Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biliyorum'da maaş veremiyoruz işte paramız yetmiyor.

Yorum

• 60-70 bin tl ye gelirler o kadarda mı para yok
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yok. Mali durum gerçekten kötü.

Yorum

• Kadronda para edecek oyuncular var mı peki?

Yorum

• Trabzonspor ile başladım oyuna..İlk sezonumda iyi gidiyorum..Sylva,Tjikuzu,Gabric gibi yabancılarımı sattım..Geriye kalan yabancılarıda sene sonunda satacağım..Başta defans olmak üzere iyi yabancı oyuncu önerebilir misiniz?

Birde gözlemci öneriniz var mı?
            En son Cem Akyüz tarafından düzenlendi; 14.04.2010, 02:09.
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor ile başladım oyuna..İlk sezonumda iyi gidiyorum..Sylva,Tjikuzu,Gabric gibi yabancılarımı sattım..Geriye kalan yabancılarıda sene sonunda satacağım..Başta defans olmak üzere iyi yabancı oyuncu önerebilir misiniz?

Cem paran varsa Federico Fazio'yu kaçırma.Genç yetenekli ve potansiyeli olan Dc Dm Mc oynayabiliyor.

İlk olarak tr.61-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çağlar birinci bizi şampiyon gerçekten yapar mı bilmiyorum ! ama yinede iyi sol bek olmadığı kesin ! bırakın da kalsın yahu denizlispor'da !
              Çağlar sürekli olmasa bile değişmeli oynattığında verim alınabilen bir oyuncu.Oynamadığında sorun çıkarmayan görev adamı.Çok büyük paralar verilecek bir oyuncu değil ancak.

Yorum

Ogan Tarhan ve Halim ficici... İkisininde hem potansiyel kavraması hemde yetenek kavraması yüksek.Ayrıca ikiside boşta oluyor ve tazminat ödemek zorunda kalmıyorsun
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kadronda para edecek oyuncular var mı peki?
                  Var da abi , Şuan takım'da eksik gördüğümüz bi mevkii yok ama.

Sorunsuz gidiyoruz , 8 Hafta sonunda lideriz.

Yorum

• Oyuna dün akşam başladım bana biraz karışık gibi geldi.

Birde ben her maçı izlemek zorunda kalıyorum

Bunun bir ayarı özelliği yok mu

Ayrıca ilk menajer başlandığı zaman neler yapmak gerekmekte
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• ben olsam, "Bilgisayarla adama gol attırlmaz'dı" ama şimdi Canım çekti ççç ! Bende başka bölge'den indirecem ama önce pc'ye uygunsa
                      İlk olarak Bilgisayarımdan alıntı tarafından gönderildi
                      Sistem gereksinimlerim söyle ;

İşlemci : İntel Pentium 4 2.67 GHz Tek İşlemci
                      37 gb sabit sürücü alanı
                      ekran bağdaştırıcım : SiS 661FX
                      Ram : 352 mb
                      Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                      Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

Trabzonspor ile başladım oyuna..İlk sezonumda iyi gidiyorum..Sylva,Tjikuzu,Gabric gibi yabancılarımı sattım..Geriye kalan yabancılarıda sene sonunda satacağım..Başta defans olmak üzere iyi yabancı oyuncu önerebilir misiniz?

Oyuna yeni Başladıysan Defansa Otamendiyi transfer et Otamendi ve Egemeni yan yana oynatabilirsin,Ömer Toprak'ın İlk yarı oynaması yasaklı,Devre arası Ömer Toprak'ı transfer edersin...
                        Paran varsa Serdar Taşçı ve Sakho çok iyi olur..

Ön Liberoda Ceyhun harika oynuyor Ama daha iyisini İstiyorsan Annan'ı almalısın oyunun Ön Liberoda oynuyan en iyi oyuncularından birisi...

Sağ bekte Azpilicueta ve Raul oyunda Alabiliceğin en iyi sağ bekler diyebilirim...

Sol tarafı Yabancı sınırı problemi çekerse Çağlar ve Ferhat ile götürebilirsin...

Forvete lewandowski,Neymar,Welliton,Lukaku,Fonseca,Seleznyov gibi önerilicek birçok isim var Tek forvet oynucaksan Lukaku'yu öneririm
                        Çift forvet oynucaksan Seleznyov-Neymar,Fonseca-Neymar ikilileri çok iş yapar,Yabancı sınırı varsa Sercan-Batuhan ikilisi de iş yapar...

OrtaSahanın ortasına 3-4 Sezon sonra Nuri'yi alabilirsin...

Ve oyunun En önemli Mevkisi Forvet arkası için 3 önerim var Engin Bekdemir,Emre Çolak,Verratti...

Verratti MC olarak da oynuyabiliyor 2-3 sezon sonra Süper Ligin en iyi oyuncusu olur,İtalyan Milli takımında da Banko yapar...

Engin Bekdemir ise ilk alıcağın isim olmalı 2-3 sezon sonra oyunun Forvet arkasında oynuyan en iyi ismi Engin Bekdemir oluyor,Ben 2013'de iken Gourcuff'u kiraladım Engin Bekdemir'i oynatıyorum,Kesinlikle oyunun en iyi forvet arkası..
                        Emre Çolak ise Engin'in yedeği olur o da çok iyi oyuncu...

Kanatlara ise Milan Badelj,Belhanda ve Deniz Naki çok iyi olur,Deniz Naki'yi kesinlikle kaçırma...
                        En son Bekir tarafından düzenlendi; 14.04.2010, 14:09.

Yorum

• -----------------Sinan------------
                          Raul---Ömer----Sakho----Çağlar
                          ----------Annan----------
                          ----------Verratti-----------
                          Deniz--------Engin-----------Belhanda
                          ------------Lukaku---------------

Bu da benim favori kadrom..

Yorum

• Forvet arkası için aldığım Diego'nun şuan ki performansı.

İlk maçta sahamızda 3-1 yendiğimiz Juventus ile deplasmanda maça çıkacaz şimdi.

Yorum

• Ş.l performansımız.Burası Avni Aker kimse çıkamaz.

Yorum

• Bu oyundan sıkılmamak için aslında kariyerinizde Planlı gitmelisiniz. Ben bunun farkına vardım yoksa başka türlü sıkılmaya imkan yok.

Mesela Orta saha'nın ortasına Colman çok iyi bir Performans mı sergiliyor , bakıyorsun Diego'da boşta hemen Diego'yu alıyorsun , Colman'ı elden çıkarıyorsun birden he bide elden çıkaramazsan karışıyor kadro.

Her transfer Döneminde Revizyon'a gerek yok mesela , 1 Sene adam akıllı istediğin kadroyu kur ardından o kadronun üstüne gelecek planları yap.

Her transfer döneminde Kadro yenilersen bazen dikiş tutturamıyorsun ve oyun sarmıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim