Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ucuz olarak eduardoyu al sag ve sol bek yanılmıyorsam botafogoda oynuyordu...cok cabuk gelişim gosteriyo...joe mattockta iyi sol tarafa...
    eger paran varsa sol beke gareth bale,marcelo,ajactan emmanuelsonu alabilirsin...
    willians santana,marquinhos,bogdan stancu,en onemlisi keirriison cok iyi oyuncular...
    keirrison premier ligde bile rahatlıkla gol kralı olabiliyor...
    Teşekkürler.

Yorum

• Bedava ve parlayacak.
      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bedava ve parlayacak.
        Transfer icin para yokki
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• appiah tan başka alternatifin yok bedava ve parlayacak dediğin oyuncular genellikle regen olur onlarında isimleri her oyunda değişir yani rastgelel çıkıo o dediğin futbolcular gözlemci yollamanı öneririm arjantin ve brezilyaya
          Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
          Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Gökhan'ın golüne benzer bir gol.Bu sefer Umut'tan.

Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fmde bedava ve parliyacak yildizlar lazim
              9.3 e hiç bakmadım ama eduardo costaya bi bak istersen 25 yasında olması lazım on libero oyuncusu ne zaman aldıysam 7 8 milyona sattım hem iyi para kazanırsın hem de on libero işini saglama alırsın..
              yukarıda yazdıgım joe matockta bedavaydı galiba...

Yorum

• DünFazla Oynayamadım , Ama Bi Kaç Maç Oynadık İlk'i Konyaspor İle .

1-0 Önde Giderken 85.Dk'da Gol'ü Yedik Ve Maç 1-1 Bitti .

Diğer Maç Türkiye Kupası Maçı , Rakip Gençlerbirliği . Trabzonspor'da Sylva Milli Takımda , Bedava Alınan Martinez Sakat .

Kalede 16 Yaşında Bir Regen

Kalecimizin Verdiği Tecrübesizlik Sonucu 3-1 Yenildik .

Diğer Maç OrduSpor İle . Benim Desteklerim İle Ligde Orta Sıralarda Gazinen Orduspor'u 4-0 Mağlup Ettim .

Mükemmel Bir Performans Gösteren Mehmet Topuz 5 Ay Sakatlandı .
                Hutchinson'u 2 Haftadır Sol Açık Oynatıyorum , Hep Gol Atıyor .
                Sol Kanatta Değerlendirebilirim . Lyon'a Sattığım Yattara '' As Takımda Oynayamadığı İçin Üzgün ''

Geri Alsam Tuzlu Olacak , Ama Yinede Listemizde Yer Alıyor .

Yorum

• Ligi beklediğim gibi pek zorlanmadan şampiyon tamamladık:

Türkiye Kupası'nda ise yarı finalde Fenerbahçe'ye son dakika golü ile elendik.Fener finalde de Beşiktaş'ı yenerek kupa hasretine son vermiş oldu..

Gökhan 22 golle gol krallığında Mohamed Ali ile liderliği paylaştı.Umut ise 15 golde kaldı.Yattara 21 asistle asist krallığını 1. bitirdi:

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte de girişimlerimize başlayacağız.Alanzinho ve Yattara'ya sezon içindeki gibi yüksek teklifler gelirse satmayı düşünüyorum.Bunlara ek olarak Hüseyin ile de sözleşmeyi uzatmadım, bütün sene yedek kulübesinde tuttum.Personel sözleşmelerinde ise Özkan Sümer ile ilişkimizi kestim.Ne hali varsa görsün..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Devre arasına 40 M Sterlin bütçeyle 94 M Sterlin değerinde transfer yaptım.

David Albelda'yı 7.5'a Schalke'ye , Edu'yu 3 M'ye Betis'e sattım. Ruben Baraja'yı da Villa'ya kiraladım.

Miguel Veloso'yu 11.75 M Sterlin

Michael Owen'ı 10 M Sterlin

Lucho Gonzalez'i 32 M Sterlin

Joao Moutinho'yu 15 M Sterlin

Mamadou Sakho'yu da 12.5 Milyon Sterline transfer ettim.

Şu an da ligde 4. Sıradayım. Liderle aramda 3 puan fark var.

