Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fm Genie Scout 11 çıktı arkadaşlar. İlgilenenler Google'dan aratıp indirsin. Final haftasında çıkması çok tehlikeli yalnız. Ne yapacağım bilmem

Yorum

• Düzgün bir türkçe yama çıktığı taktirde oynamaya başlayacağım 2005'den beri ilk defa çıkar çıkmaz oynamıyorum

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Düzgün bir türkçe yama çıktığı taktirde oynamaya başlayacağım 2005'den beri ilk defa çıkar çıkmaz oynamıyorum
        Aynen...2007 serilerinden beri çıktığı ilk günler alırdım...Gerçi bu senede çıktığı gün aldım ama o gün hariç hiç girmedim...Düzgün türkçe yamada çıkacak gibi gözükmüyor...
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fm Genie Scout 11 çıktı arkadaşlar. İlgilenenler Google'dan aratıp indirsin. Final haftasında çıkması çok tehlikeli yalnız. Ne yapacağım bilmem
          Ben de oyuna başlamak için Finallerin bitmesini bekliyordum ama Finaller başlamadan ben oyuna başladım

Yorum

• Bi fantazi yapayım dedim , en alt ligden başlamak istiyorum...Vakfıkebir kirazlıkspor'u herhangi bir takım yerine yapıp...Adamların isimlerini değiştirmeyeceğim sadece Vakfıkebir Kirazlıkspor'un armasına ihtiyacım var nette aradım bulamadım...Biri koyabilirmi acaba buraya...
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• FM 2008'de Trabzonspor'la 2022 sezonuna kadar oynadım ve bıktım usandım artık
              2 Şampiyonlar Ligi, 11 Türkiye Şampiyonluğu, 10 Türkiye Kupası, 84 bin kişilik stadyum. Hatta biraz daha zor olsun diye 4 milyon Sterlinin üzerinde transfer de yapmadım

Bugün itibariyle (yine 2008'de) Scunthorpe United'la bir kariyere başladım. Championship'te bulunuyoruz ama herkes düşmemize kesin gözüyle bakıyor. Transfer bütçemin yanı sıra antrenman ve altyapı tesisleri de kısıtlı. Stadın küçük olması sebebiyle gelir kaynaklarım da kısıtlı. Umarım bıkmam oynamaktan
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Aslında bu oyunda istikrar çok önemli ama bir süre sonra sıkılıyor insan oynamaktan.. Benim en fazla ilerlediğim oyun Trabzonspor'la 2014 yılına kadardı.. Daha fazlasını oynayamadım valla.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aslında bu oyunda istikrar çok önemli ama bir süre sonra sıkılıyor insan oynamaktan.. Benim en fazla ilerlediğim oyun Trabzonspor'la 2014 yılına kadardı.. Daha fazlasını oynayamadım valla.
                  Bir anlamı kalmıyor ki. Trabzonspor'la kazanabileceğim her şeyi kazandım. Sonra bir kere de olsa 80 bin kişilik bir Trabzonspor Stadium'da maç yapmak için 3 sene daha bekledim kapasitenin arttırılması için ama her sene de başka bahaneler uyduramam ki. En sonunda itiraf ettim kendime: "Oğlum Miles, her şeyi başardın. Tıkla artık şu resign'a"
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ya fm 2011 full türkçe yaması çıktıysa biri bana link atabilirmi lütfen.....

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya fm 2011 full türkçe yaması çıktıysa biri bana link atabilirmi lütfen.....
                      Daha çıkmadı...
                      Şubat sonu çıkabilir ama...
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Borussia Dortmund'un başındayım.. Oyuna Bucaspor'la başladım ardından Manisa, Frankfurt ve 2. sezonumda Dortmund'tayım.

Tuncay, Selçuk İnan, Murat Kalkan, Ümit Korkmaz ve Gökhan Gönül gibi Türk oyuncuları kadroma kattım.. Ligde 7 hafta geride kaldı 12.sıradayım.. Zor günler geride kalacak gibi ama sabrım taşıyor heran ülkeme dönebilirim..
                        En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 19.01.2011, 17:20.

Yorum

• Fm 2008 de 2017 yılına dek gelmiştim , iyiydi güzeldi seviyordum takımımı oyunu ama sıkıldım şimdi 2011 ile başladım ama sadece başladım hala hazırlık maçlarındayım çünkü =)
                          Nedense sevemedim bir türlü fm08 den sonrasını =)
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Arkadaslar bu Oyunu nereden indire bilirim ?

Yorum

• benim için fm nin 2006 versiyonu efsanedir, sonraki versiyonlardan pek zevk alamadım... kerlon ve evandro roncatto ya teslim ediyordum ts nin forvet hattını, ondan sonra gelsin kupalar... sade, fazla ayrıntı yok, transfer işinin moku çıkmamış, alt yapı olayına önem verilmiş.. her sezon başını iple çekerdim, milletin alt yapısına 25-30 kadar genç oyuncu katılırdı aralarından genelde 1-2 tane wonderkid adayı çıkardı öyle 1-2 takımda değil ligde 18 takım hepsinin alt yapısında wonderkid adayı bulmak iyice taradıktan sonra çok basitti.. alıp bizim alt yapıya atardım geleceğin yıldızı gösterilen oyuncuları, alt yapım coşardı !
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• % 99 Türkçe yama en geç şubat sonu çıkacak kelime hataları olmayacak en baştan çok sağlam bir çeviri yapılıyor. Aslında % 100 ama çevrilmemiş bir yer olur diye % 99 dedim.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim