Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Size bir önerim..
    Başarının yolu Personel kadrosu ile antreman programından geçiyor.
    "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
    Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
    Kazım Koyuncu

Yorum

• 10.2.0 aşırı kolay...
      Her futbolcuyu yüksek bonservislerle satabiliyorum...

Para kazanmanın yolu ise Sözleşmesi 6 ay sonra biten 10-15 oyuncuyu transfer edin,Geldikleri zaman kiralayın...
      Kiralığı bitince satın,Bu şekilde çok para kazanıyorum....

2014 yılındayım Para olarak her futbolcuyu alıcak durumdayım ama futbolcular hala gelmek istemiyor Mesur Özil,Arda bile gelmiyor..
      Her sene Şampiyon oldum,1 sene hariç Türkiye kupalarını da aldım, Ş.Ligini de 1 kez kazandım..

Yorum

• işe bak arkadaş,ligin son haftasına 2. Fenerbahçe ile sadece 1 puanla girdim.ben küme düşen Ankaraspora 3-1,Fener de evinde Gençlerbirliğine 1-0 yeniliyor ve ben şampiyon oluyorum 2.bir Denizli vakası Fenerbahçe için ççç teşekkürler Gençlerbirliği,bundan böyle favourite team'im sensin oyunda yaz transfer döneminde de yüklü bi transferi hak etti Cavcav emice

Yorum

• Bu oyunu bir türlü Türkçe yapamadım windows 7 kullanıyorum bilgisi olan var mı bu konuda ?

Yorum

• Oyuna ara vermiştim 4 gün ; pcyi açtım girmeye çalıştım ilk önce başka hata verdi kayıtlı dosyam yoktu.

Yeniden yükledim bugün pcyi kapattım maçı izledim geldim şimdi açtım bu hata geldi.Nedir bu ?
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bu sorunun ardından oyunu sildim, tekrar yükledim son oyuna girebildim. Ben de mi sorun var anlamıyorum
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oyuncu namına yardımcı olabilirim : p

Bunların hepsi sorunlu idi..Hepsini sattım..

Sonrada Song'u sattım..Lige tutunmaya çalışıyorum.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ferhat ve Gabrici çok iyi paralara okutmuşsun bravo.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunların hepsi sorunlu idi..Hepsini sattım..

Sonrada Song'u sattım..Lige tutunmaya çalışıyorum.
                    Ahmet Sari'yi sezon başlarken hazırlık maçlarında oynatıp biraz göz önünde tuttuktan sonra kiralık olarak önerip tecrübe kazanmasını sağladım ben. Nitekim ki Valencia hemen atladı.

Ferhat kendi alanında yıldızlardan oluyor zaten. Düzenli oynattıktan sonra hemen izlemeye takılıyor. Hemen hemen oynadığım tüm oyunlarda öncelikle Spartak Moskova izlemeye alıyor sonra Shaktar vb. diye gidiyor.

Keza Barış Memiş de düzenli oynarsa tüm Avrupa'yı peşinden koşturuyor.

Türkiyeden genç oyuncu olarak transfer edilebilecek oyuncuların başında Musa Çağıran gelir. Alıp oynatıp görün derim. Sertaç Eren, Muhammet Demir, Cumali Bişi, Necip Uysal, Emre Çolak, Berkin Arslan alınıp iyi paraya satılabilecek iyi oyuncular.

Yabancı oyuncu olarak Eyal Golasa, Ivan Vered ve Marco Verratti harikalar yaratır. Üçünü maksimum 2.5 milyon Euro'ya kapatıp 1 sene kiralığa gönderdikten sonra geri aldığınızda değerleri 3.5 milyon Eurodan başlar. 1 sene oynatın, yer açın minimum 7.5 milyon Euro'dan okutursunuz.

Jano Ananidze ve Gael Kakuta'yı iyi takip edip bedava alabilirsiniz. Yukarıda yazdıklarım aynen bunlar için de geçerli.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
                    Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Fatih bana bir öneri ver..Ben yıldızlarımı kendim bulmak istiyorum..Ama tavsiyelerin için genede teşekkürler..

Sana olayı şöyle anlatayım.Ya da dur..Şurayı oku anlayacaksın beni

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Manisaspor altyapısında bak funk.ordan habire eleman tavsiyesi geliyor bana.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih bana bir öneri ver..Ben yıldızlarımı kendim bulmak istiyorum..Ama tavsiyelerin için genede teşekkürler..

Sana olayı şöyle anlatayım.Ya da dur..Şurayı oku anlayacaksın beni

http://kasafisi.blogspot.com/2010/01...upheliler.html
                          Hehe. Hakkaten sinirli gitmişsin

Uyum için şöyle diyeyim. Öncelikle sık sık kaptan değiştirmek takım içinde huzursuzluk yaratıyor. Maçtan önce ve devre arası "Taraftar için oynayın" veya "Bol şans diliyorum" diye konuşma yapmak en doğrusu olur. Maçtan sonra ise yenilgilerde dahi olumlu yorum yapmaya yönelmek lazım.

Bir diğer taraftan kırmızı kart olayı. Kırmızı kartlarda "Uyarı Ver" seçeneği her zaman en uygun olanı. Asla ceza vermemek lazım yoksa moralleri taban yapıyor.

Ara ara haberlere "Go To Backroom Advice" gelir. Orada Asistan Menajer'in önerileri çok önemli. Iyi oynayan oyuncuları her zaman övmek lazım. Gelen transfer tekliflerini reddettiğinizde oyuncuların yine morali bozulur. Yine bu "övme" yoluyla halledebilirsiniz.

Futbol Eksikliği olan oyuncuları ara ara oynatarak sakinleştirebilir ya da transfer döneminde göndererek kurtulabilirsiniz. Bir de aklıma gelmişken oyunculara sözleşme imzalayıp imzalamayıcağına ve menajer önerip önermeyeceğine dair sorulardan kaçının

Uyumun bir diğer yanı da Personel kadrosundan geçiyor. 11 tane Coach kadrosunu en iyilerden kurmak çok önemli.
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Bak şimdi anlaşıldı olay.

Ben hep sizden galibiyet bekliyorum derim..Bekliyorum çünkü..Sonra hep 2 hafta maaş keserim idmana katılmayanlardan.

Oynayanı överim.Oynamayana söverim

He kontrat imzalarmısın diyede bir kaç kez sormuşluğum vardır..

Neyse hayırlısı bakalım, tavsiyeler için çok teşekkürler..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ne demek
                              Ben de üşenmezsem, şöyle SS'li bi' sunum yapacağım ama..
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu oyunu bir türlü Türkçe yapamadım windows 7 kullanıyorum bilgisi olan var mı bu konuda ?

Sorunun çözümünü bilen var mı?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X