Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur iyi kalecidir Hüseyin. Onu oynatsana.
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Onur oynuyor zaten. Performansıda üst düzey. Ama başka kalecim yok. Tony'yi satıyorum bir aksilik olmazsa. Tolga'yı zaten sene başı satmıştım. Kalecide Türk olursa, fena olmaz. Yabancı sınırında zorlanacağım gibi gözüküyor... Son sözümde Özer'e. Bir adam hep sakat olur mu yahu?!

Yorum

• Volkan Babacan'ı almıştım ben aynı sebepten, kenarda dursun diye. Ama ağlayıp durdu oynamak istiyorum diye. Takımın ahengini de bozdu. Size tavsiyem, bol bol transfer yapıp işin şeyini çıkartmayın. Taktiğinize ve elinizdeki joker oyuncu, mesela Serkan gibi, sayısına göre değişsin alternatif oyuncu sayıları. Tek forvet oynuyorsanız mesela 3'ten fazla forvet olmasın, yoksa ağlayıp sızlıyorlar. Sonra laf geçiremiyorsun takıma.. Aheng, uyum, takım ruhu çok önemli..
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• cok gol kaciriyorum ya. basit de goller yiyorum

Yorum

• Hüseyin kalede Sinan Bolat bir,Onur kıvrak 2dir benim içinİkisinin üstüne tanımam...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Aldım Sinan'ı, yani kulübüyle anlaştım. Ben doğuştan Fener'liyim demezse, bende artık. Aynı şekilde, sola da İsmail Köybaşı'yı aldım.. Tek sıkıntım forvet. Bakalım, ne olur. Bu arada hazırlık maçları ayarlamayı unuttum. Şimdi hiçbiri kabul etmiyor. Aldık başımıza iş. Bulacağız artık.

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk sezonum ara transfer dönemi başladı. Yattara'yı 11 Milyon Eurodan kulüplere önerdim. Zenit 10.5 Milyon Euro veriyor satsam mı? İyi mi sizce bu kadar teklif
                Banada teklif verselerde satsam

Hiç düşünme sat
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• yahu finaller var...başlığı görünce dayanamayıp dalıyorum fm ye...bu başlık yokedilsin...
                  21.12.2009 Unutmayacağız...
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                  Cemil Usta
                  Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Ola bu Yattara artist çıktı ya. Sattım adamı anlaşamadı kulüple. Eee bekleyen 4 tane oyuncu var onların transferi Yattara'nın keyfi yüzünden iptal oldu.

Hüseyin de tutturdu ilk onbir oynat beni. Takımda huzursuzluk yaratıyormuş. Aldım onu ilk 11'e sakatlandı. 4-5 ay yok ççç

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mahmut, bende forvet arıyordum çok iyi iki isim buldum ama param yetmedi .

Sen bir bak istersen ;

1.Salvador Cabanas
                      2.Oscar Cardozo (Benfica)

Özellikle Cabanas için çok iyi bir rapor aldım hatta takımında 18 maçta 19 golle oynuyordu ama param olmadığı için alamadım .
                      Cabanas Süper Futbolcu bende ilk sezon param yetmediği için alamadım ama 2. sezon 4.1m £ ya aldım. Pek asist yapan bi tip değil ama 20-30 gol arası kesin atıo.. Cardozo yu alamassınız zaten Klüp kabul etsede Benfica nın oyundaki popülerliği T.S den daha yüksek olduğu için gelmez..
                      Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                      Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Federico laurito diye bir forvet var, az paraya alabilirsiniz, degerlendirmesi cok iyi kesinlikle bakmanizi oneriyorum
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ve 61 plaka yaptim
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Bana Yerli Gölcü lazim
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bana Yerli Gölcü lazim
                              Sercan Yıldırım yada Nobre
                              Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                              Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sercan Yıldırım yada Nobre
                                Sercan a 6 Mio istiyorlar bende o kadar yok Pektemeki aldim 3 mio
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X