Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bir kariyer açarım 4-5 ay oynarım sonra tekrar kariyer açamam. Çünkü açtığımda alacağım oyuncular belli. Hep aynı oyuncular, aynı antrenörleri takımıma doldurmadan duramam. Ziya Doğan gibiyim.

FM2011'i yükledim. Bekliyorum. Ne kadar ingilizce bilseniz de Türkçe oynamanın zevki bambaşka. Bir de orjinal temasıyla oynayamıyorum. Hele bir çıksın "dark tema" lar

Yorum

• Aynen.Tema benim için de çok önemli.
      Més Que Un Club

Yorum

• fm11e bende alışamadım ya pek...açık renk temada gözlerim kamaşıyor.. dark temaları bekliyorum bende.. ilk kez fmye alışamadım..
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• logo işini çözdüm..dark temada buldum yükledim...başladım tekrar oyuna..
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• m.i.y. nu süper lige çıkarmayı başardım

ligin bitimine 5 hafta kala ilk 2 de ki yerim kesinleşmesine rağmen -500 000 k alabilmek için- birinci olmam gerekiyordu

bizimkiler son 5 maçı bildiğin sattı

akhisardan 4,altaydan 5,adanadan 5, giresundan 5 yedim.

arkamda hemen adana vardı

oda bir benim maçı kazanınca 1 puan farkla-62- çıktım.
            2 500 000 transfer bütçesi ile bütün amele alt lig oyuncularını aldım takıma.

bu arada geçen sezon ligi bursa birinci,antep ikinci,bjk üçüncü fener dördüncü,trabzon sekizinci,galatasaray 9. bitirdi

mersin,adana,bolu süper lige çıktık.
            antalya karabük ve konya düştü.

ikinci sezona hazırlanıyoruz
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Kupa yoluyla avrupaya gitmeyi planlıyoruz demiştim ama kupadan elenmişiz Şenol hoca zamanında. Hem de 3. Lig ekiplerinden Torbalıspor'a.

Her neyse; Son şampiyon Bursaspor'u 2-0 yendik. Ligde son 6 maçtır yenilmiyoruz.
              Şampiyonluk ve CL şansımız yok ama 4.lük için iddialıyız.

Yorum

• Ilk avrupa ligi macimizi juventusla oynicaz vatana millete hayirli olsun
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bu Fm 2011 256 MB ekran kartıyla çalışır mı..?
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Siz burda konuştukça ben sabırsızlanıyorum oyunu alıp oynamak için. Hala gelmemişti dvd'ciye, bir gidip bakayım belki gelmiştir
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siz burda konuştukça ben sabırsızlanıyorum oyunu alıp oynamak için. Hala gelmemişti dvd'ciye, bir gidip bakayım belki gelmiştir
                      indirsene yav

hatta sabredersen pazartesi getiririm ben sana

Yorum

• İlk olarak Gökhan Topsakal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        indirsene yav

hatta sabredersen pazartesi getiririm ben sana
                        Pazartesi bekliyorum, unuttum ayaklarına yatma ama
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• 1-0 ve 1-1 sonuclarla eledik juveyi gruplarda Palermo Porto ve Dinamo bucaret ile ayni gurupdayiz
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Fm 2011 256 MB ekran kartıyla çalışır mı..?
                            Çalışır...
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol Güneş oyunda berbat bir teknik adam. O kadar bütçesi var gidip ne kadar amele topçu varsa almış takıma.

Trabzonspor ligde zor günler geçirmeye başlamıştı.. Ve artık işe el atmanın zamanı gelmişti. Hercules'ten istifa edip Trabzonspor'un başına geçtim.

Geldiğimde takım 16.sıradaydı. Takımda uzun süreli sakatlıklar ve oyuncuların '' Uyum eksikliği '' sorunu vardı. Örnek olarak; Onur 6 ay sonra sahalara döndü.. Jaja da 5 ay.

Şuan ligde 8. sıradayız.. Ne yapıp edip avrupa kupalarına katılmak istiyoruz.. Gelecek sezon için önemli oyuncularla anlaşma sağladık. Önceki oyunlarımın aksine transfer politikamı tecrübeli oyuncular üzerine kurdum.
                              Dudek ve Edmilson'la gelecek sene için anlaştım.

Şuan için ise Köln'den Novakovic ve Taner Yalçın, PSV'den ise Amrabat'ı renklerimize bağladık. Yerli piyasada ise Aykut Demir ve Hurşut Meriç'i aldık.

Ligi bitirebildiğimiz en üst noktada bitirip kupa yoluyla avrupaya gitmek istiyoruz.

+

Unutmadan ; Gelecek sene için Eneramo ile de anlaşmış bulunmaktayım.
                              Şenol Güneş e 200 milyon bütçe ver yine amele alır oyunda ve hiç oyuncu sattığını görmedim hep bedavaya gidiyo elinden oyuncular..

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Güneş e 200 milyon bütçe ver yine amele alır oyunda ve hiç oyuncu sattığını görmedim hep bedavaya gidiyo elinden oyuncular..
                                3 tane oyuncu kiralamış;

Bryce Moon ( Panathinaikos )

Marcin Kowalczyk ( D. Moskova )

Mehdi Carcela ( S. Liege )

Aralarından birtek Marcin'i oynattım 17 maç.. İkinci devre onu da geri yolladım.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X