David Villa 22 maç 17 gol 5 asistle oynuyor.

Ondan sonra en golcü isim Goran Pandev 8 gol 3 asistte.

Bu arada 13 maç üst üste kulüp yenilmeyerek kulüp tarihine geçtim.
                    En son Onur Keskin tarafından düzenlendi; 08.06.2009, 09:59.

Yorum

• Mahhmut Youn bit-garam i dusun 1 sezon icinde acayip gelisme gosteriyor
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        DünFazla Oynayamadım , Ama Bi Kaç Maç Oynadık İlk'i Konyaspor İle .

1-0 Önde Giderken 85.Dk'da Gol'ü Yedik Ve Maç 1-1 Bitti .

Diğer Maç Türkiye Kupası Maçı , Rakip Gençlerbirliği . Trabzonspor'da Sylva Milli Takımda , Bedava Alınan Martinez Sakat .

Kalede 16 Yaşında Bir Regen

Kalecimizin Verdiği Tecrübesizlik Sonucu 3-1 Yenildik .

Diğer Maç OrduSpor İle . Benim Desteklerim İle Ligde Orta Sıralarda Gazinen Orduspor'u 4-0 Mağlup Ettim .

Mükemmel Bir Performans Gösteren Mehmet Topuz 5 Ay Sakatlandı .
                        Hutchinson'u 2 Haftadır Sol Açık Oynatıyorum , Hep Gol Atıyor .
                        Sol Kanatta Değerlendirebilirim . Lyon'a Sattığım Yattara '' As Takımda Oynayamadığı İçin Üzgün ''

Geri Alsam Tuzlu Olacak , Ama Yinede Listemizde Yer Alıyor .
                        Onur nerde ?2. sezon şampiyon olman dileğiyle.

Sevilla ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak hala Şampiyonlar Liginde lideriz.

Gruptan çıktık gibi.Bizim için bu büyük bir başarı.Geçen sezon ki ŞL faciasından ders aldık.Zaten kadronun büyük bir bölümü değişti.Şuan iyi gidiyorum.Tek kötü şey Fb'ye deplasmanda 2-1 yenildim.
                        Més Que Un Club

Yorum

• atakan seni yakalarsam varyaa

ula habu başlığı bırak arkalara gitsin bırakamıorum oyunu işim gücüm var
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Alanzinho'yu 7 milyon dolara Bayern'e sattım.11 milyonda kulüpten geldi.Yaklaşık 20 milyon dolar bütçem var şuan.Şimdi bana acilen sol açık, orta sahada dinamo ve bir forvet söyleyin bakalım..)
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Ligde 17 hafta boyunca mağlubiyet yaşamadık ve 7 maç üst üste kazandık.

Ta ki Real Madrid maçı gelene kadar. Real'e kendi sahamızda yenildikten sonra bu ünvanımız da sona erdi.

1 maç eksikle Real Madrid'in 9 puan gerisindeyiz.

Hedefimiz Şampiyonlar Ligi bileti almak. Şampiyon olursa da hayır demeyiz

Uefa kupasında yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz.

Gruplarda Stutgart , Manchester City , Lech Poznan ve Kobenhag'la eşleştik.

Stutgart'ın ardından ikinci tamamladık grupları ve 2. turda Rangers' la eşleştik.

2-1 ve 0-0 ' lık sonuçların ardından tur atladık. 3. Turda rakibimiz gruplarda
                              1-0 yendiğimiz Stutgart oldu.

İlk maçı deplasmanda 2-0 yenildik ama ikinci maçta (özellikle ikinci yarı) ki
                              müthiş futbol ile 3-0 ile geçip tur atladık.

Çeyrek Finalde İngiltere'nin Tottenham takımıyla eşleştik. İlk maçı kendi sahamızda berbat bir oyunla 1-0 mağlup olduk.

İkinci maçta ise müthiş bir futbol ile 4-2 yenmeyi başardık ve yarı finale yükseldik.

Yarı finaldeki rakibimiz ligde 2 maçıda kazandığımız Racing Santander.

Yorum

• 8tasa karsi hüseyin gol atti ve 1:0 öne gectik deplasmanda. macin sonu 8tas 1-2 ts

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X