Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oyun esnasında dışarı atıyor . Bu sorun çoğu kişide var. Bende ayda yılda bir oluyor.Uzun süredir de olmadı. sanırım şu crash dumps mı ne o sorun. İnternetten bir araştır. Çözümü vardır heralde. Beni etkilemediğinden Kurduğumdan beri 3 veya 4 kez olmuştur ilgilenmedim.
    eyvallah usta. sağolasın.

Yorum

• Benim kariyerimde Gabric 13 Milyona Milan'a, Ceyhun 9.5 Milyona Arsenal'e geliyordu..

Özellikle Ceyhun baya bir şans buluyordu defansta bankoydu diyebilirim.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyun esnasında dışarı atıyor . Bu sorun çoğu kişide var. Bende ayda yılda bir oluyor.Uzun süredir de olmadı. sanırım şu crash dumps mı ne o sorun. İnternetten bir araştır. Çözümü vardır heralde. Beni etkilemediğinden Kurduğumdan beri 3 veya 4 kez olmuştur ilgilenmedim.
        Bende de oluyor ara sıra.Çok sinir bozucu bir durum.Çileden çıkıyorum o olunca..
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eyvallah usta. sağolasın.
          valla kardes dua ette yukarida arkadas gibi sende o hatayi binde bir görürsün...

ben neler cekiyorum hic sorma

bol sans!

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            valla kardes dua ette yukarida arkadas gibi sende o hatayi binde bir görürsün...

ben neler cekiyorum hic sorma

bol sans!
            ya bugün yükkedim oyunu 6 7 kere yaptı.

inşallah az yapar ya bu oyun yükleme işlerinden hiç anlamam zaten bilgisayarda sadece fm 2010 var

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana iyi bir taktik verin arkadaşlar. Kullandığınız vardır sitelerde falan.
              Bu taktik hoşuma gitti takım biraz defansif gibi ama gayet iyi oynuyor bi dene istersen A.Madrid ile Barçaya top göstermeden yendim bu taktik ile..

-------------GK---------------

DR------DC--------DC------DL

--------DM-------DM---------

------------MC---------------

AMR----------------------AML

------------ST---------------
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

4-3-1-2 kullanıyorum abi . 1 pozisyonunda riquelme var takır takır gol attırıyor forvetlere .
                Zuğaşi Berepe
                Çoban Express

Yorum

...........GK............

D/WBR DC DC D/WBL

...........DM............

AMR .................AML

.........ST ST ST........

Bu taktik gol rekoru kırıyor. Şu anda 17 maçta 50 gol attım

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ...........GK............

D/WBR DC DC D/WBL

...........DM............

AMR .................AML

.........ST ST ST........

Bu taktik gol rekoru kırıyor. Şu anda 17 maçta 50 gol attım
                    Defans zayıf kalmyor mu bu taktikle ?
                    Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu taktik hoşuma gitti takım biraz defansif gibi ama gayet iyi oynuyor bi dene istersen A.Madrid ile Barçaya top göstermeden yendim bu taktik ile..

--------DM-------DM---------

------------MC---------------

------------ST---------------
                      bu taktigin diger seklide var... nedense oyunda o taktikle barcada oynuyor baska büyük takimlarda. bahsettigim taktik:

--------------DM--------------

----------MC-----MC----------

------------ST--------------

bende böyle oynamaya basladim...

Yorum

• bek--------------stoper-------stoper---------------bek

--------libero----------

---ortasaha--------ortasaha----------ortasaha------

-------forvet arkası--------

--------forvet-----------forvet----------

bu taktik gittigim her takımda basarılı oldu.once karadenizsporu super lige cıkardım hıc sene kaybetmeden,sonra trabzonspora gittim trabzonsporda 6 senelik kariyerimde sampıyonlar ligi hariç dunyada almadık kupa bırakmadım.sonra inter istedi interi aldıgım sezonda 10.ydu 4. olduk.sonra sezon sampıyon ve uefa kupasını aldım.bu sezonda smplıgınde yarı finaldeyim 2 haftadır oynamıyorum ama sıkıcı geliyor artık.
                        En son Ömür Karadeniz tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 16:15.

Yorum

• İlk olarak blume_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Defans zayıf kalmyor mu bu taktikle ?
                          En iyi savunma saldırıdır mantığı var

Adam nefes alamıyorki yüklensin

Ayrıca ön libero ve 2 defans oyuncusu uyumluysa problem olmuyor

Bu taktikle aynı zamanda ligin en az gol yiyen takımıyım

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bek--------------stoper-------stoper---------------bek

--------libero----------

---ortasaha--------ortasaha----------ortasaha------

-------forvet arkası--------

--------forvet-----------forvet----------

bu taktik gittigim her takımda basarılı oldu.once karadenizsporu super lige cıkardım hıc sene kaybetmeden,sonra trabzonspora gittim trabzonsporda 6 senelik kariyerimde sampıyonlar ligi hariç dunyada almadık kupa bırakmadım.sonra inter istedi interi aldıgım sezonda 10.ydu 4. olduk.sonra sezon sampıyon ve uefa kupasını aldım.bu sezonda smplıgınde yarı finaldeyim 2 haftadır oynamıyorum ama sıkıcı geliyor artık.
                            kalecisiz cıkıyorsun herhalde maca
                            İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En iyi savunma saldırıdır mantığı var

Adam nefes alamıyorki yüklensin

Ayrıca ön libero ve 2 defans oyuncusu uyumluysa problem olmuyor

Bu taktikle aynı zamanda ligin en az gol yiyen takımıyım
                            Ben senin taktiğin değişik versiyonu ile cıkıyorum ama defansif problem cekiyorum. O yüzden sordum. 3. forvet yerine amc oynatıyorum...
                            Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• evet Trabzonspordan kovulduktan sonra deportivodaki kötü sezonu bitirdik... yönetiminde yardimiyla ilk 11in 9 futbolcusunu degistirdik... komple yeni bir takim yarattik... daha genc daha dinamik. hazirlik maclari umut versede lig maclarini dar bekliyorum.

dünyada ne futbolcular varmis bizim yönetim bu oyun sayesinde dünyanin futbolcusunu bulur. örnek :Ersun yanal...

insallah asi tutar, yeni futbolcular takima alisir ve yukarilari zorlariz. avrupa kupalarina katilmak istiyorum artik kümeye oynamaktan sikildim

Yorum

• Alabilen Jovetic ve Di Maria'yı kaçırmayın derim..
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X