Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son Sampiyonun MAdrid Oldugu Sampiyonlar ligine 2ci siradan Girip Rakip feyenord u eleme istiyoruz

Bu Güce Sahibiz

Sene 2012 Ünlü birinin artik gelmesi lazim takima Kimi öneririsiniz
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben direkt yedek paf takıma yolluyorum. Sözleşmesi bitince nereye giderse gitsin.
      Bende Yattara gitmek istiyor.Napıyım İlhan?çççççç

Haftada 2 gün antrmena gelmiyor.Klasik Yattara işte.
      Colmandante

Yorum

• Şampiyon kadroya Zarate takviyesi.

2009-2010 Trabzonspor kadrosu.

Newcastle'ın Owen önerisi.
        Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şampiyon kadroya Zarate takviyesi.

2009-2010 Trabzonspor kadrosu.

Newcastle'ın Owen önerisi.
          hocam zarateye antrenman ver adamın özellikleri düşmeye başlamış yahu...
          arpasından mı kestin ? ...
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Zuculini Favori Ön Libero'm

Hep Ocak 09'da Geliyor Ama Olsun . Mükemmel Oluyor İlerki Yıllarda .

Yorum

• Orta sahanin sag ina Önerebilceginiz birisi var mi ?

Feyenord u Ilk macda 3-0 Yendim

Yorum

• Bol gol lü bir karsilasma 4-4 Bitti Ikinci mac

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Orta sahanin sag ina Önerebilceginiz birisi var mi ?

Feyenord u Ilk macda 3-0 Yendim
                  Bursadan İsmail Göktaş, Belediyeden Erman Kılıç solda sağda oynuyor, Kelvin Ettuhu mu ne Nijeryalı çok faydalı olur.kontejanın varsa.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende Yattara gitmek istiyor.Napıyım İlhan?çççççç

Haftada 2 gün antrmena gelmiyor.Klasik Yattara işte.
                    Gelmesin. Bırak gezsin. Bazı futbolcular özeldir. Mesela benim takımda Simao Sabrosa var. Antrenmanlara çıkmıyor. İstiyorsan hiç çıkma sorun yok diyorum. Uyarı bile vermiyorum. Şimdi eşşşşek gibi takımda kalmak istiyor.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yeni kariyere başlamak istiyorum ama eski zevki alamıyorum .

Bir önerisi olan var mı takım , lig vs ?

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni kariyere başlamak istiyorum ama eski zevki alamıyorum .

Bir önerisi olan var mı takım , lig vs ?
                        Abi
                        Bence , En İyisi 2.Ligden Veya 3.Ligden Hilesiz Küçük Bütcelerle 1.Lige Takımı Çıkartmaktır En Zevkli OLan , Ve Bana Göre , Gerçek FM ci Ozman oLursun Agırmı OLdu ne
                        Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• Valla İngiltere Championship çok zevkli oluyor ben Fm 2008 de ingiltere 1.ligden Walsall'ı almış Championship'e 1.sezonda çıkmış. Championship'de ilk sezon ortalarda bitirip. Arsenal Liverpool Manu Tottenham dan kiraladığım oyuncularla(belli bir sınır var yanlız bana kalsa 11 oyuncu kiralardım ). Premier Lige çıktım. 4 sezonda Premier Lige çıkardım 1.ligden 2 lig atladık. ve Premier Lig'de ilk sezon orta sıralarda bitirdik oyunu 09 çıkınca bıraktım. Tek sinir bozucu şey Work Permission, çok iyi genç yetenekleri dahi takıma getiremiyorsun.

Yeni bir heyecan arıyorsan Abd de olabilir Draft falan ayrı bir heyecan oluyor.
                          --------------------------------------------------------------------------------
                          SON DK SON DK FLASH FLASH

Ersun Yanal istifa etti. Trabzonspor Ersun Yanal ile yolları ayırdı ve yeni menejer aranıyor. Bursaspor ile son 2 yılın şampiyonu Sefa Mourinho lakaplı antrönör ligde lider durumdayken Bursaspor'dan istifa edip Trabzonspor'a geçecek mi. Gelişmeler az sonra.

Bazılarına göre bursa da çok iyi ivme yakalmış ve bu sene üst üste 3.zafer ilan edip hat-rick yapma şansı varken Trabzonspor'a gitmesi mantıksız görünürken.
                          Trabzon'un has öz evlatlarından ve koyu Trabzonsporlu olduğu bilinen Sefa Mourinho adlı şahısın artık fedakarlık yapıp ligde 7. sırada olan Trabzonu kurtarma zamanı geldiği konuşuluyor.
                          Sefa Mourinhonun adı daha önce Barcelona,İnter,Lazio,Mallorca,Valencia,Schalke gibi takımlarla anılmış bu takımlarla ilgilenmediğini açıklamıştı.

Sefa Mourinho ise Bursaspor'u şampiyonluk yolunda yanlız bırakamayacağı Trabzonspor ile sezon sonunda görüşebileceğini söyledi. Ayrıca para konusunda problem çıkarmayacağını ekledi.

İşte Ligde Son Durum. Ve Sefa adlı menejer Trabzonspor ile adı geçince iş için başvuru yaptı. Anlaşma çok yakın Bursaspor'a yeni sezonda çok önemli isimler gelecekti ve bunları reddedip tüm madde refahı reddedip Trabzonspor'a gidiyor gibi

Asıl düşünülen konu Bursaspor'da birçok oyuncunun favori personeli noktasına gelen teknik direktör sefa, trabzonspor'a bu oyuncularda kimleri taşıyacağı.

Bursaspor antrönörü gidici olduğunu açıklayınca takımda moraller 0 oldu ilk maçta i.b.b ye mağlup oldular.

Ve Bursa 2.liğe geriledi.

En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 11.07.2009, 23:21.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ve namaglup sampiyon takim trabzonspor
                            ama malesef karadenizspor 1.lige ciktigi ilk sezonda ligten düstü

Yorum

• Ihsan abi verdigim taktikler ise yaramis demek

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ihsan abi verdigim taktikler ise yaramis demek
                                hehe senin verdigin taktikle karadenizsporu ikinci lige düsürdük malesef
                                bu sene baya bi revizyona gitmem sart. önümüzdeki sezon cok zor gececek malesef.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim