İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Benim kariyerimde Gabric 13 Milyona Milan'a, Ceyhun 9.5 Milyona Arsenal'e geliyordu..
Özellikle Ceyhun baya bir şans buluyordu defansta bankoydu diyebilirim."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun esnasında dışarı atıyor . Bu sorun çoğu kişide var. Bende ayda yılda bir oluyor.Uzun süredir de olmadı. sanırım şu crash dumps mı ne o sorun. İnternetten bir araştır. Çözümü vardır heralde. Beni etkilemediğinden Kurduğumdan beri 3 veya 4 kez olmuştur ilgilenmedim."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyvallah usta. sağolasın.
ben neler cekiyorum hic sorma
bol sans!
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla kardes dua ette yukarida arkadas gibi sende o hatayi binde bir görürsün...
ben neler cekiyorum hic sorma
bol sans!
inşallah az yapar ya bu oyun yükleme işlerinden hiç anlamam zaten bilgisayarda sadece fm 2010 var
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana iyi bir taktik verin arkadaşlar. Kullandığınız vardır sitelerde falan.
-------------GK---------------
DR------DC--------DC------DL
--------DM-------DM---------
------------MC---------------
AMR----------------------AML
------------ST---------------"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana iyi bir taktik verin arkadaşlar. Kullandığınız vardır sitelerde falan.Zuğaşi BerepeÇoban Express™
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana iyi bir taktik verin arkadaşlar. Kullandığınız vardır sitelerde falan.
D/WBR DC DC D/WBL
...........DM............
AMR .................AML
.........ST ST ST........
Bu taktik gol rekoru kırıyor. Şu anda 17 maçta 50 gol attım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...........GK............
D/WBR DC DC D/WBL
...........DM............
AMR .................AML
.........ST ST ST........
Bu taktik gol rekoru kırıyor. Şu anda 17 maçta 50 gol attımKimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu taktik hoşuma gitti takım biraz defansif gibi ama gayet iyi oynuyor bi dene istersen A.Madrid ile Barçaya top göstermeden yendim bu taktik ile..
--------DM-------DM---------
------------MC---------------
------------ST---------------
--------------DM--------------
----------MC-----MC----------
------------ST--------------
bende böyle oynamaya basladim...
- Alıntı
Yorum
-
bek--------------stoper-------stoper---------------bek
--------libero----------
---ortasaha--------ortasaha----------ortasaha------
-------forvet arkası--------
--------forvet-----------forvet----------
bu taktik gittigim her takımda basarılı oldu.once karadenizsporu super lige cıkardım hıc sene kaybetmeden,sonra trabzonspora gittim trabzonsporda 6 senelik kariyerimde sampıyonlar ligi hariç dunyada almadık kupa bırakmadım.sonra inter istedi interi aldıgım sezonda 10.ydu 4. olduk.sonra sezon sampıyon ve uefa kupasını aldım.bu sezonda smplıgınde yarı finaldeyim 2 haftadır oynamıyorum ama sıkıcı geliyor artık.En son Ömür Karadeniz tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 16:15.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak blume_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefans zayıf kalmyor mu bu taktikle ?
Adam nefes alamıyorki yüklensin
Ayrıca ön libero ve 2 defans oyuncusu uyumluysa problem olmuyor
Bu taktikle aynı zamanda ligin en az gol yiyen takımıyım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebek--------------stoper-------stoper---------------bek
--------libero----------
---ortasaha--------ortasaha----------ortasaha------
-------forvet arkası--------
--------forvet-----------forvet----------
bu taktik gittigim her takımda basarılı oldu.once karadenizsporu super lige cıkardım hıc sene kaybetmeden,sonra trabzonspora gittim trabzonsporda 6 senelik kariyerimde sampıyonlar ligi hariç dunyada almadık kupa bırakmadım.sonra inter istedi interi aldıgım sezonda 10.ydu 4. olduk.sonra sezon sampıyon ve uefa kupasını aldım.bu sezonda smplıgınde yarı finaldeyim 2 haftadır oynamıyorum ama sıkıcı geliyor artık.
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn iyi savunma saldırıdır mantığı var
Adam nefes alamıyorki yüklensin
Ayrıca ön libero ve 2 defans oyuncusu uyumluysa problem olmuyor
Bu taktikle aynı zamanda ligin en az gol yiyen takımıyımKimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
- Alıntı
Yorum
-
evet Trabzonspordan kovulduktan sonra deportivodaki kötü sezonu bitirdik... yönetiminde yardimiyla ilk 11in 9 futbolcusunu degistirdik... komple yeni bir takim yarattik... daha genc daha dinamik. hazirlik maclari umut versede lig maclarini dar bekliyorum.
dünyada ne futbolcular varmisbizim yönetim bu oyun sayesinde dünyanin futbolcusunu bulur. örnek :Ersun yanal...
insallah asi tutar, yeni futbolcular takima alisir ve yukarilari zorlariz. avrupa kupalarina katilmak istiyorum artik kümeye oynamaktan sikildim
- Alıntı
Yorum
Yorum