Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu arkadaşlar siz ne kadar çabuk bitiriyorsunuz sezonu ben halen daha ilk sezonumdayım henüz 24. haftadayız..
    Aynen ben de öyle.

Fm 2oo8 oynamıştım en son , onunla çabuk bitiyordu sezon ama 2o1o'da öyle değil.

Dün yaklaşık 4-5 saat oynadım 3. hafta maçımı bitirebildim sadece. ( Üstelik maçları tatil modunda oynuyorum. )

Yorum

• ben bu crush dump hatasi yüzünden zaten sogudum oyundan. suan siliyimmi silmiyimmi teredütteyim...

silmek istemiyorum cünkü oynamak istiyorum, silmek istiyorum cünkü oynayamiyorum ortada kaldim

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben bu crush dump hatasi yüzünden zaten sogudum oyundan. suan siliyimmi silmiyimmi teredütteyim...

silmek istemiyorum cünkü oynamak istiyorum, silmek istiyorum cünkü oynayamiyorum ortada kaldim
        Sil gitsin PES 2010 yükle ama FM daha çekici..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• bişe sorcam.. ömer toprakı man utdye 15.5meuro peşin paraya sattıktan sonra, sandro neymar bernardo ve felipa mattioniye toplam 48m euro verdim 48 ay taksitle.. bunu yaparken 9m euro transfer bütçem vardı.. bu normal bişe mi oyun hatası mı?
          TRABZON SPOR

Yorum

• Sonunda bende açtım oyunu
            3 sezon bitirdim şampiyonluk hasreti sürüyor ama bu sene çok iddaalıyım
            Teofilo,Engin,Alan,Colman özellikle Ceyhun,Egemen çok iyi oynuyor...
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sağlam.. Oyuncuların Gelişimine Katkı Sağlıcak ve İdmanlarda Fazla Sakat Veremicem. Güzel Bir Antreman Taktiği Varsa Bildiğiniz.. Paylaşırmısınız ?
              Football Manager'ın en iyi antreman programlarından.

Senior Schedules A takım için. İsteğe göre genç takım antremanı da uygulayabilirsin.
              -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                oyunun ilk cıkan 10.0 ve 10.1 sürümlerinde bu hata var muhtemelen sende de bu surumlerden biri var.
                10.2 yada 10.3 patch ini yuklersen istersen uganda milli takımına bile td olursun.
                Tavsiyem 10.2 yi kur daha gerçekçi.
                link var mı?
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Ben hiç işsiz başlamadım oyuna acaba nasıl zevklimi..
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Şu oyuna tema logo-yüz paketi formaları falan yükleyince daha da bir güzelleşiyor.

Zevk almaya başladım oyundan.

Yorum

• Hajduk'la işe başladım. Bana oyuncu önerin..Tabi bu kulübe gelecek.
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Abi bende oynamıştım bi ara Hajduk ile. Kısa süreli bi macera olmuştu ama. Kendi Altyapısı süper bir takım. Özellikle Avrupa Klüpleri oyuncularını çabuk caydırabiliyor yani hemen daha büyük klübe gitmek istiyor oyuncuların. İyi paralar kazanıyorsun ama Finans iyi Rahat ol.

Oyuncu önerme konusunda ben Hırvat Pazarından dışarıya hiç açılmamıştım o görev aldığım kısa süre boyunca.

Yorum

• Takımın en iyisi diyebilirim. Kral adam.

Lig durumu premier ligdeki 3. yılı takımın.

Şampiyonlar ligi finalindeyim. Artık barçayı elediğimize göre genoayıda alırız gibime geliyor.

Bir de FA cup finali kaldı chelsea ile bakalım o ne olacak.
                          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                          Бургундия синий
                          61

Yorum

• Trabzonumla 5. sezonumu bitirdim ilk 2 sezon 2. sonra 3. ve son 2 sezonda da şampiyon oldum.. büyük takımlar sırasında da 24.lüğe kadar yükseldim.. hedefimde avrupa kupalarından herhangi birini almak var.. stoper mevksne takviye şart ama

------------------------sinan bolat-----------------------------
                            felipe mattioni----ediz--------------ali turan--------ferhat öztorun
                            ------------------sandro----------bernardo---------------------
                            sofiane feghouli--------------------------------------dentinho
                            -----------------neymar------deniz naki------------------
                            TRABZON SPOR

Yorum

• 2010 sarmadıgı ıcın hala 2009 da oynuyorum yıl 2032 su anda 19.kez ust uste sampıyon oluyorum 10 sampıyonlar lıgı fınalım var 6 sını kazandım.Su an fifa sıralamasında 1.Trabzonspor.Klubun degerı 535m € aynı zamanda Kanber arena adında 65000 kısılık stadım mevcut

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyunu 2011 Model yaptım. Data Editör'den yeni transferleri ayarladım tüm takımların. Örn ; Mehmet Batdal 1-7-2010'da Galatasaray'a katılıyor gibi.

Buca , Karabük , Konya , Antep , Kayseri ve Avrupa'da ki önemli transferleri bile ayarladım. Bugüne kadar olanları. Trabzonspor'a da Glowacki , Bora , Barış Ataş'ı göndermiştim.

Dün Oyuna girmeden öncede Makukula ve Ki'yi gönderdim. Şuanlık Olası transferlerimiz çünkü. )

İlk senemizde Avrupa Kupalarına katılma gibi hedefimiz var. Gelecek Sezon yeni transferlerimiz ile daha güçlü bir hale geleceğiz. Aslında pek asılmıyorum ilk sezonumdan Lige ama ister istemez Liderim şuanda geride kalan 9 Haftalık periyotta.
                                Kariyerimiz devam ediyor zevkli ve templu bir şekilde.

İlk sezonumda elimizde 2 forvet vardı Umut ve Gökhan. Devre arası Teo katılacaktı takıma ama ben ne olur ne olmaz Umut ve Gökhana yarım sezonluk bir alternatif alayım dedim ve Dinamo Zagrepten Andrej Kramaric'i kiraladım. 18 Yaşında ki oyuncu 11 Maç 1 Asistlik performansı ile gol yollarında hayal kırıklığımız oldu. Devre arası Teo takıma katılınca kiralık sözleşmesini fesh ettik.

Teo ilk resmi maçında Altayı 6-0 yendik 4 gol atma başarısı gösterdi. Ligde 23.Hafta ve 6 Puan fark ile lideriz. Aslında gelecek sezon bizim için daha önemli yeni transferlerimiz falan takıma katılıyor tam kadro olacağız ama bu sezonda ister istemez ipi göğüslüyeceğim gibi. İlk sezonumda Tayfunun sakatlığı sebebi ile Serkan'a bir alternatif aldım Genk'den Güney Afrikalı Anele. Yattaranın sağ bek olanı diyorum ben onun için. 21 Yaşında henüz. 1 Sezonluğuna kiraladık kendisini , sene sonunda evine dönecek.

Bu sezonun ön planlamasını Kıtasal Kupalara katılırız dedik. O Dereceye bile verilen para iyiydi yönetimimiz tarafından. Eksik bir mevkii göremediğim için para elimizde kalmıştı bir nevi. Birden Lukaku gözüme çarptı ve tüm paramızı kendisine harcadık. Oyuncu Temmuz 2011'de 2,5 Nakit , 5 Milyon Taksitle olmak üzere 7 Milyon Euro karşılığında takımıza katılacak. Hayırlısı Olsun Klübümüz adına. Oyuncuyu basına Özkan Sümerin yeni buluşu olarak tanıttık.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X