İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMisina kardeş bişey soracağım da bu anlattıkların nasıl oldu herangi bir düzenleme yaptın mı oyunda ?
Teofilo 18 milyon! Onur Kıvrak Karadenizspor'a gitmez ki! bide 3 sezon üst üste !
Onur ilk yıl sorun çıkarmadan gitti.Ancak sonraki yıllar ilk başta gitmek istemedi.Ardından satış listesine koyup gereksiz statüsüne atınca tekrar pilota gönderince gitti.
Hatırlatayım benim oyun 2010 değil 2009un 2010 güncellemesi.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
Hmm tmm bende 2010 da Onur Kıvrak Juventus'ta ve Karadeniz ile Juve bir oyuncunun gelişimi nasıl böyle die şaşırmıştım tşk açıkladığınız için.
Bu arada Clermon ile 2018-2019 sezonunda orta sıralardaki yerimizi korumak istiyorduk seneye avrupa kupası hedefi vardı Hedefi bu sene gerçekleştirdik. 5. olduk ve Uefa ya gidiyoruz.
Uefa da şansız sakatlıklar başımızı yaktı. Kaleci ve forvet saaktlığı çıkma yolunda büyük sekte vurdu bize.
En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 06.06.2010, 19:15.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
Clermont 63 Şampyionlar Ligin dE !
Ligde 3.bitirip Şampiyonlar Ligi için eleme oynama hakkı kazandık.
Rakip ARSENAL !!!
Guruplardayız Ancak Chelsea,Real Madrid,Juventus gibi rezaelt bir kura !
Uploaded with ImageShack.us
En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 07.06.2010, 15:45.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Unable to find Football Manager 2010 disc, please make sure it is in the drive" şeklinde yazı çıkıyor oyunu açamıyorum..
bendede aynı hatayı verdi
araştırdım biraz internetten-hala cdli oynuyorum bu arada-
önce magiciso diye bir programı indiriyorsun
sonra programdan fm 2010 içerisindeki bütün dosyaları bu magic isoya atıp sanal bir disk oluşturuyorsun
sonra daemon tools u çalıştırıp bu dosyayı yerleştiriyorsun
play diyorsun
olmuyor
yani bende olmadı ama internette böyle bir yöntem car
çok kişi böyle yapmışşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeamon Tools kullanıp device yapmak gerek."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
2012-2013 sezonu devre arasındayım.Sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan Sercan Yıldırım ve Aleksiç ile gelecek yıl için sözleşme imzaladım.Nerden bakarsan havadan 30 milyon lira demek bu
Bu parayla 15-20 tane potansiyeli olan genç oyuncu alacağım.Bir iki yıl pilotlarda değerlendireceğim sonra iyileri alacağım gerisini satacağım.En son Misina tarafından düzenlendi; 08.06.2010, 09:57.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
Ben yeni yükledim oyunu bir kaç sorum olacaktı.. Fm yi ilk kez oynuyorum genelde cm veya total clup manager oynardım ben
Türkiye ligi 2009 un ortasından başlıyor bu normal mi yoksa 2009 un 2010 versiyonunu mu oynuyorum ?
2. olarak son patchleri nerden bulabilirim veya hangilerini yüklememi tavsiye edersiniz...Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
- Alıntı
Yorum
Yorum