Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Keirrison'u Barcelona 16 Milyon Avro'ya Palmeiras'tan almış. ( FM'de değil gerçek hayatta )
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Fiorentina 1-0 Trabzonspor

Trabzonspor 0-0 Fiorentina

İki maçta da çok iyi oynamamıza rağmen elendik .

Ronaldinho tam bir hayal kırıklığı , hiçbir varlık gösteremiyor , sene sonu yollarımızı ayıracağız büyük ihtimalle .

Ligde 9 puan farkla lideriz hala , 25. hafta .

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bu editörü kullanamıyorum...Fm 08 oynuyorum..Oyun 8.0.0 dan başladığı için üzerine 8.0.2 hatta Geçen sene devre arasındaki transferlerin olduğu dosya yükledim...Şimdi oyunun editöründen 8.0.2 yi açması için tıklıyorum açmıyor...8.0.0 ı açmak isteyince açıyor ama ben onu oynamıyorum...Yardım edermisiniz sorun nedir..
        Yardım lütfen !
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Vee şok haber !

Co Samet , İnter'in yıllık 8.25 milyon euroluk teklifini kabul etti .

Trabzonspor tarafından hain ilan edildi .

Co Samet : Benim de hedeflerim var , iyi bir takım bıraktığımı düşünüyorum , bu takım her türlü şampiyon olur .

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Keirrison'u Barcelona 16 Milyon Avro'ya Palmeiras'tan almış. ( FM'de değil gerçek hayatta )
            Ben de duydum abi. Bakalım FM diyorsa doğrudur efsanesi devam edecek mi?

Bir patlama da Marquinhos'dan bekliyoruz artık)
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• Ramireste gitti zaten Benfica'ya yeni FM'de kimi transfer edecez yahu.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün Canım Sıkıldı Ve Trabzonspor İle Yeni Kariyerimde Yol Almaya Başladım .
                Sezon Öncesi Takviyeleri Editör Yolu İle Yaptım . Engin , Tjikuzu , Ferhat , Zafer Bende .

İsaac Manisa'da Kiralık , Papy Mvv'de Kiralık , Brüls'ü 2010'da Çağıracağım , Hüseyin'de Bursa'da .

Fazla Bir Transfer'e İhtiyaç Olduğunu Sanmıyordum . Sol Kanat'a Gabric'i ( ) Transfer Ettik .
                Santrafor Eksikliğimiz'de Göze Çarptığı İçin Yine Aynı Takımdan Nikola Kalinic'i 5 Milyon CVivarı Renklerimiz'e Kattık .

Colman'ı Oyun Başında 4.2 Milyon'a Anderlecht'e Kakaladık

Tayfun Cora Satılık Listesinde Şuan , Yerine Abdurrahman Veya Orhan Şam'ı Düşünüyoruz .
                Yabancı Kontejan'ımız Dolu .

Lig'de İlk Maç Gs İle .

Bir Sağ Bek Transfer'i İle Transfer'i Kapatacağız .
                Bence Tayfun'a şans ver süper oynuyor benim takımda.Orhan'la değişmeli oynuyorlar.
                Colmandante

Yorum

• Yeni FM'de Zuculini , Guilherme , Ramires , Kimse Yok

Yeni Yıldızlar Çıkar .

---

Osman Abi Bikere Listeye Koyduk , Daha Futbol'a Dönmez

Yorum

• Bir maçta 27 şut çekip 7'si kaleyi bulur ve bunun sadece 1'i gol olursa; üstelik forvet hattınızda Obertan-Ramires-Santana-Balotelli-Seleznyov varsa ne yaparsınız?
                    * Deplasmanda 1-1 biten son Kayserispor mücedelesi.
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• 2013 sezonundayım arkadaşlar , bana üst düzey bir stoper önerebilirmisiniz .

İnter'deyim ilk 11 için .

Yorum

• Futbolu bıraktım.Yıl 2018
                        7 Türkiye Şampiyonluğu
                        8 Fortis Türkiye Kupası Şampiyonluğu
                        7 Süper Kupa Şampiyonluğu
                        2 UEFA Kupası Şampiyonluğu
                        1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
                        1 Avrupa Süper Kupası Şampiyonluğu
                        1 Dünya Kupası Şampiyonluğu
                        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2013 sezonundayım arkadaşlar , bana üst düzey bir stoper önerebilirmisiniz .

Bende Rahamim diye İsrailli bir oyuncu vardı bir araştır derim. Bayern Muncihte mi ne şu anda bende 2015.
                          Olmadı Martin Caceres'i alabilirsin.
                          En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 23.07.2009, 19:53.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Los Galacticos'u İnter'e uygulamayı düşünüyoruz . Bu doğrultuda ilk transferimizi gerçekleştirdik .

Lionel Messi'yi 88 milyon euro karşılığında transfer ettik , Messi sene sonunda kadromuza katılacak .

Yorum

• Diakhate'ye bakabilirsin çok güçlü bir oyuncudur kondüsyon olarakda çok iyidir maç bitiyor adamın kondüsyonu halen 100

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2013 sezonundayım arkadaşlar , bana üst düzey bir stoper önerebilirmisiniz .

Mamadou Sakho veya Federico Fazio...
                                Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                                Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X