Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende Birtan'ın editörünü oynuyorum.Ortasahanın ortasına genç ileride 30-40 Milyon a satabileceğim oyuncu lazım.Param 13M Dolar..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sağ Bek'e Serkan Balcı'ya alternatif aradığımızı belirtmiştik. Gökhan Kök adında bonservisi elinde olan bir sağ bek oyuncusu ile 1 seneliğine anlaştık. Forvet'e devre arasına kadar Andrej Kramaric'i kiraladık. Orta alanda ki sakatlık vb durumda alternatifsizlik vardı Göksu'yu geri çağırdım 1 sezon zaman zaman forma şansı bulacaktır.

Ligin ilk maçında Ankaraspor'u 4-1, 2.maçında Bjk'yi 2-0 , Avrupa Liginde Twente'yi Trabzonda 2-0 mağlup ettik.
      2 Haftalık bir başlangıç performansımız var ve ek olarak Avrupa Liginde Twente ile olan ilk maçımız. Kayıpsız ilerliyoruz. Bu 3 maçta Engin'in büyük sıçraması var.

Bu sezon ki performanslar gelecek sezonun kadrosu için belirleyici olacaktır.
      Scoutlarımı saldım 4 bir yana.. Gözlemlenen oyuncular en az 1 sezon boyunca takip edilecek.

Transferde fiyasko yaşamak istemiyoruz.

Yorum

• arkadaşlar bendemi sorum var anlamıyorum fm nin bütün serinlerinde aldıgım bütün takımlarda başarısız oluyorum..
        hiç aranızda ligden düşme üzüntüsünü yaşayan oldumu ben yaşadım işte denizli ile ankaraspor ile...

Yorum

• Trabzonspor yok mu senin oyunda.

Yorum

Trabzonspor yok mu senin oyunda.
            fm de ts ye tarihinin en büyük hezimetlerinide ben yaşattım olmayınca trabzonuda milanıda alsam olmuyor

Yorum

• Ne zamandır FM Hayatı içindesin Usta sen ?

Daha yeniyse bunlar Normaldir.

Yorum

Ne zamandır FM Hayatı içindesin Usta sen ?

Daha yeniyse bunlar Normaldir.
                yok ya ne yenisi cm 01-02 leri gören biriyim ben

Yorum

• İlk olarak erdogdulu sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar bendemi sorum var anlamıyorum fm nin bütün serinlerinde aldıgım bütün takımlarda başarısız oluyorum..
                  football manager de ayrıntılar çok fazla. Her oyuncuyla ilgilenmelisin. iyi maçtan sonra övgü dolu sözler söylemelisin ve en önemliside futbolcuların gelişmesi için iyi bir antreman programı belirlemelisin. Ben " Tug's Antreman programı " nı kullanıyorum. nette ara bulursun. Ayrıca Personellerde çok önemli

İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu 3 maçta Engin'in büyük sıçraması var.
                  enginden verim alamıyorum ben hangi mevkide oynatıyorsun onu
                  Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• Trabzonsporda transferin son günü Ariel Nahuelpan (Forvet alternatif) ve Bernardo (Ortasaha orta,sağ) yu gelecek vaadettiği için aldım.Rosenborg'u eleyerek UEFA da gruplara kaldım ve ligde kayıpsız ilerliyorum.

Antreman Programı: Tugs training..

Yorum

• İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      enginden verim alamıyorum ben hangi mevkide oynatıyorsun onu
                      Sağ-Sol ve Forvet Arkası pozisyonlarında oynatıyorum her türlü verimli oluyor şahsen en formda oyuncum geride kalan Lig-Avrupa Kupasında toplam 7 maçta da.

Yorum

• İlk olarak erdogdulu sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar bendemi sorum var anlamıyorum fm nin bütün serinlerinde aldıgım bütün takımlarda başarısız oluyorum..
                        hiç aranızda ligden düşme üzüntüsünü yaşayan oldumu ben yaşadım işte denizli ile ankaraspor ile...
                        Bilemem ama aynı sorun bende de var
                        Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                        sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bilemem ama aynı sorun bende de var
                          Antreman ve taktik ayarlarını iyi yaparsanız Kasımpaşayı bile üst sıralara oynatabilirsiniz..

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Antreman ve taktik ayarlarını iyi yaparsanız Kasımpaşayı bile üst sıralara oynatabilirsiniz..
                            Kesinlikle. Oyunun gerçekçi olmayan bir yanı bu. Ama son yamalarla biraz olsun düzeltmeye çalışmışlar bu olayı.
                            Oyuna başlar başlamaz yapılacak başlıca şeyler oynatmayı düşünmediğin futbolcuları satıp eksik mevkilere takviye yapmak. İyi bir antrenman programı, iyi bir taktik ve tabiki iyi bir teknik kadro. İlk sene olmasa bile ikinci sene başarı mutlaka gelir.
                            ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

2 Haftalık bir başlangıç performansımız var ve ek olarak Avrupa Liginde Twente ile olan ilk maçımız. Kayıpsız ilerliyoruz. Bu 3 maçta Engin'in büyük sıçraması var.

Bu sezon ki performanslar gelecek sezonun kadrosu için belirleyici olacaktır.
                              Scoutlarımı saldım 4 bir yana.. Gözlemlenen oyuncular en az 1 sezon boyunca takip edilecek.

Transferde fiyasko yaşamak istemiyoruz.
                              Ligin ilk yarısını Nağmalup lider bitirdik. Puan kayıplarımız 5 Beraberliğimizden oldu. Teofilo , Burak Yılmaz ve Sezer Badur takıma katıldılar. Daha sonra oyunu Kaydedip kapattım. Geride bıraktığımız Ligin ilk yarıısında oyuncularımı değerlendirecek olursam Colman ve Engin Baytar sezon başından beri oldukça formdalar. Bu ikiliye zaman zaman Alanzinho ve Selçuk İnanda ekleniyor.

Kalede Sylva ve Onur'u değişmeli oynatıyorum. Türkiye Kupası maçlarında ise Tolga şans buluyor. Onur'u önümüzde ki sezona hazırlıyoruz yavaş yavaş.. İyide oynuyor.

Savunmanın sağında Serkan Balcı yeri garanti olan oyunculardan. Sol da ise Ferhat ve Cale değişmeli oynuyor. Ve hangisi oynarsa oynasın oldukça iyi işliyor sol kanatımız hiç sorun yok. Onun için o mevkiide Banko isim veremeyeceğim. Orta ikili ; Egemen-Giray , Ceyhun-Song , Song-Egemen , Giray-Ceyhun vs vs değişmeli oynuyor. Stoper mevkiinde de hiç sorun olmuyor kimi oynatırsak oynatalım iyi performansları var. Song'un son senesi olduğu için önümüzde ki sezonuda düşünerek Genelde Giray şans buluyor.

4lü defansın önünde Selçuk - Colman ikilisi var yerleri garanti olan. Colman Ofansif , Selçuk ise Defansif ağırlıklı oynuyor. Colman istatistiksel olarak çok iyi bir performans sergiliyor. Selçuk'u ise oyun içi performansını değerlendiriyorum oldukça iyi.

Sağ kanatta Drago Gabric , Sol Kanatta ise Engin Baytar oynadılar ilk yarı boyunca genel olarak. Bazen yerlerini değiştirerekde oynatıyorum bu oyuncuları. İleride Umut Bulut , Arkasın ise forvet arkası olarak Alanzinho'yu oynatıyorum. Zaman zaman Gökhan Ünal şans buluyor Umutun yerine.

Sene başında Hırvat Andrej Kramaric'i kiralık olarak transfer etmiştik. 9 maç 2 asistlik bir performans sergiledi. Teofilo ve Burak takıma katılınca bu oyuncunun sözleşmesini Fesh ettim. Ligin 2.yarısında aynı tempo ile ilerlersek şampiyonluk hiç uzakta değil...

Bu arada 6,5 Milyon Euro nakit param var. 17-20 yaş arası geleceğe yönelik bir transfer yapmayı planlıyorum. Önerisi olan var mı ?

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Canales
                                Robert Acquafresca
                                Barazite
                                Lukaku
                                Alex Nimely
                                You Belhanda
                                Ahmed Khalil
                                Sotiris Ninis
                                Sakho
                                Vladimir Weiss
                                Dodo
                                Abel Hernandez