Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak blume_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya benim takımda mı sorun var yoksa oyunda mı 7-8 mac yenilmeden gidiyorum sonra bir bakıyorsun yenilgiler başlıyorlar lig sonuncusuna dahil bunun nedeni ne olabilir ?
    taktik değişimi yap arada

oynamayan oyuncuları oynat

Yorum

• Napoli takımıyla harikalar yaratıyorum

De Santics

Zuniga-Ömer Toprak-Otomendi-Dossena

Milan Badelj-Gazzini-Hamsik-Diego Bunanonette

Lavezzi-Quagrigiella

Süper kadro
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Kadromu koymak istiyorum.
        Reelde Trabzonspor'da oynayan oyuncu kalmadı gibi bir şey.

Onur Kıvrak
        Sergio Romero
        Serkan Kırıntılı
        Sinan Bolat
        Cenk Keskin
        Koray Kaplan
        Serdar Aziz
        Sergiy Kryvtsov
        Anıl Turan

Ceyhun Gülselam
        Caner Erkin
        Cicinho

Serkan Şahin
        Gojko Kacar
        Fernando Gago
        Gökhan İnler
        Selçuk İnan

Berkin Arslan
        Engin Baytar
        Esteban Granero
        Gökhan Töre
        Deniz Naki
        Kerim Aydın
        Didier Drogba
        Romelu Lukaku

Not:Kalın font ile belirttiklerim ilk 11'de olanlar.Kerim Aydın, Cenk Keskin, Koray Kaplan ve Anıl Turan regendir.
        En son Atakan tarafından düzenlendi; 20.06.2010, 14:31.
        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Napoli takımıyla harikalar yaratıyorum

De Santics

Zuniga-Ömer Toprak-Otomendi-Dossena

Milan Badelj-Gazzini-Hamsik-Diego Bunanonette

Lavezzi-Quagrigiella

Süper kadro
          napolide 8. senemdeyim
          zunigayı juventusa 13 milyon öroya
          hamsiki 17 yi galiba arsenale
          lavezziyi milana 8.50 ye
          quagriarella yı 20 milyona barcaya sattım

ilk geldiğim sene ömer toprak ve otamendiyi aldım
          sol bekte takımın genç solbeki olacak adını hatırlayamaım şimdi çılgın iş çıkarıyor----vitale---
          sonra 4 sezon sorna otamendi ayrılma istedi
          uruguaydan ricardo da silva -galiba oyunun kendi uydurduğu elemanlardan-alıp,otamendiyi palermoya 8.50 ye gönderdim
          sağ açık sevilladan perotti
          sol açık ilk geldiğim sene benficadan di maria yı aldım
          orta ikili genç oynculardan kurulu
          hepsi oyunun kendi uydurduğı karakterler
          ileride ise bir süre lavezzi ve quagliarella ile idare ettikten sonra önce biri türk biri italyan geç yeteneklerle idare edip 30 lu yaşlarında torresi ve chamakhı aldım.
          şimdi onlarıda satmayı üşünüyorum
          bu arada aston villa da alman schmidt diye bir eleman uydurdu oyun
          adamın özellikler müthiş 30 milyon öroya transfer kapanacak ama oyuncu bize gelmeyi istemiyor
          sebep:aston villa da çok mutluymuş
          hadi len ordan
          En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 20.06.2010, 14:35. Sebep: şimdi hatırladım sol bek vitale idi.
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• valla bu crash dumps beni resmen oyundan soguttu... biraz daha deniyecem olmazsa oynamayi birakirim napim. her iki macta bir atiyor.

dün ligde 10 maca kadar geldim böyle sonra bide kayitli oyunu acamadim. tekrar ilk haftadan basladim... resmen yerimde sayiyiyorum...

ilk basladigimda önüme geleni yeniyordum, simdi ayni kadro ayni futbolcular, ayni taktik önüme gelenle berabere kaliyorum yada yeniliyorum... bise anladiysam fenerli oliyim

Yorum

• Championship'in en kadrosu bende zar zor ligi 6. bitiriyorum.

------------------Higgs----------------

Degen----Mokoena---Kisnorbo---Mathijsen

-----------------Enoh-------------------
              -------Ki Sung------------Jimenez(Fleck)---------

Bojinov(Van Der Meyde)------------DeFederico(Stoch)

--------------------Zaki-------------------
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                valla bu crash dumps beni resmen oyundan soguttu... biraz daha deniyecem olmazsa oynamayi birakirim napim. her iki macta bir atiyor.

dün ligde 10 maca kadar geldim böyle sonra bide kayitli oyunu acamadim. tekrar ilk haftadan basladim... resmen yerimde sayiyiyorum...

ilk basladigimda önüme geleni yeniyordum, simdi ayni kadro ayni futbolcular, ayni taktik önüme gelenle berabere kaliyorum yada yeniliyorum... bise anladiysam fenerli oliyim
                Crash Dumps'la ilgili dosyaları silince Düzelmesi lazım hatanın Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2010'un içinde Crash Dumps dosyası olur onu sil..
                Aynı taktikle oynamak belli bir zaman sonra sorun yaratabiliyor,Birazyeni taktikler denersen iyi olur..

Bu da benim 2015 Yılı Trabzonspor kadrom:

------------Adler------------
                Regen----Zapata---Ceyhun---Cristico
                -------------Regen----------------
                ---------Gökhan İnler--------------
                Gourcuff-------------------Mesut Ozil
                ---------Aguero---Eren D.-----------

Hem Türkiye Hem Trabzonsporu yönetiyorum..
                Ligde bu sezon 26 maçta sadece 2 gol yedim..
                En son Bekir tarafından düzenlendi; 21.06.2010, 17:46.

