hazard öncelikli hedefimiz kadroyu biraz temizlemek lazım sonrasına sonra bakıcaz

hazard ve nuri şahin, sizi istiyorum !
                  En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 02:03.

Yorum

• Twente ile 3 haftada sakatlık afeti nedeniyle biten kariyerın ardından Werder Bremeni aldım.Yabancı sıkıntısı yaşamak istemiyordum o yüzden Almanya ligini seçtim.

Transferlerim Badelj, Vrsajlko, Christian Benitez ve Welliton... Bakalım ne olacak, Galatasaray'ı hazırlık maçında 2-0 yendik.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

trabzonla baş edemedim ilk günden istifayı verdim, bari sanal ortamda sinir hastası olmayalım

sana özenerekten yeni kariyer açtım ve spartak moskova nın başına geçtim. sistemim 4-2-3-1 welliton yaratığı forvetim... sol ve sağ açığa takviye şart doğru düzgün adam yok, ortada alex var fv arkası, iyi topçu.. merkezdeki ikili kaliteli olmalı ibson iyiymişde oraya bir takviye gerekebilir. sol beke adam lazım stoperede öyle, satılcak epey adam var takımı şampiyon yapıcam dedim iyi transfer bütçesi verdiler hazard öncelikli hedefimiz kadroyu biraz temizlemek lazım sonrasına sonra bakıcaz

hazard ve nuri şahin, sizi istiyorum !
                      Sol açıkta Kombarov'u, Sol bekte Makeev'i oynat. 1 sene sonra hemen milli takıma seçiliyorlar ve çok para kazanırsın o adamlardan.

Yorum

• Bu crash dumps hatasını kökten çözenin ellerinden öpecem.Meret bir oyunumun daha içine etti.
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Trabzonspor ile oynuyorum çok zevkli geçiyor sezon.

Trabzonspor ile başka oynayan varsa tavsiyelerim:

*Defasta Tayfun Cora ve Barış Ataş'a şans verin iyi oynuyorlar.
                          *Umut Gündoğan'ı transfer edin gayet ucuz ve başarılı.
                          *Forveti Umut-Burak-Mehmet Cakır ile üçleyin.

İzlenimlerim sürüyor ileride kısa kısa bilgiler sunacağım.
                          7

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu crash dumps hatasını kökten çözenin ellerinden öpecem.Meret bir oyunumun daha içine etti.
                            aynen yaa . nedir bunu çözemedik bi türlü...
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Fixing Football Manager 2011 Crash Dump Error Method 3:
                              You get the Crash Dump message your game shuts down, your screwed.You may be able to load your game again doing the following
                              1) Go to APP Data folder, and delete your CACHE and SETTINGS Folders. (you will need to enable hidden folders to do this) its normally under you user name, then APP data, then Sports Interactive, Football Manager 2010 and there are the folders to delete.
                              2)Once you have done this restart your PC, start Football Manager, and your game should load.If it does immediately go to Save as, and save it, then Save as again and make another back up.
                              Çözümü. Kendim hiç denemedim. Allah'tan bende crash dump falan olmuyor.

Yorum

• APP data klasörü nerde yahu
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X