Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezon başında herkesin düşer gözüyle baktığı Göztepe, ilk gruplar sonunda 18 maçta elde ettiği 38 puanla ligin bitmesine 2 hafta kala Play-off gruplarına kalmayı garantiledi.

Yorum

• İç sahada oynadığım 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik alarak müthiş bir grafiğe imza attım.

Yorum

• Ve o gerçek bir star...

Emrah Kol !

Son vuruşlardaki becerisi, adam geçmedeki ustalığı ve süratiyle şimdiden bir çok süper lig takımının dikkatini çeken Emrah Kol, Lig B'nin en çok gol atan futbolcusu.

Maç başına bir gol ortalamayla kırılması güç bir rekora imza attı.18 maçta 18 gol !

Yorum

• Yorum

• Play-off gruplarına 3-4'lük İstanbulspor galibiyetiyle başlayan Göz Göz son iki maçında gol olup yağdı.

Yorum

• Emrah Kol durdurulamıyor !

20 maçta 25 gol.

Yorum

• Oyunu kurup gerekli tüm patchleri yükledikten sonra Karadenizspor ile uzun soluklu olmasını dilediğim bir maceraya atılmış bulunuyorum. Bekle Süper Lig Karadenizspor geliyor.

Yorum

• Ben daemon tools indirdim şimdi ne yapmalıyım ? ? ?
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• 3. ligteki bir takımı yönetebilirmiyiz?

Yorum

• Türkiye liginde alamıyorsunuz.

Yorum

• fm 2010'u bugün oynamaya başladım,trabzonu seçtim,sparta prag'ı toplamda 8-1'le eleyip gruplara kaldım,gruplarda ilk maçımda valencia'yı 5-0 yendim ama nasıl oldu anlamadım oyunda hata falan var galiba

Yorum

• Oyunu açamıyorum bir türlü .

fm 2010 10.1.0f84702 çalışmayı durdurdu diyor.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Karadenizspor'u kısıtlı imkanlara rağmen ilk senesinde Bank Asya'ya çıkardım. Şuan takım 13. sırada hedef orta sıralarda bitirmek.Seneye ise Süper Lig Bu arada Trabzonspor'un kadrosuna bi göz atayım dedim devre arasında takıma Fatih Tekke'yi almışlar serbest transfer olarak. 10 maçta 7 golü var.

Yorum

• Fm 2009 da yeni kadrolara ait yamaya nerden ulaşabilirim.Ben de Alanzinho-Engin Baytar felan yok.
                              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Bu arada Bank Asya'da ki ikinci sezonumda sezon öncesi transferlere bi göz attım, Trabzonspor Hasan Üçüncü'yü kadroya dahil etmiş. Trabzonspor'da öze dönüş var. Fatih Tekke ve ardından Hasan Üçüncü

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X