Yorum

• 2028 yılındayım 2 sezon üst üste şampiyon oldukça klübü artık dünyada en zengin klüp yapma amacına döndüm. Son 2 sezondur 2. olduk ama 25 in üstünde oyuncuları sattım 2 kişi falan kaldı.Tüm takım 17-24 arası değişiyor. Onların da talipleri çok fazla. 3 scout kullanıyorum hepsini başka yerlere gönderiyorum. Özellikle İspanya U 19 dan toplam 20 milyon euro maliyetle 3 oyuncu aldım şu anda sadece 1 tanesine 20 istiyorum.Klüple bağlarım kuvvetli, Milan,Liverpool,Manu,Arsenal den gelen tekliflere hayır dedik. Bende artık 61 yaşındayım
                  En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 21.06.2010, 18:06.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Championship'in en kadrosu bende zar zor ligi 6. bitiriyorum.

------------------Higgs----------------

Degen----Mokoena---Kisnorbo---Mathijsen

-----------------Enoh-------------------
                    -------Ki Sung------------Jimenez(Fleck)---------

Bojinov(Van Der Meyde)------------DeFederico(Stoch)

--------------------Zaki-------------------
                    İlginç ben FM 2009'da bundan daha kötü bi kadro ile son haftada şampiyonluğu kaybedip 2. olarak çıktım Premier Lige maddi durumun iyi ise Cavenaghi al derim bana çok faydası olmuştu o zamanlar..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Fm 2010 Trabzonspor maceramın ilk 3 maçında başarısız olunca oyunu kapatıp yeni bi oyun açtım Dortmund, Roma ve A.Madrid arasında kararsız kaldım ama nihayetinde A.Madridi seçtim, zor da olsa birkaç takviye yaptım..
                      İşte ilk 11:

-----------------Asenjo--------------

Richards---Ujfalusi------Chellini----A.Lopez

----------M.Veloso-----R.Garcia----------

Maxi Rodriguez-------------------Simao (Di Maria)

----------Agüero------------Forlan-------

Şampiyonlar ligi eleme maçında Lyon'u 1-1 ve 3-1 ile eledim şimdi gruplardayım rakipler Liverpool, Juventus, Zürih.

İlk maçımda farklı galibiyet beklediğim Zürihi 2-1 ile geçtim ( ilk 15 dakikada 2-0 bulduk sonrasında ise gereksiz bir rehavet ) ligde 1 maç eksiğim var 2 galibiyet 1 beraberlik ile 4. durumdayım diğer maçı da kazandığım takdirde liderim (bu arada lider Getafe ) güzel bir lig olacağa benziyor hedefim David Silva ve David Villa'yı almak her iki futbolcu için oyuncu etkileşimi bölümünden onları çok beğendiğimi ve takıma katmak istediğimi söyledim olumlu karşıladılar Valencia yönetimi şaşkın fiyatta anlaşırsak her iki futbolcuyu da kadroma katıcam bakalım ne fiyat isteyecekler..

Not: Koyu renkli yazılanlar yeni transferler..
                      En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 21.06.2010, 18:51.
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Fm 2010 da modifier varmı. Sakatlıkları düzenlicem. Oyuncularım birbir sakatlanıyor.

Yorum

• Premier Lige Leeds'le iki senede çıktım. İkiside Play Off'la. İlk teklif işe bak Trabzonspor'dan geldi. Ve kabul etmedim. Biraz Premier'in tadını çıkarayım. 25 milyon bütçe verdi kulüp. Kadroyuda iyice güçlendirdim.

----------------Ochoa---------------

Degen---Otamendi---Mokoena---Antunes

-----------------Enoh---------------
                          ------De La Red---------Sessegnon----

Bojinov---------------------------Defederico
                          ------------------Zaki--------------------

Bunlarda önemli diğer oyuncularım. Birde Adriano gelecekti ama çalışma izini alamadı.

Ki Sung - Luis Jimenez - Van Der Meyde - Mathijsen - Kisnorbo - Yannick Djalo

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valla bu crash dumps beni resmen oyundan soguttu... biraz daha deniyecem olmazsa oynamayi birakirim napim. her iki macta bir atiyor.

belgelerimdeki sportive interactive içindeki crash dumps dosyasını kes orda masaustune yapıstır daha o hatayı vermez

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              belgelerimdeki sportive interactive içindeki crash dumps dosyasını kes orda masaustune yapıstır daha o hatayı vermez
                              valla kardes onuda denedim ama olmadi... denemedigim sey kalmadi.

yukaridaki arkadasin dedigi gibi sildim, ama yeni bir dosya kurdu kendiliginden.

senin dediginide yaptim. crash dump dosyasini masaüstüne kesip yapistirdim yine kendiliginden bir dosya kurdu hatayi verdi...

bir ara full ekran yerine pencere deneyin dendi, onu yaptim ilk defa 3-4 mac üst üste takilmadan gelmistim sonra yine hata vermisti...

oyunu kurduktan hemen sonra patch 1-2-3ü indirdim bide türkce yama indirdim. neden kaynaklanir anlamis degilim...

ne güzel oyuna isiniyorum bi cuval inciri berbat ediyor.

millet burda 2028den falan bahsediyor ben daha 1 haftadir 1 sezonu bitirmis degilim

Yorum

• O hatanın çözümü yok diye okudum bir yerde. Bende de çok olmuştu araştırdım ama sonuç alamadım. Şahsen bende şuan olmuyor ama olduğu dönemde tatildeyken alıyordum o hatayı. Baktım hangi günde oluyor o günü normal geçtim.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X