İlk olarak samets61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuonanotte yi forvettemi oynatıyorsn yoksa kanattamı
............Gökhan Ünal............
Alan.......Buonanotte...Yattara
- Alıntı
Yorum
-
fm 2009da avrupa kupalarına katılmak çok önemli trabzon ilk sene gidemiyo avrupaya kayseri türkiye kupasını aldığı için uefaya gruplardan katılıyo.. kayseri gelen oyuncular trabzona gelmiyo..tabi diğer sene avrupa kupalarına katılırsan durum farklı..I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet arkası oynatıyorum .
............Gökhan Ünal............
Alan.......Buonanotte...Yattara
bu arada logo yamasını nereden indirdin?
türkiye liginin doğru düzgün bir logo yamasını bulamadım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar internetten yığınla logo paketi indirdim ama bir işe yaramadı
nasıl yapılacaını bilen varmı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sessegnon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl işe yaramadı ne sorun var?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6. yılı oynuyorsan Buonanotte iyi bir takıma transfer olmuştur mutlaka , 10 milyonun sadece ona dahi yeteceğini sanmıyorum.
veee 10 Mio aldikforvet arkasi oynatabilirim kendilerini
de yer yok takimda
En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 14.07.2009, 17:05.Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyunda gözükmüyor
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009\cache
Klasörünü boşaltınız. Application Data’yı klasörünü görebilmek Araçlar-Klasor Seçenekleri-Görünüm kısmına gelerek “Gizli Dosya ve Klasörleri Göster” yazısını seçmelisiniz.Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
Bugün Trabzonspor ile ilk sezonu bitirdim. Fakat yabancılarımı iyi fiyattan satamadım Alanzinho elimde kaldı Yattara 11,5 milyon YTL ye gitti. Suchy,zuculini,sofiane,marquinhos,alexi aldım yabancı olarak. Bonservissiz 10 tane felan oyuncu aldım. Kadro baya bir şişti nasıl kadro kuracağımı bilmiyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArsenal Porto Kiew Sampiyonlarl ligi grubum cok kolaymis
arsenalden bir yenilgi bir beranerlik 1
portodan bir galibiyet bir beraberik 4
d.kiev den 2 galibiyet aldın mı 6
toplam 11 puan yapar
evet aslında çıkabilirsin
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerekli işlemleri yapmadın o zaman.
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009\cache
Klasörünü boşaltınız. Application Data’yı klasörünü görebilmek Araçlar-Klasor Seçenekleri-Görünüm kısmına gelerek “Gizli Dosya ve Klasörleri Göster” yazısını seçmelisiniz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneresi kolay
arsenalden bir yenilgi bir beranerlik 1
portodan bir galibiyet bir beraberik 4
d.kiev den 2 galibiyet aldın mı 6
toplam 11 puan yapar
evet aslında çıkabilirsin
Arsenal 2-o kaybettim
Porto 2-0 Kaybettim
gercektende cok olay Ilk macta hakem suclu Ikinci macta Futbolcular 3 macta taktik ayni idi suclu biziz kabul ediyoruzGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
Yorum