Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güncelleme indirecekseniz yabancı sitelerden indirmenizi tavsiye ederim..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dataeditör Programından Tüm Takımların Yeni Transferlerini Ayarlarken Trabzonspor'u Es Geçmiyoruz Heralde..
      Bende datada sadece default a giriyor..Güncellemelere girmiyor...Oyun 8,0,0 ben üstüne 8,0,2 yi ekledim datadan sadecee 8,0,0 a giriyor..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Arkadaslar bugün promosyondan FM08 i satin aldim, kadrolari nasil güncelleyebilirim acaba ?
        Trabzonspor
        FC Barcelona MSV Duisburg
        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güncelleme indirecekseniz yabancı sitelerden indirmenizi tavsiye ederim..
          Mesela...?

Yorum

• AA Gent ile oynuyorum. İlk sezonun sonlarına geliyorum yavaş. İlk 2-3 sezonumu gözden çıkardım. İlerde gelişecek olan oyuncuları alıp şu anda kötü oldukları halde oynatıyorum. Zuculini,smolov,ochirosii mesela bunlardan birkaçı. Bu yapı içersinde önerebileceğiniz oyuncu varmı? Çok iyi gelişen fiyatı en fazla 1milyonEuro olan?

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              AA Gent ile oynuyorum. İlk sezonun sonlarına geliyorum yavaş. İlk 2-3 sezonumu gözden çıkardım. İlerde gelişecek olan oyuncuları alıp şu anda kötü oldukları halde oynatıyorum. Zuculini,smolov,ochirosii mesela bunlardan birkaçı. Bu yapı içersinde önerebileceğiniz oyuncu varmı? Çok iyi gelişen fiyatı en fazla 1milyonEuro olan?
              Vaclav Kadlec, Lewandowski, Rapnik, Jose Salomon, Ruben Rochina, Erasmus, Vakhit Orazsakhedov. Bunlara bir bak

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mesela...?
                Bunu kullanıyorum şuan.3 Ağustos'a kadar olan tüm transferler eklenmiş durumda.Ek olarak profillerde de performanslara göre düzenlemeler var.

Devenez le meilleur des coachs sur le jeu Football Manager 2024. Améliorez-vous avec nos guides et astuces pour devenir imbattable et gagnez enfin vos matchs.
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayarlarda hızlandırabilirsin.
                  Ayarlardan nereden hızlandırılıyor yazarmısın Atakan bende kuzenime ileticem
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• Trabzonspor Kariyerim dolu dizgin devam ediyor . Lig'de 8 maç sonunda sivasspor beraberliği dışında hiç puan kaybetmedim .

Yenilmeyen tek takım olaral lig'de 1.Sırdayım . Seleznyov takımı tek başına sırtlıyor , ona destek Gabric Ve zaman zaman alanzinho'dan geliyor .

Yattara sakatlıklar ile boğuşuyor Devre arası yabancı kontejan'ını açıp seleznyov'un Yanına Lewandowski'yi Almayı planlıyorum .

Yorum

• Tersten de olsa 61 yazmayı başardım....
                      Kadrom cok harika,3. sezonumda Ş.liginde Ceyrek finale yukseldim.
                      Adriano her mac gol atıyor...
                      Yanına pivot santrafor lazım Peter Crouch'ı transfer ettim sezon sonu gelicek,yedek olarak da Martin Fenini aldım...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende datada sadece default a giriyor..Güncellemelere girmiyor...Oyun 8,0,0 ben üstüne 8,0,2 yi ekledim datadan sadecee 8,0,0 a giriyor..
                        Güncellemelere neden girmiyor cevap lütfen...
                        İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ayarlardan nereden hızlandırılıyor yazarmısın Atakan bende kuzenime ileticem
                        Cem ben 2008 oynuyorum hepsinde aynıdır..

Ayarlar-General-Fikstür İşleme-En hızlı durdurulamaz yazıyor bende..
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor Kariyerim dolu dizgin devam ediyor . Lig'de 8 maç sonunda sivasspor beraberliği dışında hiç puan kaybetmedim .

Yenilmeyen tek takım olaral lig'de 1.Sırdayım . Seleznyov takımı tek başına sırtlıyor , ona destek Gabric Ve zaman zaman alanzinho'dan geliyor .

Yattara sakatlıklar ile boğuşuyor Devre arası yabancı kontejan'ını açıp seleznyov'un Yanına Lewandowski'yi Almayı planlıyorum .
                          Kardeşim Gabric'in yetenek sayfasını paylaşabilirmisin sana zahmet.
                          Benim databasede gabric gözükmüyor. Merak ettim yeteneklerini.

Yorum

• Karadenizspor ile kariyerime başladım
                            Yönetimden transfer bütcesi istememe ragmen sonucsuz kaldı,Malesef transfere harcanacak 1 kurus cıkmadı.. Kadroyu yeterince tanımaya calıstım. 5-6 hazırlık macı oynadım,Taktiklerimi belirlerdim Lig başladı ilk 7 hafta sonunda liderdim ama ondan sonra inanılmaz bir düşüş yaşadım.. Trabzonspor paf takımından gelen oyuncular yetersiz.. Zaten biraz iyi oyuncular Karadenizspor'a gelmiyor bile (Örneğin Göksu )
                            Çıkmaza girdim,hangi taktiği denesem başarılı olamadım. Kadro cok kısıtlı..

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Karadenizspor ile kariyerime başladım
                              Yönetimden transfer bütcesi istememe ragmen sonucsuz kaldı,Malesef transfere harcanacak 1 kurus cıkmadı.. Kadroyu yeterince tanımaya calıstım. 5-6 hazırlık macı oynadım,Taktiklerimi belirlerdim Lig başladı ilk 7 hafta sonunda liderdim ama ondan sonra inanılmaz bir düşüş yaşadım.. Trabzonspor paf takımından gelen oyuncular yetersiz.. Zaten biraz iyi oyuncular Karadenizspor'a gelmiyor bile (Örneğin Göksu )
                              Çıkmaza girdim,hangi taktiği denesem başarılı olamadım. Kadro cok kısıtlı..
                              Taner Taktak ve El Yasa'yı transfer et iyi oyuncular hemde geliyolar karadenize.
                              El Yasa oyuna serbest transfer olarak başlıyo. geç kalmamışsan imza attırırsın.
                              Taner içinde 10-15k lik bir teklif yetiyo.onu almak içinde bi kaç oyuncunu satman gerekiyor.
                              Ben karadenizle ilk sezonda bank asya ya çıkmıştım.Yükselme grubunda şampiyon olarak üstelik.Free transferleri iyi yapmak gerekiyor.
                              En son T.B_1461 tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 14:06.

Yorum

• İlk olarak peacelove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Taner Taktak ve El Yasa'yı transfer et iyi oyuncular hemde geliyolar karadenize.
                                El Yasa oyuna serbest transfer olarak başlıyo. geç kalmamışsan imza attırırsın.
                                Taner içinde 10-15k lik bir teklif yetiyo.onu almak içinde bi kaç oyuncunu satman gerekiyor.
                                Ben karadenizle ilk sezonda bank asya ya çıkmıştım.Yükselme grubunda şampiyon olarak üstelik.Free transferleri iyi yapmak gerekiyor.
                                tşk,
                                hangi versiyonda oynuyorsun?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X