Yeni sezona başladım ilk maçta Bjk maçıydı 2 -0 öndeydim 2-2 bitti maç çıldırcam...Aynı şekilde Avni Aker de Ankaragücüne 1-0 yenildim..Adamlar bir şut çekti gol oldu...ama ne goldü..Sonra ne yaptıysam olmadı..Sivas ı deplasmanda mağlup ettim...Gökhan fena oynuyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarı bitimine 1 hafta kaldı , 28 puanla 3. sıradayım Fener 35 puanla lider .
Şampiyonluk zor ama ilk 2'ye gireceğim.
Forvette İsaac'ı sene başında Ankaraspor'a kiralamıştım , şu an acil bir forvete ihtiyacım var arkadaşlar .
Maliyeti en fazla 4-5 milyon euro olan ve bulduğunu atan bir forvet var mı bildiğiniz?
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
- Alıntı
Yorum
-
Menejerlikte bir nevi strateji oyunu gibi aslında.Nerde nasıl davranacağını kimle nasıl oynayacağını nasıl tedbir alacağını çok iyi ayarlamak gerekiyor.Çok ince ayrıntılar var. Maç ortası ve sonrası maç yorumları mesel a çok etkili bu yönde. Aynı şekilde takım oyun ayarlarıyla oyuncu ayarlarının birbiri ile örtüşmesi gerek.
Örneğin takım ayarlarında hem atak futbol tercih edilip hem kontro atak ayarlanırsa uyum bozukluğu oluyor.Bu bile takımı etkiliyor. Yani atak oynayan bir takım neden kontra atağa kalksın ki mantığı gibi.
Oyuncu aranırken özellikle forvet konusunda en büyük hata sadece bitiriciliğe bakmaktır. Güç ,ivme, top sürme ve teknik mutlaka iyi olmadır forvetlerde.
Kanat oyuncularında hız, top sürme, orta,güç ve pozisyon alma ilk bakılacak yerlerdir.
Birde oyuncuya göre taktik değil, taktiğe göre oyuncu bakılmalıdır.Yani elinizde özellikleri çok iyi olan bir wr yani defansif arka kanat sağ oyuncu var.Sırf bu oyuncuyu kullanmak için 4/4/2 taktiğinde bu oyuncuyu sağ açık oynatmamalı.
Aslında daha çok bu tip püf noktaları var.Oynadıkça kurcaladıkça ortaya çıkıyor hepsiZaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut 1 YIl sakatlandi
Gökgani da satmistim Bana Acilen yerli forvet lazim.
Sen bir bak istersen ;
1.Salvador Cabanas
2.Oscar Cardozo (Benfica)
Özellikle Cabanas için çok iyi bir rapor aldım hatta takımında 18 maçta 19 golle oynuyordu ama param olmadığı için alamadım.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut, bende forvet arıyordum çok iyi iki isim buldum ama param yetmedi.
Sen bir bak istersen ;
1.Salvador Cabanas
2.Oscar Cardozo (Benfica)
Özellikle Cabanas için çok iyi bir rapor aldım hatta takımında 18 maçta 19 golle oynuyordu ama param olmadığı için alamadım.
Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana kaleci tavsiyesi lazim.
onur iki sezondur kalemi koruyor, takimda tek kalecim.
tolgayi bremene 1,7 mio € sattim. sylvada sezon basinda bedelsiz lille transfer oldu''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana kaleci tavsiyesi lazim.
onur iki sezondur kalemi koruyor, takimda tek kalecim.
tolgayi bremene 1,7 mio € sattim. sylvada sezon basinda bedelsiz lille transfer olduKarar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
- Alıntı
Yorum
-
Finaller bitti, fm'de kariyerime devam etmeye başlamış bulunmaktayım. Sabahlar olmasın
- Alıntı
Yorum
-
Ben olsam satardım..
Benim FM kariyerime gelecek olursak, ilk sezonumu "üçüncü" bitirdim.. 33.hafta İnönü deplasmanından galibiyet ile dönebilsek CL'ye gidiyorduk, ama olmadı. Sağlık olsun... Bu seneye bomba gibi girmeyi hedefliyorum. Transfer piyasasının altını üstüne getirdim. Cale, Gökhan, Isaac şuana kadar sattıklarım. Anlaştığım oyuncular bir hayli fazla. Forvet arıyorum hala. Bulduğum yerde, kapacağım. Transfer bütçem, 14 milyon euroydu en son. Buna göre önerilerde bulunabilirsiniz...Selçuk'u da satarsam, 20'ye yaklaşır.
Orhan Şam, Murat Ceylan, Bilica, Kerim, ElYasa, Nobre, Daniel Carvalho, Borges, Bida, Marquinhos anlaştığım oyunculardan. Bir kaç kişi daha var ama aklıma gelmiyor isimleri...
Umut, Song, Alanzinho devre arası satılmıştı zaten. Gerçi Alanzinho'yu yönetim satmıştı.
İlk sezonuma geri dönersek, Türkiye Kupasında yarı finalde elendim. Galatasaray 80 küsürde Uğur ile attı golü. Ben de bilgisayar başında kahroldum.. Yattara, en iyi yabancı seçildi ligde. Isaac, kupanın en iyi oyuncusu gibi bir şeydi. Gökhan'da kupada gol kralı. Selçuk ve Gökhan ligin en iyi yerlilerinde ilk üçteydi. Birinci Mehmet Çakır.
Forvet aramamın yanında, kaleci de arıyorum. Ekleyeyim. Bir de bulursam, sol bek alırım. Çağlar'a alternatif. Türk olacak tabii ki...
- Alıntı
Yorum
Yorum