Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu oyundan sıkılmamak için aslında kariyerinizde Planlı gitmelisiniz. Ben bunun farkına vardım yoksa başka türlü sıkılmaya imkan yok.

Mesela Orta saha'nın ortasına Colman çok iyi bir Performans mı sergiliyor , bakıyorsun Diego'da boşta hemen Diego'yu alıyorsun , Colman'ı elden çıkarıyorsun birden he bide elden çıkaramazsan karışıyor kadro.

Her transfer Döneminde Revizyon'a gerek yok mesela , 1 Sene adam akıllı istediğin kadroyu kur ardından o kadronun üstüne gelecek planları yap.

Her transfer döneminde Kadro yenilersen bazen dikiş tutturamıyorsun ve oyun sarmıyor.
    Tam benim sistem işte işleyen çarka çomak sokmuyorum sadece dişliern eskiyenlerini değişiyorum.

İlk yıl 11'e transfer yapmadım ama sakatlık olunca macburi Çağlar'ı aldık.

İkinci yıl yedek Fc aldık genç.Defans aldık Song'un yerine.Ön libero da ceyhun olsada yedek yoktu ve De la Red aldık.Birde ilk yıl verim alamadığım Alanzinho ve Engin'in yerine Dieogo'yu aldık oda oda süper oturdu oraya

Şimdi yeni dönemde sadece Kanat oyuncusu alacağım.Birde kaleci.

Yorum

• Bekir çok sağol tavsiyelerin için..Dediğin oyuncuları listeme aldım devre arasında gerekli girişimlerde bulunacağım
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Var da abi , Şuan takım'da eksik gördüğümüz bi mevkii yok ama.

Sorunsuz gidiyoruz , 8 Hafta sonunda lideriz.
        32 yaşını geçmemiş boşta olan oyunculardan alabildiğin kadar al.Şampiyon olup küme atladığında oyuncuların değerleri artıyor.İhtiyaç fazlası olanları satarsın.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ogan Tarhan ve Halim ficici... İkisininde hem potansiyel kavraması hemde yetenek kavraması yüksek.Ayrıca ikiside boşta oluyor ve tazminat ödemek zorunda kalmıyorsun
          Çok sağol..İkisinide kattım takımıma
          As Roma
          Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bekir çok sağol tavsiyelerin için..Dediğin oyuncuları listeme aldım devre arasında gerekli girişimlerde bulunacağım
            Önemli değil...
            Hiçbirini alamıyorsan Engin Bekdemir'i al..
            Hem oyunun en iyi forvet arkası Hem de Türk Statüsünde...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              -----------------Sinan------------
              Raul---Ömer----Sakho----Çağlar
              ----------Annan----------
              ----------Verratti-----------
              Deniz--------Engin-----------Belhanda
              ------------Lukaku---------------

Bu da benim favori kadrom..
              Bekir bu taktiğinin fotoğrafını koyar mısın kimler defansif oynuyor kimler full atak modunda senden kopya çekmeliyim bu konuda
              As Roma
              Francesco Totti "10"

Yorum

• Taktiği buradan Download edebilirsin:

Bekler Atak yapabilen oyuncular olsun,Stoperlerin en az Biri hızlı olsun Forvet de komple forvet olsun

Yorum

Taktiği buradan Download edebilirsin:

Bekler Atak yapabilen oyuncular olsun,Stoperlerin en az Biri hızlı olsun Forvet de komple forvet olsun

Bu indirdiğim dosyayı nereye atıyorum?
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"

Yorum

• Oyuncular oradakilerden farklı olabilir Ama Regenler sağolsun bazı oyuncuları satmama sebep oldular..

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu indirdiğim dosyayı nereye atıyorum?
                      Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\tactics

Bu klasöre atıyorsun,eğer Tactics klasörü yoksa Yeni Klasör oluşturup Tactics klasörünü kendin oluşturucaksın...

Daha sonra Oyunda taktik menüsüne gelip Taktikleri yönete basıp Taktiği seçerek İmport ediceksin...

Yorum

Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\tactics

Bu klasöre atıyorsun,eğer Tactics klasörü yoksa Yeni Klasör oluşturup Tactics klasörünü kendin oluşturucaksın...

Daha sonra Oyunda taktik menüsüne gelip Taktikleri yönete basıp Taktiği seçerek İmport ediceksin...
                        Çok sağol Bekir 2 gündür kafanı şişirdim..Şimdi sezon açıp oyuna gireceğim
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"

Yorum

• fifa managerin tadını vermiyor bu oyun..
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• Oyun'da aslında Data Editör'den yeni personel yaratacaksın. Rol'ü Scout olacak.

1-Farabi : Oyuncu Potansiyel Kavrama : 20 , Oyuncu Yeteneğini Kavrama : 20.

Aynen bu şekilde Futbalski60 , Travelair..

Bayadır Aklımda böyle birşey yapacağım.

Yorum

• 2053 yılındayım. fm2006 ile.

Yorum

• Brezilyalı kaleci Perreira bulursanız hemen alın Arka sayfalarda foto da var
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim