Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ligi 6 Bitirdim yönetime söz verdim sene garanti avrupa var diye

Martinsi alicam kafaya koydum
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• arkadaşlar türkçe patch var mı? yardımcı olabilir misiniz?
      Şafak olmuş comolokko

Yorum

• bu nilmar ı nerde oynatıyorsunuz bana bi söyleyin her yerde denedim bana mısın demedi. elimde patlıyacak sonunda
        ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• son 3 günüm kaldı managerle kavuşmamıza......

Yorum

• Millet bazı oyuncular görünmüyor falan demişsiniz oyunu açarken(ligleri seçerken altta) huge database yaparsanız görünür pek çok oyuncu çokta lig açmanıza gerek kalmaz.
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• hay ben bu marquinhos un. 16 lig maçında 17 gol 5 asistle oynuyordu sezon sonu sözleşmesi bitecek diye yeni sözleşme önerdim kabul etmedi. sezon sonunda bonservissiz valencia ya gidecek. hiçbişeye yanmam da verdiğim 11 M a yanarım
              ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• off off kötü koyar adama..
                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                Бургундия синий
                61

Yorum

• 15 mac sonrasinda daha hic yenilgi yuzu gormedim, cok atip cok yiyorum ama her seferinde daha cok atiyorum bazen tam yenilecegim derken beraberligi pes pese attigim son dakika golleri ile kurtarmasini biliyorum.. en yakin takipcim sivasspor hersey cok guzel gidiyor... Fener, gs , ve besiktas'i zorlanmadan yendim kayseri ve antepe karsi baya bir zorlandim sadece...
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• benim ilk sezon bitti T.süper lig şampiyonluğu - türkiye ve süper kupa alındı Şimdi ş.liginde gruplardayım....

grubumda juventus - m.united - leverkusen var ilk maç juventusla

yenebileceğimi sanmıyorum..

kodrom da şöyle..

tony-fatih altundağ-egemen-giray-tayfun cora-sezer öztürk-fernando arce-alanzinho-barış-özer hurmacı-umut gökhan-f.tekke bunlar var elimde nasıl kadro kursam yeniliorum
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Yükledim oyunu, 9.3'ü de kurdum, şimdi Türkçe yamayı atacağım. Arka sayfalarda Berk vermişti linkini. Bu dosyayı nereye atacağım ben?

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yükledim oyunu, 9.3'ü de kurdum, şimdi Türkçe yamayı atacağım. Arka sayfalarda Berk vermişti linkini. Bu dosyayı nereye atacağım ben?
                        FM 09 dosyasının içinde data var onun içinde de Language var işte onun içine atacaksın .

Ama bazı yamalarda kurulum dosyaları oluyor öyle bşr yama ise kurarak yükleyebilirsin yamayı .

Yorum

• Tamam, teşekkür ettim.. Trabzonspor bekliyor beni...

Yorum

• Yattara'yı 6 milyona Le Havre'a, Isaac'i de 2.5 milyona Palmeiras'a sattık..

Transferde yine birbirinden kaliteli isimleri kadromuza kattık.CSKA'dan Caner Erkin, Rennes'den Mbia ve Shakhtar'dan Ilsinho artık bordo-mavi renkler için mücadele verecek.Bunların dışında iki tanede yerli gelecek vaad eden isimle sözleşme imzaladık..

Süper Kupa'da yine Galatsaray ile karşılaştık ve 3-1 kazanarak üst üste 2.kez kupayı müzemize götürdük.Ligin ilk maçında ise Fenerbahçe ile deplasmanda oynadık ve maçı 1-0 kazanarak lige de iyi bir giriş yaptık..

Bu sezon hedefimiz yerel kupalardaki başarıları sürdürüp bunlara Avrupa'yı da eklemek olacak.Birazdan ŞL kuraları çekilecek.Şansımız yardım ederse iyi bir kura ile gruptan çıkarız..
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Valla Şu Ericson Muhabbetlerinden Oynayacak Zaman Kalmadı

Yorum

• Lanet ya sözleşmesi biten futbolculara yüksek parada önersem kabul etmiyorlar.

Sürekli ''rebel'' diye birşey çıkıyor.

Bu konuda ne yapacağımı şaşırdım.

2 Sezon önce 4 Milyon Euro'ya almış olduğum Piatti'ye İnter tam tamına 25 Milyon Euro önerdi.

Teklifi düşünüyorum..
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X