Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sorun ne?
    yazıları söylersen belki yardımımız dokunur
    Tam olarak aklımda değil ne yazdığı şimdi pes 2010'u yüklemeye çalışıyorum bakalım bu olacak mı..
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Misina kardeş bişey soracağım da bu anlattıkların nasıl oldu herangi bir düzenleme yaptın mı oyunda ?
      Teofilo 18 milyon! Onur Kıvrak Karadenizspor'a gitmez ki! bide 3 sezon üst üste !
      Son 2 yıldır Şampiyonlar ligi Dahil olmak üzere tüm kupaları kazandım.Özellikle şampiyonlar ligi şampiyonu olduktan sonra tüm oyuncuların değerlerinde ciddi artışlar oldu.

Onur ilk yıl sorun çıkarmadan gitti.Ancak sonraki yıllar ilk başta gitmek istemedi.Ardından satış listesine koyup gereksiz statüsüne atınca tekrar pilota gönderince gitti.

Hatırlatayım benim oyun 2010 değil 2009un 2010 güncellemesi.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Hmm tmm bende 2010 da Onur Kıvrak Juventus'ta ve Karadeniz ile Juve bir oyuncunun gelişimi nasıl böyle die şaşırmıştım tşk açıkladığınız için.
        Bu arada Clermon ile 2018-2019 sezonunda orta sıralardaki yerimizi korumak istiyorduk seneye avrupa kupası hedefi vardı Hedefi bu sene gerçekleştirdik. 5. olduk ve Uefa ya gidiyoruz.

Uefa da şansız sakatlıklar başımızı yaktı. Kaleci ve forvet saaktlığı çıkma yolunda büyük sekte vurdu bize.

En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 06.06.2010, 19:15.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• "Unable to find Football Manager 2010 disc, please make sure it is in the drive" şeklinde yazı çıkıyor oyunu açamıyorum..

Yorum

• Deamon Tools kullanıp device yapmak gerek.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Clermont 63 Şampyionlar Ligin dE !

Ligde 3.bitirip Şampiyonlar Ligi için eleme oynama hakkı kazandık.
              Rakip ARSENAL !!!

Guruplardayız Ancak Chelsea,Real Madrid,Juventus gibi rezaelt bir kura !

Uploaded with ImageShack.us

En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 07.06.2010, 15:45.
              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• yakında benım kadroyuda buraya eklıcem busene "lıg + kupa + uefa final" için ter dökcez
                2010-2011 sezonundayım gecen sene ş.liginden uefaya kaldım ordada m.cityle fınal oynadım kaybettım busene kupayı alıcam
                Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Unable to find Football Manager 2010 disc, please make sure it is in the drive" şeklinde yazı çıkıyor oyunu açamıyorum..
                  şimdi cdli oynamak lazım
                  bendede aynı hatayı verdi
                  araştırdım biraz internetten-hala cdli oynuyorum bu arada-

önce magiciso diye bir programı indiriyorsun
                  sonra programdan fm 2010 içerisindeki bütün dosyaları bu magic isoya atıp sanal bir disk oluşturuyorsun
                  sonra daemon tools u çalıştırıp bu dosyayı yerleştiriyorsun

play diyorsun
                  olmuyor

yani bende olmadı ama internette böyle bir yöntem car
                  çok kişi böyle yapmış
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Deamon Tools kullanıp device yapmak gerek.
                    O ne oluyor ben hiç FM oynarken bu zamana kadar öyle bişey yapmadım onu kullanınca cdsiz mi açılacak oyun..?

Yorum

• Özelden yolluyorum.
                      Més Que Un Club

Yorum

• sadece daemon tools ile olmaz belirteyim
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• bende aynısı vardı sadece Demon Tools la oldu. Ben öyle oynuyorum ilk başta bendede aynısı oluoodu hatta oyunu deamondan seçmeden açarsam hala daha çıkıyor.
                          Ey Türk Gençliği!

Yorum

• 2012-2013 sezonu devre arasındayım.Sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan Sercan Yıldırım ve Aleksiç ile gelecek yıl için sözleşme imzaladım.Nerden bakarsan havadan 30 milyon lira demek bu

Bu parayla 15-20 tane potansiyeli olan genç oyuncu alacağım.Bir iki yıl pilotlarda değerlendireceğim sonra iyileri alacağım gerisini satacağım.
                            En son Misina tarafından düzenlendi; 08.06.2010, 09:57.

Yorum

• Ben yeni yükledim oyunu bir kaç sorum olacaktı.. Fm yi ilk kez oynuyorum genelde cm veya total clup manager oynardım ben

Türkiye ligi 2009 un ortasından başlıyor bu normal mi yoksa 2009 un 2010 versiyonunu mu oynuyorum ?
                              2. olarak son patchleri nerden bulabilirim veya hangilerini yüklememi tavsiye edersiniz...
                              Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• Ortasından derken? 2009 Temmuz ayından başlar.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X