Onur iyi kalecidir Hüseyin. Onu oynatsana.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Volkan Babacan'ı almıştım ben aynı sebepten, kenarda dursun diye. Ama ağlayıp durdu oynamak istiyorum diye. Takımın ahengini de bozdu. Size tavsiyem, bol bol transfer yapıp işin şeyini çıkartmayın. Taktiğinize ve elinizdeki joker oyuncu, mesela Serkan gibi, sayısına göre değişsin alternatif oyuncu sayıları. Tek forvet oynuyorsanız mesela 3'ten fazla forvet olmasın, yoksa ağlayıp sızlıyorlar. Sonra laf geçiremiyorsun takıma.. Aheng, uyum, takım ruhu çok önemli..A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk sezonum ara transfer dönemi başladı. Yattara'yı 11 Milyon Eurodan kulüplere önerdim. Zenit 10.5 Milyon Euro veriyor satsam mı? İyi mi sizce bu kadar teklif
Hiç düşünme sat
- Alıntı
Yorum
-
yahu finaller var...başlığı görünce dayanamayıp dalıyorum fm ye...bu başlık yokedilsin...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut, bende forvet arıyordum çok iyi iki isim buldum ama param yetmedi.
Sen bir bak istersen ;
1.Salvador Cabanas
2.Oscar Cardozo (Benfica)
Özellikle Cabanas için çok iyi bir rapor aldım hatta takımında 18 maçta 19 golle oynuyordu ama param olmadığı için alamadım.
Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana Yerli Gölcü lazimSana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSercan Yıldırım yada NobreGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
Yorum