Bende Birtan'ın editörünü oynuyorum.Ortasahanın ortasına genç ileride 30-40 Milyon a satabileceğim oyuncu lazım.Param 13M Dolar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ Bek'e Serkan Balcı'ya alternatif aradığımızı belirtmiştik. Gökhan Kök adında bonservisi elinde olan bir sağ bek oyuncusu ile 1 seneliğine anlaştık. Forvet'e devre arasına kadar Andrej Kramaric'i kiraladık. Orta alanda ki sakatlık vb durumda alternatifsizlik vardı Göksu'yu geri çağırdım 1 sezon zaman zaman forma şansı bulacaktır.
Ligin ilk maçında Ankaraspor'u 4-1, 2.maçında Bjk'yi 2-0 , Avrupa Liginde Twente'yi Trabzonda 2-0 mağlup ettik.
Bu sezon ki performanslar gelecek sezonun kadrosu için belirleyici olacaktır.
Scoutlarımı saldım 4 bir yana..Gözlemlenen oyuncular en az 1 sezon boyunca takip edilecek.
Transferde fiyasko yaşamak istemiyoruz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yok mu senin oyunda.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zamandır FM Hayatı içindesin Usta sen ?
Daha yeniyse bunlar Normaldir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak erdogdulu sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bendemi sorum var anlamıyorum fm nin bütün serinlerinde aldıgım bütün takımlarda başarısız oluyorum..
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu 3 maçta Engin'in büyük sıçraması var.hangi mevkide oynatıyorsun onu
Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleenginden verim alamıyorum benhangi mevkide oynatıyorsun onu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak erdogdulu sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bendemi sorum var anlamıyorum fm nin bütün serinlerinde aldıgım bütün takımlarda başarısız oluyorum..
hiç aranızda ligden düşme üzüntüsünü yaşayan oldumu ben yaşadım işte denizli ile ankaraspor ile...Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilemem ama aynı sorun bende de var
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntreman ve taktik ayarlarını iyi yaparsanız Kasımpaşayı bile üst sıralara oynatabilirsiniz..
Oyuna başlar başlamaz yapılacak başlıca şeyler oynatmayı düşünmediğin futbolcuları satıp eksik mevkilere takviye yapmak. İyi bir antrenman programı, iyi bir taktik ve tabiki iyi bir teknik kadro. İlk sene olmasa bile ikinci sene başarı mutlaka gelir.ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 Haftalık bir başlangıç performansımız var ve ek olarak Avrupa Liginde Twente ile olan ilk maçımız. Kayıpsız ilerliyoruz. Bu 3 maçta Engin'in büyük sıçraması var.
Bu sezon ki performanslar gelecek sezonun kadrosu için belirleyici olacaktır.
Scoutlarımı saldım 4 bir yana..Gözlemlenen oyuncular en az 1 sezon boyunca takip edilecek.
Transferde fiyasko yaşamak istemiyoruz.
Kalede Sylva ve Onur'u değişmeli oynatıyorum. Türkiye Kupası maçlarında ise Tolga şans buluyor. Onur'u önümüzde ki sezona hazırlıyoruz yavaş yavaş.. İyide oynuyor.
Savunmanın sağında Serkan Balcı yeri garanti olan oyunculardan. Sol da ise Ferhat ve Cale değişmeli oynuyor. Ve hangisi oynarsa oynasın oldukça iyi işliyor sol kanatımız hiç sorun yok. Onun için o mevkiide Banko isim veremeyeceğim. Orta ikili ; Egemen-Giray , Ceyhun-Song , Song-Egemen , Giray-Ceyhun vs vs değişmeli oynuyor. Stoper mevkiinde de hiç sorun olmuyor kimi oynatırsak oynatalım iyi performansları var. Song'un son senesi olduğu için önümüzde ki sezonuda düşünerek Genelde Giray şans buluyor.
4lü defansın önünde Selçuk - Colman ikilisi var yerleri garanti olan. Colman Ofansif , Selçuk ise Defansif ağırlıklı oynuyor. Colman istatistiksel olarak çok iyi bir performans sergiliyor. Selçuk'u ise oyun içi performansını değerlendiriyorum oldukça iyi.
Sağ kanatta Drago Gabric , Sol Kanatta ise Engin Baytar oynadılar ilk yarı boyunca genel olarak. Bazen yerlerini değiştirerekde oynatıyorum bu oyuncuları. İleride Umut Bulut , Arkasın ise forvet arkası olarak Alanzinho'yu oynatıyorum. Zaman zaman Gökhan Ünal şans buluyor Umutun yerine.
Sene başında Hırvat Andrej Kramaric'i kiralık olarak transfer etmiştik. 9 maç 2 asistlik bir performans sergiledi. Teofilo ve Burak takıma katılınca bu oyuncunun sözleşmesini Fesh ettim. Ligin 2.yarısında aynı tempo ile ilerlersek şampiyonluk hiç uzakta değil...
Bu arada 6,5 Milyon Euro nakit param var. 17-20 yaş arası geleceğe yönelik bir transfer yapmayı planlıyorum. Önerisi olan var mı ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanales
Robert Acquafresca
Barazite
Lukaku
Alex Nimely
You Belhanda
Ahmed Khalil
Sotiris Ninis
Sakho