Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir şampiyonluk daha yaşadık.
    Şimdi yavaş yavaş istediğimiz yere geliyoruz.
    Bu sefer hedef, Avrupa Final'i...
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• Marquinhos'u Liverpool'dayken alamamıştım. Şimdi tekrar teklifte bulundum. Dudak uçuklatıcı bir teklif daha sundum. 20 milyon euro.. Ayrıca Marquinhos'un profiline girince Favori Personeli'nin Jose İlhan olduğunu gördüm.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bursaspor ile şampiyonlar liginde gruplarda O.Lyon'a averajla elendik. Çok moral bozucu bir durum oldu ama Uefa kupası tesellimiz oldu.

Uefa da ilk maçlarda rahat geçtik rakibimiz PSG ve şu an Fransa Lig lideri.

İlk maçta deplasmanda istediğimizi bulamadık.

Sercan'ın sakatlanması 2.maç için ümitleri hepten azalttı.

Ancak devre arası 1-0 önde kapattığımız maçta takım birden çoştu ve 4-0 'ı yakaladık. Fakat yediğimiz uzaktan bir gole kurban olduk ki taktiksel hatayı kendimde buluyorum 4-0 öndeyken takımı geriye çektim ve 3 dk sonra gol yedik.
        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 07.07.2009, 23:09.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Oyunda 2.sezonum..İşte bu sonuç Şampiyonlar Ligi Şampiyonluguna bedel benim için..Hile hurda vs. işim olmaz..Save'i atayım ineceleyin isterseniz..

Amr Zaki tek başına dagıtıyor..Arada Gökhan bidenecukta ben atayım diyor

Ha bu arada Zaki'yi 2.defa alıyorum bir oyunumda..Aalborg'u çalıştırırken almıştım gol kralı olmuştu Danimarka'da..Humberto Suazo'yu getiremeyince ona yöneldik ve oynadıgı 9 Lig maçta 10 gol atarak bizi yanıltmadı..2M€'ya aldım..15M€ civaı satıp finansı rahatlatmak ve avrupa pazarından kaliteli isimler getirmek istiyorum..Ayrıca ikinci sezon başında Man Utd ile sözleşmesi biten Ben Foster'ı alın gözünüz kapalı kaleye koyun..şuana kadar 4 maç kazandırdı bana çok netsöyleyebilirm..
          En son Murat GENEL tarafından düzenlendi; 07.07.2009, 23:12.

Yorum

• Kalede Sinan Bolat'tan başkasına güvenmem
            Zaten Foster bende as kaleci olmuş Manu da
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Jose İlhan'lı Valencia'nın zirve tırmanışı devam ediyor.

Valencia'nın başına geçtiğimde ilk maç Sevilla ile oldu. Deplasmanda 1-0 kazandım. Daha sonra A. Bilbao deplasmanında 2-1'lik zaferle döndüm. Son olarak gazabıma uğrayan takım, maçın başında 10 kişi kalmama rağmen Barça oldu.

Moutinho mükemmel bir çıkış yakaladı benimle. Ayın futbolcusu olmasını bekliyorum.

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              Eduardo Galeano

Yorum

• Nuri Şahin, 8'i peşin geri kalanı 24 ay vade seçeneğiyle toplam 38 milyon Dolar'a Trabzonspor'da...
                En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 08.07.2009, 00:27.
                İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nuri Şahin, 8'i peşin geri kalanı 24 ay vade seçeneğiyle toplam 38 milyon Euro'ya Trabzonspor'da...
                  O para çok değil mi Miraç.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O para çok değil mi Miraç.
                    Hemde inanılmaz çok. Ama o bölgeye bir Türk lazımdı ve en iyisi Nuri'ydi.
                    İşte BMN!*

Yorum

• Marquinhos ve Luis'i aldım. Luis'i Liverpool'da keşfedip as takıma çıkarmıştım. Değerini katlamıştı. 170bin'e Liverpool as takımına aldığım adamı 2,5 milyon euroya transfer ettim. İlk maçında gayet iyi oynadı. Marquinhos golünü attı.

Moutinho atmaya ve attırmaya devam ediyor. A. Madrid'i 3-0 gibi bir skorla geçtim. Önümüze bakmaya devam ediyoruz.

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

• Marquinhos tamı tamına 65 milyon'a Milan'da...
                        Trabzonspor rekor kırmaya devam ediyor...
                        İşte BMN!*

Yorum

Hemde inanılmaz çok. Ama o bölgeye bir Türk lazımdı ve en iyisi Nuri'ydi.
                          Florentino Perez bütün piyasayı alt üst etti yahu.
                          Bordomavi.net

Yorum

Nuri Şahin, 8'i peşin geri kalanı 24 ay vade seçeneğiyle toplam 38 milyon Euro'ya Trabzonspor'da...
                            Takım içi dengeler?
                            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Jose İlhan'la Valencia'nın başkaldırışı sürüyor.

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X