Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oyuna baslar baslamaz sharktar alanzinhoya 17 milyon € yu vermeseydi buralara gelemezim
    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• mucahid musa cagıranı kım izliyor merak ettim.

Yorum

• musayı leverkuzen izliyor baya unlu oldu cok ıyı oynuyor
        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Playoff'larda 6 Maç 5 Galibiyet ve 1 İstanbulspor yenilgisi ile lideriz. 2.Adana demir spor'un 12 puanı var. Bizim 15 ve 1 maçımızda eksik.

Yorum

• sağ açık alacaktım maaş bütçesini artırmaları için yönetime ultimatom verdim kovdular beni takımdan bu yönetimle bu takım bir yere varamaz bütün emeklerim boşa gitti çok canım sıkıldı şimdi. Sadri Başkan yapılır mı bu bana yaa
            ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Ultümatom verdin mi takımda kalma şansın yok.

Yorum

• ben 2005 te oynarken sıtad ıcın yonetıme ultımatom vermıstım benı kovamadılar sıtadı yenıledıler
                Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ultümatom verdin mi takımda kalma şansın yok.
                  Takımda efsaneler arasına girersen mecbur kalıyorlar

Yorum

• Bazen işe ayrıyor. Bana da sadece 1 kere oldu.
                    Més Que Un Club

Yorum

Takma Kardeşim.

O Konu bazen benim içinde sıkıntı oluyor. Genelde bir oyuncu MTS(Mutsuz) oldu mu o oyuncu bütün takımıda etkiliyor ve takım halinde mutsuz oluyor hepsi.

Benim kuzenim o konuya şöyle çare bulmuştu , oyuncu MTS Statüsüne geldi mi oyuncuyu kadro dışı bırakıyordu yani 20 Yaş altına gönderiyordu oyuncu sorunlarını çözdü mü yani MTS Statüsü gitti mi geri alıyordu takıma. ))

Sende böyle yapacaksın sanırsam başka bir yolu yok.
                      Aslına Bakarsan Mutsuz Oyuncum Yok Sorunda O
                      Ama Kadra Uyumu %30 Larda ..
                      Fazlalıkları Temizlemekle Başlıcam Bakalım
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Bana da ders oldu ikinci seneden yönetime kafa tutmam artık Liverpool teklif yaptı kabul ettim ama Trabzonspor'daki gibi zevkli olmuyor. Erken yaşta emeklilik yolu gözüktü bana
                        ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Ultimatom vermeden önce save edin oyunu

Yorum

• Karadenizspor'u Bankasya ligine çıkardık artık. Bir Trabzon takımının olması lazımdı o ligde ve öyle de oldu. Yeni sezon öncesi 5 transfer yaptım. Takıma Fatih Akyeli aldım abilik yapması için. Tecrübe lazımdı bu zorlu maraton öncesi. Trabzonspor'dan Faty Papy'ide kiraladık 1 sezon. Genç ama çok iyi bir kadrom var. 24 Futbolcum varsa 19 tanesi kiralık.

Lige 7 Maç 6 Galibiyet 1 Mağlubiyet ile başladık. Sandığımdan daha iyi gidiyoruz.

Yorum

Playoff'larda 6 Maç 5 Galibiyet ve 1 İstanbulspor yenilgisi ile lideriz. 2.Adana demir spor'un 12 puanı var. Bizim 15 ve 1 maçımızda eksik.
                              İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Karadenizspor'u Bankasya ligine çıkardık artık. Bir Trabzon takımının olması lazımdı o ligde ve öyle de oldu. Yeni sezon öncesi 5 transfer yaptım. Takıma Fatih Akyeli aldım abilik yapması için. Tecrübe lazımdı bu zorlu maraton öncesi. Trabzonspor'dan Faty Papy'ide kiraladık 1 sezon. Genç ama çok iyi bir kadrom var. 24 Futbolcum varsa 19 tanesi kiralık.

Lige 7 Maç 6 Galibiyet 1 Mağlubiyet ile başladık. Sandığımdan daha iyi gidiyoruz.
                              SüperLig'e yükseldik. İlk sezonumuzda Karadenizspor adına tarih yazdık resmen. Yanlız takım Finansal anlamda Berbat !

Finansal zorluklar sebebi ile istifamı verdim. Güzel bir 2 sezon geçirdiğimi umuyorum Karadenizspor ile. Evli evine , Köylü Of'a.

Yorum

• Yeni sezon kadromu koymak istedim.

Més Que Un Club

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X