Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bek--------------stoper-------stoper---------------bek

--------libero----------

---ortasaha--------ortasaha----------ortasaha------

-------forvet arkası--------

--------forvet-----------forvet----------

bu taktik gittigim her takımda basarılı oldu.once karadenizsporu super lige cıkardım hıc sene kaybetmeden,sonra trabzonspora gittim trabzonsporda 6 senelik kariyerimde sampıyonlar ligi hariç dunyada almadık kupa bırakmadım.sonra inter istedi interi aldıgım sezonda 10.ydu 4. olduk.sonra sezon sampıyon ve uefa kupasını aldım.bu sezonda smplıgınde yarı finaldeyim 2 haftadır oynamıyorum ama sıkıcı geliyor artık.
    ohoooo 12 kişiyle şampiyonlar ligini de alman gerek
    Uşaklar Horon Öğrenin Kolbastı Öğrenin Zira Bu sene
    LAZIM OLACAK

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...........GK............

D/WBR DC DC D/WBL

...........DM............

AMR .................AML

.........ST ST ST........

Bu taktik gol rekoru kırıyor. Şu anda 17 maçta 50 gol attım
      Engin abi Talimatlar falan nasıl onlarıda yazarmısın ?

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Engin abi Talimatlar falan nasıl onlarıda yazarmısın ?
        Yazıyorum ne demek

Oyun Felsefesi:Akıcı
        Strateji:Ofansif

Pas Stili: Direkt Pas
        Yaratıcılığı Kullanma: Daha Disiplinli
        Pres:Otomatik
        Top Kapma:Otomatik
        Markaj:Alan Markajı
        Orta Açma:Otomatik
        Rol Değiştirme:Pozisyon Değiştirme

Defansif Çizgi:Önde olacak ayarlama yaparken en son seviyenin bir öncesi ayarlanmalı
        Tempo:Hızlı olacak
        Pas Odağı:Karışık
        Kontra Atak:Evet
        Ofsayt Taktiği:Hayır

Bu taktiğin en önemli kısmı ek olarak korner taktiği. Uzun şutu en iyi olan oyuncunuza alanın dışında bekle talimatı veriyorsunuz. Genelde ön libero bu işi iyi yapıyor. Diğer oyuncularınızı ise rakip ceza alanı içine yayıyorsunuz talimatlarla. adeta bır karmaşa çıkıyor. Kaleciyi rahatsız et talimatı ise en önemlisi. Bu korner taktiği size ligde sezonda 30 gol olarak geriye dönecek. Defansif orta saha oyuncum bu sayede gol krallığı listesinde 3. durumda.

Yorum

• İşe bak 61.yaşımda Hem Lig Şampiyonlar Ligi Hem Süper Kupa nasip oldu bu bir ilk oldu kariyerimde. 2029-30 yılında.(Oyunda 1968liyim)
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sparta Prague ile yeni bir kariyere başladım. Oldukça iyi bir transfer dönemi geçirdim. Opare,Kryvtsov,Dodo,Antunes,Annan,Mats Rits,Buonanotte,Derlei gibi oyuncuları transfer edelim. Bakalım nasıl bir kariyer olacak.

Yorum

• Milan'ı 8 yıl aradan sonra şampiyon yaptım. Ayrıca Uefa Kupası ve Lig Kupasını aldım. Sıradaki hedefim İspanya'da şampiyon olmak ve buda Real Madrid olacak. Sonra Liverpool'a geçip ordaki saltanatı yıkıcam. Mourinho'ya benzedim iyice.
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• habu oyunu çözemedım ha ilk yarıda udineise aldım 15.idi ikinci yarıda fırtına giriş yaptım son maçda şampiyon oldum milana geçtim transfer manyagı yaptım adete süper bir kadro kurdum onune gelene yenılıyor

Yorum

• Real Madrid için Messi'ye teklif yaptım benden 274 milyon istediler..

Yorum

• Ben FM 2009'da 61 Milyon Euro'ya İnter'e almıştım.. Sonra beğenmeyim 67'ye Barcelona'ya geri sattım

61 - Trabzon

67 - Zonguldak

"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bizim Jefferson'u Real Madrid almış inanamıyorum.

Yorum

• İyi gene bende Fm 2006 da TSL de 34 maçta 7 gol yemşti Jeffersın
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• 10.2 de oynuyorum. Bana şöyle leblebi gibi gol atan bir forvet lazım Tek forvet oynuyorum ona göre tavsiyede bulunun İlk sezon bitmek üzere.
                          ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• 2031 deyim normal oyuncuları unuttum. Ts nin başına geçmek istediğimi açıkladım en son. Klüple 16 kupa kazandık(Clermont 63). Trabzona gitmem lazım sıradan bir takım oldu, Karadenizspor şampiyonluğa oynar hale geldi.
                            En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 04:09.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2031 deyim normal oyuncuları unuttum. Ts nin başına geçmek istediğimi açıkladım en son. Klüple 16 kupa kazandık(Clermont 63). Trabzona gitmem lazım sıradan bir takım oldu, Karadenizspor şampiyonluğa oynar hale geldi.
                              Bu oyunu bu gerçekçiliği için seviyorum

Yorum

• 1461 Trabzon ile 2016 yılındayım. Bu süre zarfında Trabzonspor Şenol Güneş ile 5 kez şampiyon oldu. Şampiyonluk sayısı 11'e çıktı. Buda hiç gerçekçi değil nedense

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X